• 2011-09-27, 23:09
  • 0

Nu vänner har jag en alldeles underbar tävling till er! Efter jag varit på Oslagbart på Börsen förra helgen blev jag väldigt berörd och tyckte ni också skulle få chans att gå på den. Showen är fantastisk! Underbara låtar med stora artister som bjuder på mycket humor och värme…och de är nära. Dansarna- rörande.. Pernilla Andersson med sin röda gitarr..vackert…Niklas Strömstedt-alla hits… Andreas Johnsson- grym… Petra Mede- humor…Det var verkligen OSLAGBART. Jag blev så otroligt berörd.

Jag har därför under veckan som gått ringt, mailat, ringt och mailat igen och är så glad för att dela med mig av det här. Jag har nämligen fått två stycken biljetter till Oslagbart som går på Hamburger Börs oktober, November torsdag- lördag. Två stycken vinner alltså biljetter till shown samt en underbar två-rätters meny. Som middagsgäst ska man vara på plats 18.30 och showen är slut ca 23.

Inte nog med det… eftersom det finns många läsare som kanske bor väldigt långt ifrån har jag även fått en weekend på vackraste Rica hotell Kungsgatan så alla har chans att åka utan att behöva lägga ut massa pengar för boendet! Så då kan ni alltså se showen en kväll och göra något annat den andra kvällen för ni har ju hotell hela helgen… Lyx lyx..!!! Passa på att bjuda med någon nära och få en oförglömlig helg i Stockholm.

Första pris:  showen+middag samt en valfri weekend ( fre-sön) på Rica hotell på Kungsgatan. Superduperhotell med grym service samt vackra rum. Jag bor alltid där och stormtrivs!

Men…. jag har två priser till!

Två stycken vinner även biljetter till Oslagbart som barplatser och valfri helg. Jippie! TACK  Hamburger Börs samt Rica hotell, tusen tack.

För att vara med är det två klick på dessa två länkar nedan, enkelt va?!  ( OM ni gillar det förstås)Klicka in på Rica hotell Kungsgatan facebook nedan och klicka på gillaknappen om ni gillar detta. Där får ni även nyheter och se vackra bilder från hotellet.

http://www.facebook.com/pages/Rica-Hotel-Kungsgatan/227789483916584

Andra steget- klicka in på Hamburger Börs Facebooksida och tryck på gillaknappen om ni gillar detta. Där finns det också massa annat kul vad som händer framöver.

http://www.facebook.com/pages/Hamburger-B%C3%B6rs/291948453382

Skriv sedan en kort kommentar i mitt kommentarsfält nedan om varför just DU skulle vilja vinna detta och vem du vill ta med dig. ( du får självklart vara anonym)

Jag drar vinnarna om en vecka tisdag den 4/ 10

Stort lycka till! Hoppas ni gillar tävlingen och kör så de ryker! Alla har chans att vinna… glöm inte det.

♥ Johanna

 

 

 

Bider från när vi var där… vilken toppenservitör vi hade!

 

Kommentarer

Maijsan 9 år sen

Lycka, lycka & mera lycka & ljus i höstmörket….

Möter hösten med skräckblandad förtjusning, brukar gilla höst- men efter sjukdom, arbetsförsök som kantats av bakslag på bakslag……

Vore underbart att få vinna detta paket – JAG BEHÖVER MUNTRAS UPP!!!

Tack för underbar blogg, med bra blandning av allt… härlig daglig läsning!!//m…ijsan

Frida 9 år sen

Hej Johanna ! Vill börja med att tacka för en insperande blogg, skönt att se att de är någon mer som älskar sitt yrke lika mkt som jag själv gör:)

Nu till tävlingen.
Ja skulle så himla gärna vilja ta med mig min kära sambo till Sthlm å få dela en sånhär lyxig weekend me honom.
Ingen utav oss har varit i sthlm innan så det skulle bli extra kul! Ny stad, nya människor ny insperation till både jobbet och vårt förhållande!
Till råga på allt så fyller han år idag så en sånhär present hade ju känts helt underbar att kunna överaska med!

Fortsätta blogga på de sätt du gör!
/ en tacksam läsare

hannamoa 9 år sen

Finaste Johanna ! Om du bara visste vad jag och min man behöver denna weekend med roligheter och vuxentid… !!

Det är svårt att “blotta” sig här öppet tycker jag och hoppas på turen att du väljer <3 OSS <3 !!

Tack för dina energigivande blogg ! <3

Malin Malmdal 9 år sen

Hejsan

Jag skulle vilja ta med min sambo för vi skulle verkligen behöva en mysig weekend tillsammans. Jag har börjat jobba 40 mil bort vilket innebär att vi inte ser så mycket av varandra i veckorna. Kommer hem sent torsdag kväll alt fredag och åker söndag kväll. Under de få dagarna ska vi försöka ta igen alla dagarna som vi har missat under veckorna. Vi skulle verkligen behöva en riktig myshelg utan måsten tillsammans!!

Alvina 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Vilken fantastisk upplevelse, vem skulle inte vilja vinna den?! Önskar få överraska min snälle och alltid hjälpsamme make som har så stort tålamod och så stort hjärta. Eftersom jag har genomgått flera ryggoperationer och har mycket smärta så är orken och livslusten inte alltid den bästa, men han finns alltid där och tröstar och stöttar. Vet att han skulle bli så otroligt glad och givetvis även jag – ifall vi skulle vinna weekenden!

Marielle 9 år sen

Skulle vilja bjuda ut min sambo på lite äventyr, då han börjat jobba efter 2 årssjukskrivning. Han har i flera månader velat bjuda ut mig på resturang men tid har ej funnits då vi hållt på o flyttat länge, o när tid finns kryper vi ner i soffan i varandras famnar o somnar.

Viktoria lind 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Har en underbar vän som ställt upp såååå mycket för mig när jag inte mått så bra, skulle vara så kul att få ta med mig henne på en sådan underbar helg, hon är så värd det! Tack för en inspirerande blogg, kram till dig!

