• 2011-09-29, 00:33
  • 0

Hej vänner, nattugglan är vaken och jag har precis svarat tillbaka på ett långt mail. En trevlig inredningstidning har gjort en intervju som kommer framöver men jag ville se citaten …kontrollfreak? Lite kanske.

Tack finaste ni för att ni visar er uppskattning här inne, jag blir jätteglad! Läser noggrant igenom varenda kommentar. Alltid… det betyder oerhört mycket. Alla era frågor är snart klara, förhoppingsvis till helgen kommer ett lååångt inlägg med alla svar.

Idag har jag haft massa klippningar, 9 stycken på raken känns i nacken. Ibland blir det så i schemat, egentligen är det bästa när man har en färg mellan klipp men det styr man inte riktigt. I morgon är jobb halv dagen och sen åker jag faktiskt till Stockholm men hem igen tidigt fredag morgon. Jag blev så glad över inbjudan från Micael Bindefeld som arrangerar premiären för Lena PH drömshow på cirkus som har premiär i morgon!  Är övertygad om att den kommer vara grym! Dessutom är Bea Szenfeld Lenas designer i showen och efter den häftigaste föreläsningen vi fick på KMS helgen sist så tror jag det kommer bli storslaget. Jag läste att Bea har skapat nya nostalgiska scenkläder med inspiration från Lenas gamla fan-tshirts och schlageroutfits…Kolla klippet nedan, åh jag tror hennes drömshow blir magisk!

Det närmar sig shoppinghelg i Skövde, här kommer några favoriter jag hittat! Ett par skinnbrallor och några festliga toppar, då klarar du dig. Det känns “rätt” och kul mode med alla varma färger som kommer mer och mer. Jag gillar att man kan blanda materialen och det finns ett enormt utbud i butikerna som passar alla.
Blusarna nedan blir snygga även till korta skinnshorts tex, vilken festklädsel va! :)

Härliga färger!

Finns hos Clarks. 

 

Denna är bedårande på...

 

Snyggt till enkla jeans… också hos clarks 

 

Hittade den här vackra skapelsen på Vero Moda.

Jag gillar enkla detaljer, öppet över axlarna var så snyggt och elegant. Sätt ett par svarta skinnbrallor till så blir det partydress. Stort halsband till.

Höstfärger! Den här ser ni även i en outfit jag hade i modebilagan fast med en kort skinnkjol och en snygg beige väst till. Vero moda! Spring upp och kolla så den outfiten finns kvar, så snyggt.

Skinnbrallorna med tyg på insidan av benet. GRYMT bra för det blir satans varmt annars. CLARKS. Under 500 spänn.

 

Sist men inte minst mina vackra smycken, Buhemian luxury från Creative Lounge! 

Älskar dem, har de både till vardag och fest.

 

Så, nu har ni fått lite mer höstshoppingtips! Hoppas ni får en bra start på torsdagen, nu måste jag packa lite men snart natti natti. Puss på er / ♥

 

 

Kommentarer

Henna 9 år sen

Hej Johanna! Ååh vilka fina kläder! Du har så bra smak:) Man får många bra tips;) Ska nog köpa skinnbyxorna, super att det e tyg på insidan! Hade ett par för några år sedan i enbart skinn, fy bubblan så varma de va! Hoppas du får kul på Lena Ph!! Själv ska jag se henne den 8:e oktober med min moster:) Ska övernatta på scandic central, och äta 2-rätters på cirkus:) Trevlig helg!
Henna

annerre 9 år sen

Oh så snygga kläder, skulle behöva åka till Skövde jag hittar ingenting i affärerna på hemmaplan..
Kram

chris 9 år sen

nu får nog även jag en negativ respons för man får ju inte tycka kan jag ibland märka. Men ändå för en tid sedan skrevs det här om att hitta sin stil, om att kombinera bland sin garderob. Att handla enligt sin stil och med kvalitet inte kvantitet. Jag tycker det var mycket bra resonerat. Nu tycker jag inte det stämmer längre. Jag upplever att Johanna köper väldigt mycket kläder faktiskt. Så klart om man är mycket ute i svängen behöver man ju ha att välja på. Men visst handlar väldigt mycket här om nya kläder. Resonemanget stämmer alltså inte för mig vore roligare att se hur du återanvänder och kombinerar istället för att visa nya shoppingtips för hur många tunikor och örhängen behöver man egentligen?

E 9 år sen

Du kmr inte bli besviken på Lenas Show! Jag såg den igår, hade fått biljetter till genrepet eller vad det heter. Alltså det var så sinnessjukt bra! Fantastisk sångröst och artisteri, hur snygga kläder som helst, läcker ljussättning, bra drag, coola dansare och shownr, roliga mellansnack med mkt skratt, ja allt var så himla proffsigt gjort! Skulle utan tvekan se den igen :D :) =).
Du kmr lätt få en magisk kväll!!!!!

Rita 9 år sen

Hej!
Har följt din blogg några månader men aldrig kommenterat, så nu var det dags tycker jag.
Otroligt inspirerande och läsa om ditt liv, både till vardags och till fest. Bra blandning av allt du delar med dig, alltid får man något positivt med sig då man läst din blogg.
Ha det fortsatt bra och blogga vidare!
Kram på dig :)

Annsofi 9 år sen

Det är Inte tantvarning på Johannas kläder! Fånig kommentar. Skinnbyxorna med tyg – vilket märke är det? Hittar dem inte på Clarks sida..?

Kram Annsofi

Pia 9 år sen

Hej!
Jag ska se Lena Ph i morgon fredag kl 19.30. Bokade biljetter för länge sen….
Hoppas det är lika bra som jag tror att det kommer att vara.

Kram Pia

Sara 9 år sen

Det är så roligt att läsa din blogg, du har 1000 bollar i luften hela tiden! :) Vart får du din energi ifrån?! Det är jättekul att du har börjat med alla dessa shoppingtips, fortsätt med det!

Tina 9 år sen

Hej Johanna.

Ja du blusen på första fotot skvallrade Susanne om att du varit in o norpat…..o jag har en hänger som hon skickar förhoppningsvis imorron….gud så snygga vi blir =)

Ha en skön torsdag!

Kram från ett vackert Falun

Åse 9 år sen

Skriv din kommentar här
Hej Johanna

Du och jag är lika gamla men så olika klädsmak och stil som vi har i våra garderober,det är lite tantvarning på vissa av dina kläder om jag ska vara ärlig men du passar ju i dom,jag skulle däremot inte passa i dom,men det är ju det som är så skönt att man ska kunna få ha olika klädsmak och stil oavsett ålder,du gillar din stil och jag gillar min hårdrocksstil och vi trivs med våra stilar,

Gillar din blogg skapt,fått många tips av den på olika plan i mitt liv,jag är liksom du ensamstående mamma

Mvh Åse

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…