ANNONS

Bruduppsättning och bröllop ♥

/

Hej vänner! I morse klev jag upp vid sju för att fixa i ordning mig och ta tåget ner till Alingsås. Där skulle jag bli hämtad för att åka ut till Nääs slott och göra Helena till vacker brud. ♥  Hon går kund hos mig men jag känner henne även privat sen många år tillbaka, hon är dessutom grymmaste sångpedagogen så när hon inte är hos mig och klipper sig står jag i musikrummet och sjunger. Helena är en fantastisk positiv och härlig människa som har gift sig med sin Daniel idag! De var vackrare än vackrast. Hon hade en kortare modell på klänningen, lite 50-tal med klädda knappar i ryggen. Vackert! Hon ville även kunna röra på sig ordentligt och dansa loss på kvällen, smart tycker jag. Till klänningen skulle vi göra en halvuppsättning som brudfrisyr där hon ville ha mycket lockar och ett diadem. Jag fäste upp lite mjukt på sidorna och byggde mycket volym. Ofta vill bruden kanske ha mjukt och löst, romantiskt. Då är det viktigt att man gör ett bra förarbete och får in en vacker form som ska hålla från tidig morgon till sen natt.
Dem hade valt gånglåt från äppelbo som ingångsmarch, som även hennes pappa var med och spelade på. Magiskt vackert och inte ett öga var torrt.  Jag är så svag för den här musiken då jag växt upp med dragspel och fiol hemma. Lyssna och njut, jag letade fram ett youtube klipp. Och här kommer bilderna från idag!
[youtubeplay id=”1A1VM3dQueU” width=”420″ height=”345″]

Förberedelser tidigt i morse på hotellrummet...


...mycket långt hår ska lockas.


Tadaa...!Nu är klänningen på! Bara det sista kvar, lipgloss ♥

Nu är klänningen på! Bara det sista kvar, lipgloss ♥


Vad tycker ni om klänningen? Visst är den bara hur vacker som helst.
Mot Nääs slott... så fint!


Efter fotografering ute i fuktigt väder... lite fix före vigseln!Brudgum, bestman och lilla sötaste näbben har kommit. ♥Går igenom... allt ska klaffa... :-)100 gäster samlade... vilken stäming! Både Helena och Daniel är musiker, deras vänner kan sjunga om man säger.... shit vilken vacker vigsel med oerhört fina egna löften samt mycket musik.
Alla väntar på brudparet! Och det regnar inte :-)


Nygifta!


Så fint och mysigt, musiker som spelade på mingel efteråt...


Skövdebor! Bland annat Per och Charlotte! Trevligt par som jag känt länge. Per har jag känt väääldigt länge...haha! Han var jag ihop med på Musikgymnasiet när vi var 16-17 år. Han är förresten galet grym på piano och Charlotte sjöng på min 30- årsfest! SÅ duktig sångerska- Kul att se er igen !


Ingen aftonväska direkt, men min stora bag rymmer hårspray bland annat :-)Brudskålen! Här ser de ensamma ut men 100 gäster står och hurrar runt om!Tittar på fina ringen och kramas.


Kram till dig fina Helena! Nu är du fru :)1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00