Solin 9 år sen

Jag är en frisk och kry tjej. Har fantasktiska vänner och familj men känner väl som alla andra att vardagen är lite tungt ibland. Trycket på att vara den som förväntas att man ska vara blir för mycket helt enkelt. Alltid glad och närvarande, träna flitigt och äta bra. Och när man känner sig liten och låg då är min sambo där och honom vill jag skämma bort med det lilla extra.

katja 9 år sen

Jag kämpar varje dag med reumatisk sjukdom. Försöker vara positiv och min stöttande sambo är den jag självklart skulle överraska med denna show. Sedan älskar han god mat, jag med. I november fyller jag dessutom 40 år. Vore en fin upplevelse och present. kram Katja

Jennie 9 år sen

Åååh Johanna, jag vill jättegärna vara med och tävla om detta!

Jag och min sambo är nyförlovade så självklart skulle jag ta med honom på en myssemester som detta skulle bli och fira oss och kärleken! :D

Stor kram från mig!

Inger 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Skulle vilja överraska min man med detta för att fira vår 32:a bröllopsdag.

Nathalie 9 år sen

Hej Johanna!
Jag vill hemskt gärna kunna dela detta underbara paket med min älskade pojkvän. Vi firar nämligen 2 år i oktober och skulle bli en mysig 2-års present
tillsammans, med både underhållning, mat och hotell. Skönt att komma iväg från allt plugg och bara mysa och rå om varandra, och njuta av allt runt omkring. Helt klart skulle detta vara en helt fantastisk upplevelse för oss båda, så hoppas verkligen att jag vinner!

Kramar från Nathalie

Jessica 9 år sen

Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge bort denna otroliga weekend till min syster och sambo. De har två små barn, jobbar heltid och kommer aldrig iväg på något. Jag tycker de förtjänar en helg för sig själva, ochdet betyder ju att jag får vara barnvakt! Win-win situation :)

Anna78 9 år sen

Jag skulle vilja komma i väg med min sambo och få lite “vuxentid” det blir inte så mycket sånt eftersom att vi har 4 barn i huset :-)

Anna 9 år sen

Det hade vart såå himla gott att komma iväg från allt stök här hemma då vi är mitt i en flytt med en liten på 4 månader. Hoppas hoppas hoppas denna gången. =)

Ewa 9 år sen

Hej Johanna,
du får det inte lätt att välja bland alla kommentarer. Alla är värda den här helgen som det känns när man läser.
Jag också kanske, ensamstående med 2 grabbar varav den ena blott 15 år gammal flyttat 35 mil hemifrån för att kunna göra det han tycker är roligast i världen. Spela hockey! Med bara en 10-åring hemma har jag engagerat mig som lagledare både i fotboll och hockey och till helgen är jag cupansvarig för en cup.Men nu är snart energin slut och jag skulle behöva ladda lite….
Vem du än väljer blir rätt känns det som men Lycka till ändå! :)
Kram

Tina 9 år sen

Vilken rolig grej att få göra. Skulle vara så kul att få komma bort över en helg och ha något roligt att tänka på. Jag har en whiples skada och fibromyalgi med en lång sjukskrivning som följd. Ekonomin är inte på den starkaste sidan. Skulle överraska min mor, som också har fibromyalgi och förslitningskador. Kul att få göra något ihop med henne. Kram till dig!

Lina 9 år sen

Jag skulle vilja ta med min sambo på en lyxig weekend i Sthlm! Vi har nyss förlovat oss och har nu fullt upp med planering inför vårt bröllop. Det hade vart så mysigt att få chansen att rymma iväg till storstan en helg och släppa alla världsliga problem och bara vara och gå på show och unna sig välbehövlig shopping som vi aldrig får tid till i vår hektiska vardag. Jättekul tävling!

Helena Bengtsson 9 år sen

Jag + min man = jobbar mkt, 2 barn, hem & hus, vardagssysslor i full fläng. Brist på = egentid. Behöver mer av = GLAMOUR … Slutsats och Lösning på dilemma = Helkväll i Sthlm!!!!!!! :D = LYCKA´& TACKSAMHET från oss!!

Lina 9 år sen

Jag och min sambo har alldeles för lite tid tillsammans. Han veckopendlar och jag jobbar många helgdagar. Det var tänkt att vi skulle åka på en resa i höst, men på grund av att han har mycket på jobbet funkar det inte.

Det skulle vara underbart att i alla fall få komma iväg en helg och bara rå om varandra <3

Jennie 9 år sen

Hej Johanna!
Det här skulle jag behöva!
Jag lever med en underbar man. Han lider dock av kronisk värk och har gjort det under de 18 år vi varit tillsammans. Att ha ont ständigt sliter på alla i familjen Under årens lopp gjort trevliga saker tillsammans, detta är ett sätt för oss att orka med vardgen med barn och jobb.
Just nu mår han riktigt dåligt, men vi har inte råd att göra något utöver det vanliga, därför hoppas jag få vinna här hos dig.
Kramar från Jennie

Linda-JP och VGs mamma! 9 år sen

Hej! Skulle jättegärna vilja vinna denna tävling, när man bor som jag ca 55 mil norröver ute i glesbygden finns inte mycket att göra och allt går i samma spår därför tror jag att en helg i Stockholm tillsammans med min man skulle göra susen för humöret nu när mörkret börjar komma!
Kram

Lotta Hellqvist 9 år sen

Gud så fint gjort av dig att fixa biljetter och dessutom boende!!! Jag och min dotter har alltid drömt om att få gå på en show tillsammans men det har aldrig blivit av pga att vi tidigar bodde på Gotland. (Båt-buss mm är väldigt dyrt) Nu bor vi 2 mil utför Skövde och hon väntar sitt första barn i Januari. Just nu går hon en utbildning för att få licens som PT och det skulle verkligen vara roligt att överraska henne med en lugn helg innan hon blir Mamma & kanske som pressent när hon gått klart sin PT utbildning?!

Maria 9 år sen

Jag vill skratta och mysa med min bror som bor i Stockholm. Jag saknar honom så mycket, och efter några jobbiga år med sjukdomar och annat i familjen vore det underbart att få glömma och försvinna in i Stockholmsnatten med show och middag!

annette 9 år sen

Söta du som fixar så fina tävlingar åt oss. Jag o min dotter satt o pratade i helgen om olika evenemang som går, då säger hon att Oslagbart på Börsen skulle hon gärna vilja se. Så det vore jättekul att vinna det fina priset och ta med mig henne på det. Hon läser sista rycket på högskolan så hon är så värd en helg med avkoppling.
Kram

Mia.TV 9 år sen

Jag skulle absolut bjuda med min man. Vi gifte oss förra året och har inte hunnit komma iväg på någon bröllopsresa. En helg i Stockholm med god mat och kultur skulle vara perfekt.

