ANNONS

Följ förvandlingen på amelia.se idag!

/

God morgon vänner! Snart kommer Linda och Veronica från amelia till Skövde, de bloggar och amelia.se följer oss hela dan så missa inte att klicka in er om ni vill ha upptateringar vad vi gör  OFTA. Jag kommer stå med förlängningen i några timmar så jag hinner inte uppdatera lika ofta Men http://blogg.amelia.se/redaktionsbloggen/ kommer blogga så det ryker.
Även Johanna på www.amelia.se kommer följa oss så missa inte det.
Nu ska jag förbereda, jag har vackert hår från Toupema belgal och det ska bli fantastiskt kul att få göra Lindas hår betydligt längre. Extensions är på tapeten ordentligt igen och därför extra kul att vi ska jämföra olika märken.
Here we go!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00