• 2011-10-13, 08:17
  • 0

Flera undrar och mailar, vart kan ni läsa mina krönikor? Snart, snart finns min nya hemsida där jag kommer länka varje onsdag då min krönika är ute i SLA. Jag skriver även hiss och diss vilket är väldigt roligt och har redan fått mycket respons.

TACK för alla sms och kommentarer, jag blir jätteglad! Att skriva krönika är något jag länge drömt om och det är en ära att vare onsdag få dela med mig av ett stycke funderingar och tankar.

God morgon!

2011-10-13 Mitt liv ,

Kommentarer

e 9 år sen

haha, tänk att denna byggnad retar så.. vad är det som är värst med den?

Claes 9 år sen

Tycker de kunde ha byggt det i gammal stil som Eric Ugglas eller så

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

DET håller jag med om Claes….. fulaste byggnaden ever.

Kram Johanna

Elizabetth Henberg 9 år sen

Trevligt med en egen krönika,,,o tänkvärt det du skrev,,men vi blir bara snyggare med åren som jag brukar säga o framför allt KLOKARE,, Håller med om din DISS,,beklagligt att förstöra denna vackra plats med en kub.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…