Lisa 9 år sen

Jag skulle ta med min kille, vill överraska honom med en mysig weekend bara för att han är så bra. Vårt problem är att vi kommer liksom aldrig iväg….

Mrs gift i ett år snart 9 år sen

Hej Johanna.

Måste säga att jag verkligen gillar din blogg, har följt den dagligen i ca ett år nu och det är en härlig blandning vilket gör att den aldrig blir tråkig.
TACK!

Givetvis vill jag jättegärna vara med och vinna den här tävlingen.

Varför jag skulle vinna?
Jag och min man har i november varit gifta i ett år. Givetvis vill fira det ordentligt. Planerna från början var att sova en natt på hotell och gå ut och äta gott. Det hade ju varit fantastiskt men tänk att få överraska sin underbara make med en sådan här upplevelse, han skulle ju aldrig våga be om skilsmässa ;)

Ha det gott!

Jessica 9 år sen

Med två små barn och dålig nattsömn skulle jag och min sambo verkligen behöva ha en romantisk weekend i Stockholm. Sen vore det även roligt att få komma till våran huvudstad som jag aldrig besökt trots mina 29 år ;)

Carina 9 år sen

Har varit mammaledig i 1 1/2 år så hemmet har varit enda stället jag varit i, naturligtvis helt underbart men jag och min sambo skulle behöva vara ensamma tillsammans oxå ;) Så detta vore ju underbart att få överraska honom med!

Lindha 9 år sen

Åh vad jag skulle önska att kunna överraska min älskling med en mysig weekend i Stockholm! Efter en tuff sommar då vi knappt hunnit ses har vi nu insett att det är dax för lite kvalitetstid tillsammans. Såååå…en vinst här skulle vara helt fantastisk!

Carmen 9 år sen

Hej Johanna!

Till att börja med vill jag tacka för en jätte bra och inspirerande blogg.
Och jag vill mer än gärna vara med att tävla, MEN jag har dock ett problem. Jag har tyvärr inte Facebook och kan tyvärr (av personliga skäl) inte göra en heller.

Så jag undrar om jag kanske på något sätt kan vara med och tävla ändå? fast att jag kanske måste göra någonting annat än just dem två klicken på Facebook då det är lite omöjligt för mig.
Vill verkligen jätte gärna vara med och tävla, tack på förhand.

Motivering:
Jag och min pojkvän har ett år tillsammans i Oktober och då ekonomin inte är som den ska just nu eftersom att han är arbetslös så skulle detta passa så underbart bra! Samtidigt som det skulle få han att på lite andra tankar också och bara ha kvalitetstid med varandra och verkligen fira på riktigt.

Massa kramar

Karin 9 år sen

Åh vilken fin tävling!
Jag kämpar just nu med att bli fri från min ätstörning som jag levt med i snart tio år, nästan halva mitt liv! Att ta beslutet att förändra och bli kvitt denna hemska sjukdom har inte varit lätt, men nu har jag tagit steget och önskar att jag snart är fri igen… Därför skulle det kännas så LYXIGT att få komma bort en helg och göra något riktigt kul och samtidigt känna att jag efter alla år faktiskt kan äta den middag som under kvällen serveras! Det är såklart en baggis för någon som är frisk, men för mig har det inte varit möjligt på mååånga år då jag inte förmått mig äta annat än det sjukdomen ansåg vara nyttigt nog… Om jag hade turen att vinna skulle jag ta med min mamma som aldrig svikit mig utan alltid stöttat och funnits vid min sida när jag varit som allra sjukast… Åhh jag skulle bara bli så megaglad så nu håller jag alla tummar och tår att jag vinner! Tills sist, TACK för en härlig blogg Johanna, jag kikar in här varje dag. :) Kramar från Karin.

Britt 9 år sen

Hej Johanna
Jag skulle jättegärna vilja vinna Hamburgerbörsbiljetter o hotell för att få komma till Stockholm en helg
Nu när höstmörkret kommer skulle det vara kul att ha det att se fram emot
Många kramar
Britt Eng

Malin M 9 år sen

Det skulle vara den perfekta födelsedags-presenten till min syster som fyllde år igår! Jag fyller år om 2 veckor så då skulle vi kunna fira oss båda samtidigt! :)

Eva Stridh 9 år sen

Åh vad vore inte en gudomlig helg på hotell och med underhållning, för 2 st trötta 4-barnsföräldrar?
Våra 2 yngsta döttrar vaknar ca 6 ggr per natt , så att få en eller ett par hela nätter vore guld värt för oss!
Att bara få rå om varanda !

Tack från mig och en stor kram!

Ingmarie Nilsson 9 år sen

Jag skulle utan tvekan ta med mig min underbara man som hela sommaren och hösten hållit på och renoverat vårt hus. Han är verkligen värd en helg borta med underhållning god mat och fint boende.

Lo-Lo 9 år sen

Det är ytterst sällan eller nästan aldrig som jag och min syster kan umgås på tu man hand… Hon jobbar nätter, jag jobbar dagtid, vi båda har familj med man och barn som idrottar. Så vardagen går åt till “vardagspusslandet” med allt vad det innebär… Hon är min bästa vän i helahela världen, ställer alltid upp om det skulle vara nåt.
Skulle var helt fantastiskt att få spendera en helkväll tillsammans bara hon och jag för en gångs skull!

Lotta 9 år sen

Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att besöka våran vackra huvudstad!! Har inte besökt staden i sommar , skulle därför inte vara fel att få komma dit i höst istället. Skulle vilja överraska min kompis med denna resa, det skulle göra henne glad!

Maria Mangelin 9 år sen

Skulle bli så glad över denna vinst! Jag skulle ta med min man, som nu äntligen ska börja jobba i våra hemtrakter igen. Han har nu legat borta på jobb sedan april och då bott i vår husvagn. Han har varit hemma över helgen enbart. Han skulle verkligen behöva få vila ut och sova gott i hotellsäng:) tänk om jag får chansen att överraska med detta?? Vilken lycka!!

Sanna Stenberg 9 år sen

Jag skulle bli själaglad om jag vann biljetterna. Trött efter en händelserik vår/sommar/ början på hösten med mycket förändring på jobb och förändring från förskola till Skola för vår dotter, skulle jag ta med min man för en välbehövlig romantisk tid för varann.

