• 2011-07-22, 18:10
  • 0

Hade syster här på fm och hon ville bli lite ljusare vilket jag tyckte lät som en bra ide. Hon var lika mörk som jag och passar i guldiga färger och ska inte vara för ljus men i sommar är det härligt med något ljusare.
Jag gjorde slingor fast inte med blekning, använde istället en färg som först ljusar upp, sen färgar in den nyansen du väljer. Enkelt och mycket bättre resultat eftersom enbart bleka sliter betydligt då vi skulle ljusa upp längderna.

Resultatet blev perfekt! Några steg ljusare, guldigt ljusbrun nästan lite kola. :)

Saknar min systemkamera… så svårt att få rättvist ljus. Ska försöka visa er fler bilder om jag kan ta utomhus istället. Men visst är hon söt, systra mi. :-)

20110722-045459.jpg
En annan snygg färg, blandade folieslingor och mörkblond bottenfärg, sen har jag fönat med Joicos volymmousse och format håret med GHD stylers. Blir grymt bra.

20110722-061228.jpg
Fick ett trevligt paket idag från KMS, de kommer med helt ny design och nya produkter i augusti!  Fick ett helt nytt gäng med spännande stylingprodukter, “freeshape” tex, för en snabbare, enklare föning som inte bara vårdar håret utan även framskyndar torktiden.
Woow säger jag.

20110722-062217.jpg

2011-07-22 Mode / Skönhet , ,

Kommentarer

Lena 9 år sen

Vad lika ni är, du och din syster i profil! Jättesnygga och vackra, ha en bra dag trots allt tråkigt som händer i världen. Kram till dig från Lena.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Tack Lena och alla andra! Ja lite lika är vi nog :)
Kram kram

Madde 9 år sen

Vad kul att få testa olika hårprodukter! Har själv ett jättejobbigt hår som blir det minsta frissigt om de kommer en regndroppe eller fukt i de… Är verkligen jättejobbigt. Jag kan aldrig låta håret självtorka, då ser de ut som ett helt skatbo och tre gånger så stort…. Vad ska jag göra???

Kan inte jag/några andra på bloggen få testa hårprodukter och “ge referenser”? En rolig blandning mellan alla tävlingar!

He en fortsatt bra lörda´

/Madde

Ann-Helén 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Jäklar vad snygg hon är Bittan

Kram Ann-Helén

ullis 9 år sen

snyggt!
Alltid kul när man förändrar lite look!

En liten fråga hur är love forever blusen johanna i storl? har ej sett den bakifrån men ska nog beställa nu när det är rea o jag kollat in den hela sommaren.

må gott / ullis

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon vänner! Nu ska jag berätta en rolig nyhet för er! Jag och Mini har gjort sista dagen på DIVA och på måndag öppnar vi ny salong på Storgatan 26! Det…