• 2011-08-22, 22:54
  • 0

Nu ska jag berätta en väldigt rolig sak för er. 800.000 (!) svenskar såg filmen Jägarna och nu har tvåan precis haft premiär i Överkalix. Och vet ni vad…?!  Barnens pappa har nämligen med två egenskrivna låtar med i filmen. Han är musiker och spelar i ett band som heter Kingbees och skriver alla låtar själv. De har släppt några skivor genom åren men nu har det tagit upp musiken på allvar igen och en ny platta släpps i slutet av september. Fantastiskt stort och roligt att hans låtar är med, just dom två är grymmebra!

Jag är så jäkla glad för hans skull och barnen tycker det är jätteroligt förstås. Det är ju ingen liten film direkt… GRATTIS! Rock´n roll…!  I morgon tror jag de skulle vara med på Nyhetsmorgon och jag säger till när alla låtar finns på spotify och vart ni hittar skivorna. Jägarna 2 har biopremiär 9 september övriga Sverige. Missa inte! ;-)

2011-08-22 Mitt liv

Kommentarer

Jannice 9 år sen

Den lär man ju se!! Vad kul att barnens pappa skriver låtar och att de är med i filmen=)))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…