• 2011-08-15, 17:00
  • 0
Måndag! Hur har ni haft det i helgen? Höstrusk idag men jag tycker ändå det känns ok. Skönt att Sverige snart börjar fungera igen och alla rutiner är igång. :-)

Jag och Mini körde hem runt 17 tiden igår eftermiddag efter en skön promenad vid vattnet vid Hissingebron… Novotel där vi bor ligger precis bredvid Sjömagasinet, Sankta Birgittas kapell, ser brudpar varje gång jag är där. Väldigt  fint ställe…

Träffade några gamla bekanta igår, som drog med oss på en runda. Fruktansvärt mycket skratt och galenskaper. Tack för det! Nu står jag på jobbet och har varit uppe sin 07. Trodde jag skulle svimma av trötthet när vi drog iväg före 8 till Tandregleringen, Lisa-Marie ska få tandställning om ett tag och nu var det bara det sista som skulle planeras in. Kommer bli snyggt och prydligt efter ett par år med skrot i munnen men det är det värt. Jag gick i tre år med räls och en grotesk slags gångjärnstandställning som fick folk att vända sig om. Haha! Men det blev ju bra tillslut.

Precis utanför hotellet… vackert.

Sankta Birgittas kapell. Förstår att många gifter sig här.

Här är vi på väg till Sjöbaren i Haga, "Liten Karin" är en liten bedårande butik som har mycket träleksaker och mysiga saker. Handlade gärna här när mina barn var mindre.

Blusen jag har är också från Clarks, lite kul med höstkläder! Jag hojtar till och länkar när de fått upp allt i deras webbshop!

Sjöbaren! Vi satt bredvid ett par från Frankrike, så trevliga! gav dom massa fina tips, man vet ju hur vilsen man är i en ny syda framförallt land..

Ingen god middag utan dessert. Deras Pannacotta var amazing.

Efter Sjöbaren mötte vi upp några goda vänner och gick senare ner till Port du solei. Igen :)

Jag, Morgan och Mini. Sol inne :-)

Om ett tag ska jag hemmåt och köra barn till fotbollsträning, sweet!

Puss

2011-08-15 Mitt liv , ,

Kommentarer

chris 9 år sen

hej, jag undrar över sjöboden, ligger den bredvid liten karin? Måste man boka bord, verkar vara ett toppenställe

maria 9 år sen

Härlig helg ni verkar haft.. När jag och min kära sambo var på semester i Göteborg så var vi också vid sjömagasinet, det är verkligen en vacker plats tycker jag :)

Härligt med vattnet och alla båtar..

Ha en skön kväll..
Kram// Maria

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…