Maria Lundgren 9 år sen

Hej! Jag skulle utan tvekan ta med mig min svägerska Saga. <3 Hon är den som alltid finns till hands i både med- och motgångar. Hon är den av många få som jag kan dela min sanna glädje och mina innersta tankar. med. Skulle vara jättekul att få ta med henne på helkväll/natt då vi inte tillhör kategorin som får möjlighet att göra sådant här på egen hand, hon är ensamstående och vi har en liten hemma. Stor kram till dig!!!//Maria

Marlene 9 år sen

Jag vill gärna bjuda med mig en av mina bästa väninnor som har haft ett otroligt tufft år med en pappa som varit riktigt dålig och när han väl blev piggare så fick dom nästa slag, hennes mamma har en tumör i lungan och till råga på allt så är inte hon själv särskilt pigg pga en rygg som nästan tar knäcken på henne. Hon har inte kunnat resa bort och koppla av på över ett år då hon är enda barnet och inte har någon som backar upp. Hon är verkligen VÄRD en helg i Stockholm efter hennes tuffa år. Samt att hon får spendera den med mig :-) Kramar

ewa 9 år sen

Jag skulle vilja vinna för att som 4barns mamma och mycket sjkhusvistelse pga prematur tvillingar födda i v 26,så blir de inte så mycket kvalitetstid med sambon..Så honom skulle jag vilja rå om en helg och bara vara:)/ewa

Anna-Karin 9 år sen

En romantisk weekend är inget man är bortskämd med….men skulle vara väldigt uppskattat:). Nått man lärt sig är vad viktigt det är att göra saker på tumanhand fast man är mamma och pappa, lyckliga föräldrar ger lyckliga barn <3

Många kramar och tack för din underbara blogg

Vivan 9 år sen

Vore underbart att vinna, om jag vinner tar jag med min man.
Efter 23 års förhållande kan vi behöva lite nya upplevelser så det inte rostar igen fullständigt. Störst av allt är kärleken. Hjärta till dig och din blogg. // Vivan

Marie Sjöholm 9 år sen

Tjingeling :)
Jag hade bjudit min man hade vatt en perfekt födelsedagspresent då han fyller i november, det hade varit såå mysigt att få komma iväg han och jag,eftersom vi har 3 barn och han jobbar iväg blir det inte mycket egen mys ♥Kramar från Mi

Lena 9 år sen

Tack Johanna för en sådan spännande tävling, jag vill gärna vinna för att kunna bjuda min man och mig själv på en underbar födelsedagspresent. Han fyller 43 idag och jag själv fyller 43 den 7 okt.
Ha en bra dag, kramar Lena!!

jennie 9 år sen

Ho ho!
Jag vill tooooook gärna vara med i din tävling!
Låter helt underbart…..
Om jag hade vunnit så hade jag bjudit med mej min underbara sambo…hade varit hur härligt som hellst att bara lägga biljetterna/vinsten på köksbordet en dag när han kommer hem ifrån jobbet….. och bara säga suprice!!//Kramis och tack för en jättebra blogg!!
//Jennie

E-L 9 år sen

Hej Fina Johanna!

Jag skulle verkligen behöva ett avbrott i min hetsiga vardag-jag jobbar 24/ 7.
Har 4 !! olika timanställningar.
Vågar aldrig tacka nej till någon arbetsgivare, då väljer de någon annan.
För övrigt på den fritid jag har så är jag anhörig vårdare åt min schitzofrena bror.
Men jag är en mycket glad tjej som alltid försöker se det positiva i tillvaron.
Som skulle kunna bli ännu lite gladare av en sådan här fin present!
Med på resan skulle jag bjuda med min vän M.
Han är arbetslös och har tom svårt att få mat på bordet.

Tack för en underbar blogg fylld av energi!
Kram!

E-L

Emelie Pettersson 9 år sen

Åh detta vill jag vinna :) Jag skulle ta med mig min fina pojkvän, i Janurai har han och jag vart ett par i 8 år, Mina bästa 8 år!! Jag skulle vilja vinna så jag kan överraska honom med detta. Han är nämligen sjuksriven, han har opererat handen och när den sen är färdig läkt så ska han operar korsbandet. Så han skulle behövas muntras upp nu i höstrusket och med alla sina sjukskrivningar. Det är inte kul att gå hemma hela dagarna alldeles själv, men har han något att se framemot hade det vart toppen :) HOPPAS!

Maria 9 år sen

Hej Johanna!
Vilken kanon tävling du bjuder på. Självklart är jag med och tävlar om detta underbara pris. Om jag vann skulle jag ta med mig min älskade sambo och får lite härlig tid tillsammans. . Sen vore det underbart att få uppleva en sån lyxig grej efter allt som hänt i våra liv.
Livet är svårt ibland, men man får kämpa på och se glädjen i livet och vara glad för det fina man har, att man faktiskt har en underbar familj och underbara vänner som förgyller livet. Sen att få vara med och tävla om en sån här fin grej och lyxa till vardagen lite det tror jag alla behöver.
Man behöver lite vardagslyx ibland.

Hoppas att turen kommer till mig.

Stor kram // Maria <3

Sara Olsson 9 år sen

Åh! Jag vill jättegärna vinna detta! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 5 år och det skulle va underbart att fira detta genom att vinna tävlingen. Varken jag eller min pojkvän har varit på något sådant, därför vore de extra kul att få åka till Stockholm och gå på detta!

Mickelina 9 år sen

Åh jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter med tillhörande hotellvistelse. Jag skulle ta med mig min kära man, vi har stort behov av att ladda våra batterier nu när vi är mitt upp i småbarnsperioden (6mån & 3år). Då den äldsta dessutom varit o är sjuk mycket ofta har detta tärt på oss o förhållandet.
Detta skulle definitivt pigga upp oss på flera plan!
Kram

Angelica Dahlbeck 9 år sen

Åh underbart!! Hade så gärna velat bjuda iväg min älskade man på en toppenhelg i Stockholm <3 Det är så sällan vi får tid för oss själva. Vi älskar självklart våra barn & gör allt för dom men ibland är det härligt att bara få vara vi två. För oss är det lyx eftersom det inte händer så ofta & därför hade det varit extra kul att få överraska den man älskar med en så fin vinst =) Håller allt som går, från fingrar till tår!! Kram & tack för att du ger oss såna här vinstchanser Johanna!

