ANNONS

Vinn favoriter från Bohemian Luxury!

/


Nu finingar ska ni äntligen få tävla igen! Goa tjejerna på  Creative lounge har en fantastisk webbshop, blog och facebook som jag dagligen följer. Jag älskar deras grejer och nu har de även egna smycken, Bohemian Luxury som är det där lilla extra.
Jag hade ofta dom ihop med malinaklänningen och plainvanilla tunikan när vi åkte kryssningen. Riktigt smaching! 🙂 Jag tillsammans med CL tävlar ut tre stycken valfria smycken och det är enkelt att vinna.
* Klicka på länken och tryck på ”gillaknappen” på deras facebook. ( nej, inte ett måste om du inte har FB)http://www.facebook.com/pages/Creative-Lounge-Salong-Webbshop-Showroom/194906883792?ref=mf
*Klicka in er på CL fina webbshop och välj ut erat smycke från Bohemian luxury, klicka HÄR. 
* Skriv en kommentar i mitt kommentarsfält nedan vilket som är erat favoritsmycke samt namn. Då är du med i tävlingen!
Visst är det enkelt! 3 stycken vinner valfritt smycke och jag drar vinnarna om en vecka den 18e juli på kvällen.
Jag kan också varmt rekomendera deras fina blogg, klicka in HÄR där ni kan få massa fina, roliga tips. ♥

Favoritoutfit i sommar!
Visst är smyckena underbara! Titta in på länken så hittar du ännu fler!

105

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00