• 2011-09-05, 16:08
  • 0

I morgon ska jag på en hejdundrande fest på anexet i Globen som Micael Bindefeldt bjudit in tillsammans med Mika på Make up store som firar 15 år! Montazami kommer även lansera sitt nya lipstick :)
Har fått min Malina klänning och grymma skor på posten idag, tack Creative lounge för att ni är så snabba med leveranser! Tror min outfit kommer bli riktigt festlig! Ska visa er i morgon. Jag ska även till Bonnierkontoret för att träffa gänget på Amelia, ska bli kul att hälsa på dem.

Jag har också fått möjligheten att lotta ut 10 stycken biljetter till Make Up Stores stora Jubileums visning, vars inspiration är hämtad från höstens look Show Girl och vår tids mest kreativa kvinnor genom tiderna. Det kommer bjudas på en färgstark och spektakulär show värd att minnas och uppleva. Det är först i kvarn som gäller och du tävlar genom att maila in ditt för och efternamn till [email protected] varje vinnar plats gäller för dig plus en vän. Åldersgärns: Alla är välkomna gammal som ung!

Datum: Tisdagen den 6 september 2011
Tid: 17.00
Plats: Globen/Annexet

För mer information klicka på länken: http://www.makeupstore.se/15years/

Lycka till! Har hört att showen/visningen kommer bli grym!! Det är jättesent med tävlingen men för er som bor i närheten i Stockholm hoppas jag det funkar!

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I dag har vi avslutat årtionden, vi har gått igenom 90 och 2000 tal samt sminkat “äldre”. 80 talet var fruktansvärt men 90…. Alltså läppennan. Den bruna och ljusa innanför… Jag tyckte…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…