Frida Ahnstedt 9 år sen

Jag skulle vilja ta med min man på en romatisk weekend. Vi har 2 stycken underbara döttrar som är 7 och 12 år och dom är vårt liv. Alla pratar om de jobbiga småbarnsåren då man inte hinner med att ta hand om förhållandet och det stämmer men det blir inte alltid lättare när barnen blir större. Tjejerna och deras aktiviteter och skolan tar all vår tid och på nåt sätt så tänker man inte på att man alltid måste vårda, herregud vi har ju tagit oss igenom småbarns åren så nu går det väl av sig självt!? Jag är nog inte alltid världens bästa fru men mitt löfte från och med är att verkligen visa min man hur mycket jag älskar och uppskattar honom! Tack Johanna för att du delar med dig av dig själv och inspirerar! Kram

Eva Ruuska 9 år sen

Hej,

Vill jättegärna vinna biljetterna och ta med mig min bästa kompis Cissi som inte har det så lätt just nu och som behöver piggas upp. Hon har precis blivit lämnad av sin sambo.
tack för en bra blogg
Kram
Eva

Camilla 9 år sen

Skriv din kommentar här! Skulle vara underbart att få komma iväg på denna weekend, skulle ta med mig min äldsta dotter o få uppleva lite egen tid med henne, hon har en yngre syster som tar all tid o kraft just nu..Tack för en inspirerande blogg om ditt liv som ensamstående mamma, får många goda råd o idee´r!

Tina 9 år sen

Åh vad jag håller tummarna att jag skulle vinna detta. O självklart tar jag med min älskade man.

Höstkramar till dig bästa Johanna.

Henna 9 år sen

Hej Johanna! Vore toppen att vinna en weekend med min sambo, som jag förövrigt inte har gjort något roligt med på länge, pga hans hälsa:( Detta skulle nog pigga upp honom lite, och mig med för den delen:) skulle bli en överraskning! Håller tummarna :) kram!

Ida P 9 år sen

Hade varit så kul att vinna! Jag skulle självklart ta med min andra hälft! Det blir sällan av att vi kommer iväg, allra helst eftersom vi bor på gotland! Håller tummarna!

Ensam..... 9 år sen

Åhhh skulle meer äään gääärna :) vilja vinna en weekend!! Är helt ensam m min son som är 1,9 har ALDRIG varit på nånting sen han kom till världen..Har ALDRIG,ALDRIG egentid heller…Så en weekend i Sthlm skulle inte sitta helt fel… Jag skulle ta m en vänninna som stöttat mig 24h/7 det sista året m rättegång,tårar,flytt mm HOOOOPPPPAS!!!! :o)

Pernilla 9 år sen

Efter en tung sommar med saker som skakat om mitt liv ordentligt skulle jag så gärna vilja ta med mig en vän och komma bort en helg för att bara få njuta och hämta upp energi. I bland känns livet grymt orättvist när det förändrats som det gjort för mig men jag tror på att även negativa händelser kan föra nåt gott med sig.
Kram.

linn 9 år sen

hej johanna!

jag skulle vilja vinna den här tävlingen åt mina alldeles underbara föräldrar. de har alltid ställt upp (och ställer upp!) för mig och mina småsyskon på alla möjliga sätt, vilket jag verkligen insett nu när jag blivit gammal som gatan (20…) och flyttat långt hemifrån. de har skjutsat och hämtat oss när som helst, frusit vid sidlinjen tidigt på mornarna när vi spelat fotboll, tragglat läxor, alltid funnits där om vi velat prata, lärt mig allt man behöver veta om en ford 89 och ja, allt annat man som ung kan stöta på. för tillfället är de mitt uppe i en flytt samtidigt som de jobbar som sjutton, och de skulle verkligen behöva komma bort lite trots att troligtvis inte vet om det själva. eftersom jag själv pluggar på högskola skulle jag aldrig ha råd att ge dom detta de närmsta åren, därför vore det guld om jag vann! det skulle kännas så himla fint att kunna ge tillbaka något annat än att städa huset, något lyxigare liksom. för mina föräldrar är bäst i hela världen. puss, ha det fint!

Erika Lindström 9 år sen

Tänk att du mejlar, ringer, mejlar för att just vi dina läsare ska få chansen till det här!!
Jag skulle självklart vilja vinna den här tävlingen!!
Om jag vinner den här tävlingen så kommer jag ta med mig min sambo som fyller 25 år!!
Han som jag älskar musik och shower så detta skulle vara den perfekta födelsedags presenten till honom då vi även älskar Stockholm.. Nu håller jag alla tummar o tår på att jag vinner denna tävlingen :)
Kramis Erika

Cina 9 år sen

Aldrig i Stockholm jag varit en upplevelse de skulle varit att min älskling få bjuda på en weekend o bara få vara. Efter en jobbig tid med dödsfall i familjen och bland mina vänners barn så behöver man verkligen få koppla av o njuta och nya tag i livet få.

Sussie Bajrami Fälth 9 år sen

Hej johanna!
Tack för en superkul tävling..

Jag önskar att vinna biljetterna och hotellvistelsen och ta med min fina sambo.. Jag är tjugo år och flyttade från Skövde till Göteborg för att han fanns här, har nu bott här i drygt två år och har fortfarande itne hittat ett heltidsjobb, bara extra. Min dröm just nu är att uppleva någonting med honom förutom den fina kärlek jag får..
Jag skulle gråta av lycka om jag vann denna fina resa och ta med min ännu finare sambo och vara må got´t, skratta och ha kul en hel helg. Bara han och jag, ´bara jag och min prins!

Kramar Sussie

Benny 9 år sen

Det här skulle vara en toppenöverraskning att ta med min fru på. Det skulle bli en riktig kanonhelg!
Nu behöver jag egentligen ingen tävlingen för att gilla Rica Hotel Kungsgatan och Hamburgersbörs, men med tävlingsvinster som de här tackar jag inte nej!

veronica 9 år sen

Jag skulle så gärna villa ta med mig en kär vän till Stockholm en helg och bara göra roliga saker.Min vän har haft ett tufft år med en svårt sjuk son, som äntligen i Juni fick genomgå en hjärt transplantation.Hon+resten av familjen har fått vara på G och ALLTID anträffbar i många månader innan telefonen äntligen ringde med skräckfull förtjusning och färden gick till Göteborg.Allt har gått bra men det är långt ifrån klart..mycket bråk med myndigheter mm.Så jag skulle så gärna villa vinna detta så jag kunde ta med henne så hon får “vila “sig lite från vardagen i några dagar.

