• 2011-09-01, 19:31
  • 0

Nu är jag på plats ute på mässan och här är redan jättemycket folk! Och en salig blandning av inredning, tyger, kläder… Det finns allt!
Är någon av er här?
Kom till Love Forevers monter i A-hallen 36:23 kl 14 har vi en visning, jag Anki Bagger och Annika Duckmark ska visa vår och sommarkollektionen 2012 :-)
Hinner ni inte till den, kom hit och titta på kläderna .. Så mycket fint!
I samma monter hittar ni även Tanja Fylking som har sina fina hundgrejer, Dog artist. Maria Montazamis hundkoppel också förstås :)
( detta inlägg hade tyvärr inte publicerats pga dålig mottagning i hallen, därav konstig tid… Men montern till Love forever stämmer och missa inte den om ni är här! Såå fin vårkollektion!

20110901-085708.jpg

2011-09-01 Mitt liv ,

Kommentarer

Marie 9 år sen

Detta är alltså kollektionen till vår 2012 då alltså?? Men jag vill ha din orange tunika nu i höst!!

Otroligt snygga girls i vårens gladaste plagg!!

Kramar från Norge

Lise Fredriksson 9 år sen

Hej!
Jättefina färger/mönster i de gröna och turkosa klänningarna. Så snyggt med det turkosa halsbandet till. Jag undrar varifrån de snygga stövlarna kommer, det fanns även med liknande från fotona från Hagaparken, bland annat ett par gröna snygga saker :)
Vänliga hälsningar Lise

elise 9 år sen

vilken färgstarkt femtett man blir glad sensommarljuvt så det förslår alla borde ha orange och gult det inger lugn och förtroende har jag förstått,

Pernilla 9 år sen

Jag bara måste köpa tunikorna!!! När kan man börja köpa dem???
Så snygga!

Kram Pernilla Eklund

Lotte 9 år sen

Vad snygg du är i lite starkare färger :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…