• 2011-08-17, 00:15
  • 0

Älskar hösten, älskar frisk luft och att få tända  ljus på kvällarna inne. Jag njuter av att få frossa i höstkläder, nya stövlar, fram med skinnjackan, härlig halsduk. Jag njuter av att få börja gå ner till gymmet utan känna stress av att missa kvällssol och grill. Vill göra knäckig äppelpaj med fluffig vaniljsås. Kantareller, smörstekta på en rostad toast. Västerbottenpaj, stora kräftor. Träffa vänner, familj. Älskar barnens aktiviteter, rutiner rutiner rutiner. Tider, skolan, träffa kompisarna, lunch på dan. MAT får ungarna utan att vi ska stressa ihjäl oss på morgnarna- vad ska vi äta idag. Ett middagsmål mindre. TACK. Jag älskar att få krypa in och krypa upp i soffan med en god bok, ljuv musik, kanske regnet smattrar utanför. Jag längtar till september, underbara höst! Vackra färger, friskt och rent. Oktober, november och pälsmössa, leopardvantar. Födelsedagsfirande, ungar fyller tonåringar. Snö, jul, stress men mys. Massa jobb,  nya utmaningar, jätteutmaning. LÄNGTAR är taggad.

Nej, jag mår inte dåligt av att  hösten snart är här. Jag minns och är tacksam för de vackra dagar vi haft. Glöm inte bort att se frammåt. Sprid ljus och gör något bra av den här hösten! Det tänker jag göra.

TACK för att ni finns! Nu kör vi ♥

2011-08-17 Mitt liv , ,

Kommentarer

Pia 10 år sen

Nu har min träning börjat… 30 min rask promenad i ösregn, på sikt hoppas jag kunna springa 30 min 2 ggr per vecka.
Det är Du som inspirerar mig Johanna!

Kram Pia

AMANDA JOHANSSON 10 år sen

älskar den första bilden, du är så himla fin Johanna!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Tack Amanda!!! :) kram!!

Helena 10 år sen

Åh vad fint du skivit om hösten!! Jag älskar också hösten och kunde inte sagt det bättre själv :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Tack Helena och alla ni andra! Vad glad jag blir !! Visst är hösten härlig…!
Kram på er /
Johanna

karin 10 år sen

Älskar åxå hösten …med allt vad den innehåller.Känner ett slags lugn när sommar går mot höst. Kram från mig.Karin.

Sara 10 år sen

Härliga tankar! Visst är hösten underbar :) Tack för en fin och inspirerande blogg!

Hanna 10 år sen

Håller med! Känns helt ok med det du skriver. Tycker att första delen av hösten är mysig. När det blir slutet av oktober däremot är det för mörkt… Men då längtar jag till 1:a advent och då går det lättare. Tack för en blogg som gör mig glad! // Kram Hanna

Katarina 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Helt plötsligt tycker jag oxå att det är ok med höst:-). Fast några fina varma dagar till är oxå heeeelt ok!

Madde 10 år sen

Håller med dig, Älskar oxå hösten. Nu börjar jag känna hur lugnet infinner sig och man kan sitta hemma och mysa utan dåligt samvete.

Pia 10 år sen

Va härlig hösten är! Jag håller med fullständigt i allt du skriver.
Kram Pia

Emma L 10 år sen

I hear you girl! Visst är hösten underbar!

Maria 10 år sen

Jag älskar också hösten, den är så himla underbar med sin härliga luft och alla underbara färger och självklart höstmodet är väl det finaste som finns, eller vad tycker du?

Stor kram och ha en härlig dag..

// Maria

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Ja visst är det Maria! Älskar höstmodet! Det allra bästa :-)
Kram !
Johanna

annette 10 år sen

Tack för kloka ord! Ska tänka på dom när höstmörkret infinner sig.
Jag har dessutom en resa till Alcudia i september att se fram emot. Längtar.
Ha det gott!
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…