• 2011-10-13, 09:04
  • 0

God morgon vänner! Snart kommer Linda och Veronica från amelia till Skövde, de bloggar och amelia.se följer oss hela dan så missa inte att klicka in er om ni vill ha upptateringar vad vi gör  OFTA. Jag kommer stå med förlängningen i några timmar så jag hinner inte uppdatera lika ofta Men http://blogg.amelia.se/redaktionsbloggen/ kommer blogga så det ryker.

Även Johanna på www.amelia.se kommer följa oss så missa inte det.

Nu ska jag förbereda, jag har vackert hår från Toupema belgal och det ska bli fantastiskt kul att få göra Lindas hår betydligt längre. Extensions är på tapeten ordentligt igen och därför extra kul att vi ska jämföra olika märken.

Here we go!

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ju inte visat alla bilder från vår galna jeepsafari när vi var i Hurgada. Har ni varit på en jeepsafari i Öknen? Herregud, det var sjukt roligt! En fantastisk upplevelse att…

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…