Linda 9 år sen

Jag önskar att vinna biljetterna och hotellnatten då jag LÄNGTAR efter ett avbrott i vardagen. Jag har ett distansförhållande med min älskade och livets alla måsten gör att vi i perioder har svårt att kunna ses då vi har flera timmars avstånd mellan våra städer. Vågar nästan inte drömma om att släppa allt för en helg och överraska han med en weekend i Stockholm i kärlekens tecken!

Maijsan 9 år sen

Johanna vilken härlig tävling!!

Möter den här hösten med skräckblandan förtjusning, är som dig gillar hösten med mysiga kläder o så.. Men tyvärr är det annat som just denna höst känns extra tungt..

Önskar få vinna det här underbara paketet skulle betyda så mkt glädje för mig… Givetvis vill jag ta me min man som står bredvid mig varje da…i ur & skur…

Linda Johansson 9 år sen

JAG SKULLE JÄTTE GÄRNA VILJA VINNA DETTA OCH BJUDA MED MIN UNDERBARA SAMBO , HAR ALDRIG VARIT UPPE I STOCKHOLM!!

KRAM TACK FÖR EN SUPER BLOGG!!!!!!

AW 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Jag skulle vilja ge detta till min syster och hennes sambo som har varit så snälla och ställt upp för mig med allt och funnits där då min älskade hund har gått bort nyligen. Skulle kännas fint att få ge något tillbaka.
Kram A

Maria B 9 år sen

Åh vilken kväll, helg det vore…att gå göra sånt som i mitt liv är lite svårt….
Få bjuda med min utflyttade dotter & få åka på detta…
Det vore ljuset den här hösten för mig….

Stor hoppfull kram fr mig//Maria B..

Monica Sundin 9 år sen

Hej Svejs.
Håller en Bamse-Stor-Tumme för att ha turen att vinna denna underbara tävling. Jag skulle utan tvekan ta med Min Goa man på detta. Han sliter med renovering av vårt gamla hus från 1929 , hjälper till med alla aktiviteter med barnen , tar hand om mig…. och han gnäller och klagar aldrig. Skulle vara fantastiskt att kunna överraska & skämma bort honom med detta.
Ha det Bäst <3
Krami till Dig

Marie Svensson 9 år sen

Åååå detta skulle vara så kul. Jag älskar Sthm, men med 45 mil dit så blir det inte så ofta man sticker iväg. Småbarnsföräldrar som vi är skulle det vara underbart. Min man skulle jag aldrig få iväg på ngt sådant här….men jag ÄLSKART =) Vinner man en sådan här fab tävling så kan han ju helt enkelt inte vilja åka…..ahhh hoppas jag vinner.

Marie

Elin 9 år sen

Åh det låter som en toppenhelg! Jag skulle vilja vinna för att riktigt kunna överraska min fästman. Vi har precis flyttat till en större lägenhet, och all ledig tid går åt till målning och annat flyttstök. Roligt med tröttsamt. Sedan försöker vi även bli med barn, och jag tror en hotellweekend skulle ge lite extra fart i barn-görandet! ;)

Magda. 9 år sen

Skriv din kommentar här! En energiläckande tjej som MER ÄN GÄRNA skulle vilja vinna detta… Ta med sin väninna och få tllbaka lite av energin som ges till andra…. <3 Få slippa tänka på alla lyckliga par som man man ger fina tips till medans man själv STÅR DÄR & HUGGER I STEN….. <3… Vore himmelskt med denna showen….. /All kärlek….

Katarina 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna!
Jag är inte med i Facebook och kan inte klicka på “gilla knapparna” men jag vill ändå vara med och tävla.
” Vad är väl en bal på slottet….skämt o sido, här i Göteborg har det regnat konstant sedan början av augusti så jag känner att detta skulle vara fantastiskt kul med lite miljöombyte och en tripp till vår fina huvudstad hade varit OSLAGBART:-)DU är så bra att fixa roliga tävlingar som vi kan ta del av.
Kram K

Linda B 9 år sen

Å jag som letar efter en romantiskt weekend till mig och min man!! Detta skulle ju vara perfekt för att fortsätta hålla kärleken vid liv…..
Hoppas hoppas……

Ulrika 9 år sen

Hej!
Jag skulle vilja vinna och ta med min kompis som har stöttat mig hela sommaren och hösten under min bröstcancer behandling. Utan henne hade det varit mycket jobbigare. Skulle vilja ge nått tillbaka till henne.
Tack för en bra blogg!!!

Eva 9 år sen

riv din kommentar här!
Hej Johanna!
Tack för en trevlig blogg med många bra tips om allt möjligt :-)
Skulle gärna vilja vinna detta, jag fyller snart år och det skulle vara såååå mysigt att få åka iväg med min man en helg (bort från alla måsten, vi har tre barn och min man tränar även 13-årignar i fotboll. det blir inte så mkt tid över för bara oss på tu man hand….)

Ha en fin dag!
Kram Eva

Annsofi 9 år sen

Hej!
Jag är egenföretagare tillsammans med min man, förälder till 4 st barn 3-19 år, jobbat hela sommaren och ännu inte hunnit eller kunnat ta semester – jag skulle Helt klart ta med min man på en välbehövlig paus i Stockholm!!

Jeanette 9 år sen

För det första kul att du bryr dej om oss läsare att du tar dej tid o fixar o trixar så vi kan få möjligheten att oxå få denna upplevelse!!!! Sen då för det andra så vet jag aldrig vad jag skall skriva på dessa tävlingar måste det alltid vara ngt storslaget för att man skall vinna? Jag tror att det är många som behöver komma iväg från vardagen o uppleva det lilla extra! Vore iallafall så kul att få överraska min kära sambo med en sådan här helg alldeles ensamma!!!!! <3

Nettan 9 år sen

Om jag skulle vinna denna helg m härlig underhållning och ljuvligt boende skulle jag ta med mig “gubben min” till Storstan och passa på att fira vår 4-årsdag ♥♥♥♥

Anna 9 år sen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här fina priset, då vi haft lite otur det här året ekonomiskt. Och då är det alltid svårt att få till något riktigt lyxigt och kul, skulle vara skönt att koppla bort alla tankar och bara njuta en hel helg i stockholm! Och skadar ju inte att alla är helt grymma på det de gör är helt säker på att det blir en oslagbar show!

