• 2011-10-20, 23:23
  • 0

Jag har klickat hem världens sötaste mössa och vantar från Ester Elenora från CL.  Hittade den här söta koftan också,  “Du och jag”. Nu längtar jag ännu mer till vintern, tända ljus och massa mys. Kanel och saffrandoft, adventspynt och julmusik.
Ja, jag är en riktig julnörd.

20111020-232750.jpg

Vantarna har söta band så man inte tappar bort dem i snön. :)

 

 

 

 

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Fredaaaag yeah! Jag fotade några höstfavoriter i morse innan jag satte mig på tåget. Idag är jag på möten, ärenden i Gbg hela dagen. Ska även träna med Johan och lägga upp…

Nu räcker det! Den galna kvinnan som låtsas vara svårt cancersjuk är tillbaka. Hon säger sig vara döende. Isolerad på sjukhus. Och jag har skrivit om det så många gånger, ändå lurar hon fler och fler…