ANNONS

Fresch look

/

Hade syster här på fm och hon ville bli lite ljusare vilket jag tyckte lät som en bra ide. Hon var lika mörk som jag och passar i guldiga färger och ska inte vara för ljus men i sommar är det härligt med något ljusare.
Jag gjorde slingor fast inte med blekning, använde istället en färg som först ljusar upp, sen färgar in den nyansen du väljer. Enkelt och mycket bättre resultat eftersom enbart bleka sliter betydligt då vi skulle ljusa upp längderna.
Resultatet blev perfekt! Några steg ljusare, guldigt ljusbrun nästan lite kola. 🙂

20110722-045325.jpg


Saknar min systemkamera… så svårt att få rättvist ljus. Ska försöka visa er fler bilder om jag kan ta utomhus istället. Men visst är hon söt, systra mi. 🙂

20110722-045459.jpg


En annan snygg färg, blandade folieslingor och mörkblond bottenfärg, sen har jag fönat med Joicos volymmousse och format håret med GHD stylers. Blir grymt bra.

20110722-061228.jpg


Fick ett trevligt paket idag från KMS, de kommer med helt ny design och nya produkter i augusti!  Fick ett helt nytt gäng med spännande stylingprodukter, ”freeshape” tex, för en snabbare, enklare föning som inte bara vårdar håret utan även framskyndar torktiden.
Woow säger jag.

20110722-062217.jpg
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00