Anna-Lena 9 år sen

Självklart skulle jag vilja ta med min man på detta. Det skulle vi verkligen behöva, då det varit en turbulent vår och sommar med inte så mycket tid för oss själva. Känns som att nått sånt här är nödvändigt och givetvis finns inte alltid pengarna till sånt här.

Håller mina tummar på att vi kan få uppleva detta tillsammans.

Kram kram

veronica kvick 9 år sen

Skriv din kommentar här!Hej Johanna:) ÅÅÅ vad rooligt det skulle va att få åka till sthlm en härlig weekend med min äskling;)O bara njuta o få bara vara o göra roliga saker,slippa ALLA måsten som man annars har.Många kramar från Veronica från Mjölby som läser din blogg varje dag Kraam!!

Magda. 9 år sen

Skriv din kommentar här!…En energiläckande tjej som snart inte har nån energi över till sig själv… Som är sååå trött på alla lyckliga par som man hjälper med goda råd och sen står man där själv och hugger i sten… SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG <3 OM jag fått lite egentid med en väninna i Stockholm och denna showen vore ju en dröm att få uppleva!!… Soliga kramar från Magda.

Eva Lans 9 år sen

Favoritartister allihop!
Skulle vara jätteroligt att få överraska min särbo med en Stockholmshelg!

Jennifer 9 år sen

Innan 2 egna barn och 2 bonusbarn hade jag och min mamma en helg per år som var mamma-dotter helg. Vi gick ut och åt, pratade, shoppade och sov på hotell. Jag saknar det så.
Varken tid eller pengar finns längre. Jag skulle vilja ta med mig min fina mamma och ha vår mamma-dotter helg igen. Jag skulle bli så fantastisk glad.

Marie Olsson 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna,
Skulle hemskt gärna vilja visa min man att det finns ett liv utanför HOCKEYARENOR! Att man kan ha det roligt och mysigt utan att behöva klä sig i långkalsonger och underställ.-:-

Lotta Holtter 9 år sen

Hej! Som småbarnsförälder är det svårt att få tid till varandra, så detta skulle ju bli ett bra tillfälle att bara får njuta av varandra igen, utan utan dom små änglarna. Kram

Marie Petersson 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling därför då skulle jag ta med mig min pojkvän och överaska honom. Vi har nämligen snart varit tillsammans i ett år och tänkt att få ge honom detta på vår 1-års dag!
Håller tummarna. Kram och tack för en bra blogg!

Nilla 9 år sen

Hej!
Jag va med om en olycka i juli när vi va på en Scotts spelning. Jag ramlade ner från dansbanan (ca 3,5 m) och krossade min axel, bröt armen och skadade mitt vänstra ben. Fick en axelprotes inopererad.
Så sommaren har tillbringats på sjukhus och i sängen här hemma. Så man skulle behöva få komma iväg på något roligt. Personen som jag tar med mig är min vännina Mia som hälsat på mig varje dag på sjukhuset och här hemma. Och som stöttar mig och peppar mig för att kunna komma tillbaka…. har en låååång väg att gå än… men kämpar på dagligen
Tack på förhand!
Kram Nilla

Annika Nykvist 9 år sen

Hej Johanna! Vi, jag och min man skulle verkligen behöva komma bort från vardagens ekorrhjul. Känna av lite lyx och glamour. Vi skulle behöva lite egen tid så att säga. Tre barn i åldrarna 11, 8, och 5år tar på allas energi och man går bara och gnäller och träter. Så detta skulle va en drömvinst!!!!
Kram och tack för trevlig blogg!!!

Marika från Finland 9 år sen

Hej Johanna!
Jag följer med din blogg nästan alla kvällar för jag gillar din stil och smak (recepten är super)
Om jag skulle vinna denna tävling så ger jag den till min son och flickvän som bor i Uppsala ,dom skall få baby i februari så det sku inte vara illa att slippa lite ut och njuta av god musik och varandra .
Ha en skön höst och njut av den friska luften för här i skärgården är det faktiskt en fin dag i dag.
Marika

Annelie Nilsson 9 år sen

Skriv din kommentar här! Hej Johanna ! Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta fantastiska pris,vinner aldrig, men tävlar heller aldrig iofs . Men detta otroliga pris kan man ju inte låta bli att tävla om. Vinner jag ,tar jag med min man o firar 25-årig bröllopsdag lite i förskott. Tack för en kanonbra blogg, läser alltid. Kram o kram.

Anette G 9 år sen

Jag skulle bli superglad över att vinna hotellvistelse osv och skulle absolut bjuda med min mycket goda vän som bor 70 mil bort från mig. Vi har sååå få tillfällen att träffas live… Skulle jag vinna detta kan vi åka halva vägen var. *håller alla tummar och tår*……..
Tack snälla för allt du gör för oss bloggläsare, det är galet vad mycket tid du måste lägga på alla dessa inlägg och dess innehåll.

Johanna 9 år sen

Jag skulle bli överlycklig om jag skulle få möjlighet att gå på denna show. Min fästman jobbar på ett lastfartyg och har nu varit iväg 5 v och ska vara iväg 3 veckor till. Man saknar varandra nåt fruktansvärt men njuter när han kommer hem. Jobbigast är att se vår 2-åriga son som saknar sin pappa mer än mest, men även där så vet man lyckan i hans ögon när pappa kommer hem.
Skulle vara så roligt att överaska min älskade med hotell och show.
Tack för en härlig blogg!!

Lina 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna. Sitter just på bussen alldeles gråtfärdig över den otillräcklighet jag känner. Med tre små barn, ett krävande jobb och en man som jobbar nästan jämt är det ingen lek att få Livspusslet att gå ihop. MEN jag är väldigt glad för det jag har, vi är friska och glada så jag skulle inte vilja byta det mot något annat. Det som blir mest öidande är ju förhållandet med min man, det låter kanske hemskt men i veckorna hinner vi knappt prata med varandra, det är fotbollsträning har, läxläsningar, middagslagning etc så jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna biljetter till showen och hotellövernattning! Det hade varit fantastiskt att få gå på detta med min man. Att få skratta tillsammans, att bara för en kväll få glömma alla måsten och vardagsvestyr och bara umgås med varandra, hade varit magiskt:). Hoppas jag vinner!!! Kram till dig Johanna!!

