• 2011-09-22, 18:39
  • 0

Här kommer lite fina kläder som jag vill tipsa er om. Visst är det underbart med hösten och att vi får klä på oss vackra och varma kläder. Modet är kul just nu tycker jag, det finns så mycket blandat och det finns något för alla. Här är några av mina favoriter!

 

Den här vackra tunikan är Nordljus egna märke Lucky Lina och tunikan heter Florence. Den är så mycket “Johanna” och jag kan ha den till flera olika stilar. Tjejerna på Nordljus kan även ordna så ni bloggläsare kan få en rabattkod på 25 % som gäller på alla Lycky Lina kläder. Bra va!? Kolla in deras fina hemsida HÄR. Och hojta till om ni gillar så fixar jag det!

Här har jag tagit på mig underbaraste pälsvästen från Love forever. Som en drööööm ♥ Finns hos brudarna på Creativelounge! 

 

 

 

 

ÄNTLIGEN har jag hittat ett par jeans som passar mig. Jag är egentligen ingen jeansmänniska men det är för att jag tycker oftast det är så tråkigt att prova… det är mycket lättare att hitta upptill….Men när jag sprang in till Susanne på Clarks häromdan så tyckte hon jag skulle hoppa i dessa från Miss sixty som var precis nyinkomna. YES! Slimmade, strechiga och så grymma.  Fickor i bak som lyfter upp rumpan, haha! Jag skojar inte, men det blir ett riktigt rumplyft! Jag tycker om  formen och detaljerna på dessa. Snygga dragkedjor och helt klart värd sitt pris. Köper jag jeans får de hellre vara lite dyrare, bara det sitter bra.

Bilden är lånad från Clarks som har bloggat om detta….Klicka in er HÄR  så får ni se mer. :-) Skor är från DNA i Skövde. Jag gillar den raka klacken!

Miss sixtyjeansen fast med finaste Malinablusen! Finns också på Creative Lounge. 

Jag tycker om mönstret och… kvaliten… 100% siden!

Sist men inte minst… min nya höst och festkappa. Kortare och rakare modell, SÅ GLAD för den. Den finns på Vero Moda ute i butik 1/10 missa inte! Gillar dragkedjorna i guld och den enkla raka modellen gör att den passar till allt! Nästan lite chanel Betydligt billigare dock. :-)

 

 Har ni hittat höstjackan, kappan än? Visst är det roligt mode!!

Nu blir det gymmet och ett styrkepass. Nice! KRAAAM på er
 

Kommentarer

Malin 9 år sen

Hej Johanna!
Jag läser din blogg ofta det är så roligt att följa dig med tips på kläder och allt du skriver om.
Tycker tunikan var så fin.
Jag hojtar till för jag vill ha tillgång till rabattkoden!
Kappan var också väldigt snygg.

Må så gott Johanna!

/Malin

Nilla 9 år sen

Både skorna och jeansen är så fina. Snygg rumpa, borde visa den mer ;)

Malin Karlsson 9 år sen

Superfina kläder! Jag hojtar till för jag vill ha tillgång till rabattkoden….;)

Läser din blogg jämt och alltid kul att se bilder på allt; mode, kläder, smink och hår!!

Hälsn
Malin

Erika lindh 9 år sen

Skriv din kommentar här! Du ser ut att ha underbart fin hy? Vad använder du för produkter. Vad har du för smink?
Mycket fina kläder på en snygg tjej!

Linda 9 år sen

Jättefina kläder. Gillar verkligen Nordljus tunikan. Så fin. Jag hojtar till för jag vill gärna ha tillgång till rabattkoden :)

Louise Flinck 9 år sen

vilken fin kappa! En sån skulle jag också vilja ha. Och satan i gatan vad du är lik Katie Holmes på första av de tre kappbilderna(var bara tvungen att påpeka det). Ha en fin lördag. kram L

karin 9 år sen

Så snygga kläder.Gillar din stil och jeansen wow så snygga.
Västen lite nostalgikänsla och alltid snygga blusar,tunikor.
Kapppan snygg men inte inte min smak kanske ser den annorlunda ut i verkligheten.
Ha ewn bra helg.
kramar

sussi 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Gillar dina skor!
Vad är det för märke, samt pris?

sofie 9 år sen

MEEEN du är verkligen en inspirationskälla Johanna!! jag älskar din blogg! och jag älskar tunikan den blir ett måste i min garderob ;) supergärna med rabatt :)
Sluta aldrig blogga!!

Adela 9 år sen

Ahh vad snygg du är i allt!=) Västen är bland det snyggaste jag sett…har haft den med i min blogg med, den är en DRÖM!;)

Kram
Adela

Ia 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Vilken fantastisk outfit med vita tunikan och västen.Vill ha!
Gillar din blogg. Harföljt den sedan Ensam Mamma Söker.

Alicia 9 år sen

Jättefina kläder! :D

Annika 9 år sen

Underbara kläder! Synd att man inte hinner beställa och få till vår resa, men men… Gärna rabatt på Nordljus kläder, precis min stil. Tack för all inspiration. Kram

Lottie 9 år sen

Herrejesus vilka jeans, finns dom kvar tro?

Mia 9 år sen

Skriv din kommentar här! Jätte jättefin! Vill ha kappan!!!!!!!!!!!! ;-)))

Maria 9 år sen

Åh vilka snygga kläder du bär tjejen.
Jag tänkte på en sak när jag satt och tittade på dina bilder från erat besök i stockholm. Jag tycker det ser så otroligt häftigt ut när ni frisörer står och jobbar, det är helt fantastikst hur duktiga ni verkligen är. Det är så roligt att se erat vackra jobb göra människor vackra i håret och känna sig nöjda och glada. Man blir verkligen som en ny människa när man går från sin frisör, det är sån härlig känsla av glädje och självförtroendet blir ännu bättre :)
Jag vill verkligen slå ett slag för alla frisörer som gör sånt underbart jobb, utan er skulle världen inte funka :)
Ni är guld värd :)

Tack för att ni finns och gör alla så nöjda och glada :)

stor kram
// Maria <3

millan 9 år sen

hej johanna :) blusen du har i nått inlägg för ett tag sen den som är spets i ärmarna och leopard på kroppen varifrån är den och hur mycket kostade den? :) kram millan

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Millan- tack! Den är underbar och många som har sagt att de gillar den :) du hittar den på http://www.Clarks.nu
Kraam Johanna.

Lotte 9 år sen

Den översta tunikan är hur snygg som helst!! Sen har du ju sån FIN HY!!! Vad använder du för produkter? Vill du visa ;-)
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Lotte! Tack snälla!
Bra ljus i kameran och Dermalogica!! :-))
Älskar dem, har inte längre några “blemor” eller utslag överhuvudtaget.
Testa! Huden blir verkligen ren och jag tillför ofta extra fukt fukt fukt.
Kraam!

E 9 år sen

Sjukt snygga jeans!

ALEX 9 år sen

WOW,vad mycket fint du har!!!Vasten ar ju bara underbar…
Blusen jatte fin ochsa,sakert jattefin till en tjusig kjol till fest och lika fin till dina nya jeans som jag verkligen gillar,och du passar urbra i dem.Sant,alltid sa med jeans,att lagga nagra hundringar mer pa dem lonar sig alltid.Ha en trevlig kvall gulliga du!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…