Ann Cathrin Jonsson 9 år sen

Behöver! Vill! Hoppas!

Agnetha 9 år sen

Hej Johanna!

Tack för en underbart trevlig blogg och alla trevliga tävlingar med priser. Jag skulle vilja bjuda med min man som jobbar alldeles för mycket. Själv är jag arbetslös sedan 2 ½ år och skulle gärna vilja göra något roligt tillsammans med världens underbaraste man. Kram Agnetha

A 9 år sen

Hej jag och min sambo planerar att utöka familjen,vore kul att få komma iväg och ha en mysig helg tillsammans med min älskade … ha en härlig dag!

Fanny 9 år sen

Hej Johanna! Vilken kul tävling! Om jag vann skulle jag ta med mig min syster på en riktig syster-helg. Hon har precis flyttat till en annan stad så nu kan vi inte ses så ofta som vi vill. Att prata i telefon är liksom inte samma sak :)
Kram

Emma Lindfors 9 år sen

Hej !
Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter till mig och min sambo Robin, vi jobbar båda skift och har pusslat ihop våra dagar i snart 1 års tid för att våran dotter Nelly ska få det så bra som möjligt med korta dagar på dagis, inte behöva nattdagis m.m, men det sliter ont på förhållandet att bara “mötas” i dörren. Jag skulle överraska Robin med detta och det här är nog precis vad vi behöver , tid för varandra och tid för att vårda våran kärlek.

Tack för en fantastisk blogg med härliga tips,recept m.m
Kram!

Maritha Tillberg 9 år sen

Du “Leende spegel” jag ber dig,
“Om du var musik” så “Trolla med mig”.
Kanske händer det “Oslagbara”,
att vi på hotell Rica i Stockholm kan få vara.
Håller nu alla tummar och tår,
att jag med min man kanske mysa får.
Tänk vad åren går,
vi har nu varit gifta i 30 år.

Jennie Nierenburg 9 år sen

Skriv din kommentar här!Hej Johanna! Jag skulle jättegärna vilja överraska min mamma och min bonuspappa med att kunna ge dem två biljetter till denna show, de bor i Stockholm så övernattningen är det nog bra om någon långväga får njuta av:-). De har under våren och sommaren tillsammans kämpat sida vid sida mot min mammas cancersjukdom och genomgått tuff strålbehandling och otaliga tester och prover, ja det kanske låter konstigt att jag skriver de men det är så de båda ser på det, att de båda delar denna sjukdom och ska också besegra den tillsammans. Ett stort tack till dig som ger oss alla här möjlighet att tävla om så fina priser. //Jennie

Amanda Johansson 9 år sen

Hej Johanna :) Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Jag själv skulle inte åka och se den (fastän det hade varit hur kul och grymt som helst) men jag skulle överraska min underbara mamma och pappa. Dem ställer alltid upp för mig och finns alltid där när jag behöver dem. Så mycket som dem har gjort och gör för mig så skulle jag vilja ge något stort tillbaks. Detta känns verkligen läge att ta chansen och vinna detta till min mamma & pappa. Jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann! Mamma och pappa skulle verkligen uppskattat det. Dem behöver verkligen komma iväg lite. Kram //- Amanda.J

Caroline 9 år sen

Hej Johanna! Skulle bli överlycklig över att vinna den här kanontävlingen. Jag och min man pratade häromdagen om att vi faktiskt aldrig varit barnlediga över natt och iväg på någonting på tumanhand, sedan vi fick vår dotter. Hon fyller 4 år i november. Om jag vinner tar jag med mig min man på en välbehövlig, romantisk och fabulös resa till huvudstaden.

Louise Pettersson 9 år sen

Hej Johanna

Vilken GRYM tävling. Tack för denna chansen alltså.

OM jag vinner vill jag ta med min snälla lilla mamma. Hon har haft ett tufft liv, lever ensam i hus, klarar sig på 75 % lön från lanstinget som undersköterska där hon jobbar i över 30 år.

Hon kämpar alltid och eftersom hon är ensam om oss 3 barn då pappa hastigt lämnade oss för 14 år sedan, har hon minst sagt gråa hårstrår som vi fixat fram.

Hon är alltid glad, humoristisk och otroligt givmild med sin tid, sina små korvören och med sin kärlek. Om någon skulle vara värd och behöva komma bort från vardagen och de hårda livet för att skratta och njuta så är det hon.

Mvh Louise

Gabriella 9 år sen

halloj!
Denna tävling skulle va kalas att vinna! Dels vill jag jättegärna se showen såklart plus att jag länge klurat på något att ta med min allra bästa vän och vapendragare Madeleine på. Hon har varit sjukskriven en tid nu och har en del annat tungt som händer i livet så detta skulle va perfekt! Komma iväg från lilla Linköping och tänka på annat. Håller tummarna! Tack för en rolig tävling och en kanonblogg :)

Fanny 9 år sen

Hej finaste Johanna!

Jag skulle inte tacka nej till att se en härlig show för att sedan övernatta på ett mysigt hotell tillsammans med min pojkvän, men jag vill faktiskt inte, tro det eller ej, vinna biljetterna till mig & honom. Nej, jag vill vinna dessa biljetter åt mina fantastiska föräldrar som fortfarande, trots allt de har tvingats gå igenom de senaste åren, fortfarande tror på kärleken. De jobbar även mycket båda två och har inte mindre än fem barn ihop (plus två hundar) som kräver massor av uppmärksamhet, vilket resulterar i att de aldrig får tid för sig själva. Så detta vill jag unna dom, en weekend på tu man hand :)

Kramar / Fanny

Isabell 9 år sen

Hej Johanna! Kul att du gör en sådan rolig tävling! Jag och min kille firar 9 år och det skulle vara så kul att vinna…att få göra något annorlunda som dessutom innehåller allt en helg behöver för att göra den helt magisk… Ha en trevlig fortsatt kväll.

Isabell 9 år sen

Hej Johanna! Kul att du gör en sådan trevlig oc rolig tävling! Skulle vara så kul att vinna, jag och min kille firar 9 år så det skulle vara perfekt att göra något annorlunda och som dessutom innehåller allt som krävs för att göra en helg magisk!

Ha en trevlig fortsatt kväll…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…