• 2011-10-21, 07:12
  • 0

Nu vänner ska jag ge er ett hett tips om hur ni fixar magiska svallet. De mjuka lockarna, vågorna som egentligen inte alls är svårt att få till men kanske inte är så enkelt att veta egentligen hur man gör.

Titta på vilken framsida som helst på en modetidning, vågorna, formen börjar i ögonhöjd- Snyggt!

Igår gjorde jag på mitt hår för att enkelt visa hur ni ska göra hemma.

Börja med att ta stora passeér och locka håret men bara till ögonhöjd. Spraya med tex en saltvattenspray innan så ni får lite stadga.

Kevin Murphy har grymma spolar, här har jag de mindre då vi ännu inte fått hem de stora men nästa vecka finns dem hemma. Även till försäljning!

Dessa kostar 25 kr styck och man klarar sig på ganska få. Du ska nämligen ta stora passee´r för att inte få det så smålockigt. Jag har extremt tjockt hår så jag måste dela upp det i två rader men det är inte nödvändigt.

Varför ska man rulla upp dem på spolar efter man lockat?

Det är för att fixera formen medans locken svalnar, därför går detta väldigt fort. Jag lockar snabbt med sylen och efter varje lock virar jag upp på en spole direkt. Sen ska de bara sitta tills det svalnat .

 

Tadaa...! Banden ska korsas, annars blir det veck.


Här har jag precis plockat ur spolarna.

Borsta sedan håret med en tät borste utan piggar. Borsta MYCKET- Håret blir bara bättre. Jag använder Young again. Den prdodukten är unik och så bra! Den skyddar ditt håret mot värmeverktyg och yttre miljöpåverkan. Serumet tar bort frizz och ger glans. Helt perfekt när man gör vågor och lockar.

 

Läs mer om den HÄR.

 

 

Kolla gärna in Kevin nedan när han stylar med ” young again”,  han lägger även upp håret på de stora spolarna.

 

Borstar man blir det blankt och en snygg S-form- underbart!

Vill man ha mer “ruffs”, vänd upp och ner på huvet och skaka…

Här sprayar jag, lite i botten för att få mer volym och stuns.

 

Stort och ruffsigt!

Stort och lockigt!

Men, jag ville ha mer soft och vågor…och borstade allt igen.

Vad tycks? Visst är det kul att det går så enkelt.. och jag LOVAR er att även ni fixar detta.

Jag älskar den här formen!

Tunikan jag har på mig hittar ni på Clarks och finns HÄR. Skön och kul med snören man kan knyta hur man vill. Smycket i halsen är Unica , HÄR.

Enkelt frisyrtips som jag hoppas ni gillar! Jag tjoar till när vi har spolarna på salongen.

Puss

J

Kommentarer

Mia 8 år sen

Åh vad bra med lite bilder på hur man gör ;-)
Rullar du alla lockar innåt? Brukar aldrig locka med tång/rullar så jag är lite novis ;-)
Undrar vilken färg du har på håret? Skitsnyggt!!!
Kram!

Tina Sömsk 8 år sen

Tack för att du tar dig tid igen. Å vilka gudomliga bilder från Ladies Night. ” synd om dig som fick en svängom med Martin” (ironi) jag är inte ett dugg avis… ”Jag ljuger så bra”. Luktade han gott;-)

Kram från en Tina som tappat rösten o måste va tyst…o det är inte lätt

Tina Sömsk 8 år sen

Goa, mysiga Johanna!

Ser att din helg varit sanslös, med riktiga MÄN omkring dig ;-)

Men…..nu har jag tjurat ihop hela helgen, har letat o sökt efter dessa förbenade hårrullar som jag känner att jag är såld på, men jag måtte ha hjärnan i en burk o tummen mitt i handen, för inte hittar jag någon kontakt som du tipsade….please try again…..

Söndagskram

Tina i Falun

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack TIna! Ja shit shit vilken helg!!!!
Ok, men om du går in på http://www.kevinmurphy.nu och där kollar du någon säljares nummer under kontakt. Eller också går in på salonger- där hittar du alla salonger sverige, kolla i din stad och sen ringer du den! Tvinga dem beställa hem spolarna om de inte har!! ;) Har de Kevin på salongen borde de ha spolarna. Finns två stl, köp den stora rosa. Kanske typ 8-10 st beroende på hur långt och mycket hår du har.
Hoppas du finner dem snart!! Kram Johanna

Kerra 8 år sen

åHHH aha jag som trodde du köpte de i London haha, tack för länken till det. Ska bli spännande och se hur din lght blir, väntar :)

Ha en underbar lördag, själv vabbar jag med en dotter som har vattenkoppor :/

Jessica 8 år sen

Tack för ett kanoninlägg men jag har en fråga. Går det inte att endast använda spolarna? Jag har inte en sån där locktång.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Jessica! Jo då…!! Du kan sjölvklart bara anvönda dem, men de måste sitta lite löngre. Spraya någon saltvattenspray, rulla upp och föna med hög värme i låg hastiget.
Låt de svalna ordentligt.
Lycka till!
kraaam

Jenny 8 år sen

Johanna! Ditt hår är fantastiskt! Tack för en inspirerande blogg och ha en fin helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

TACK snälla Jenny!! Vad glad jag blir :)
ha en underbar helg!
kraam

Helena 8 år sen

Tack snälla Johanna för detta tips.
Tycker det är jättekul när du lägger ut sådana
inlägg där man ser steg för steg :)
Ha en trevlig helg

Kerra 8 år sen

Snyggt hår blir verkligen fint, sen halsbandet du köpte i London var verkligen snyggt, de du har på dig. Mee like :) Får försöka ta med sambon dit på en resa när han fyller 30 :) nästa år i februari. Ha en bra dag, ps väntar med spänning hur de går med fixandet hemma i din lght.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Kerra!!

Ja jag håller på för fullt här… puh, men det blir nog bra till slut! Ska bli såå kul när allt är klart!
Halsbandet är från Unica i sverige, klicka på länken! :)

Klart att du ska boka resa till London med sambon :)
Det är fantastiskt!!!!
kram

Tina Sömsk 8 år sen

Åh tack för att du tar dig tid att svara så fort…..nu ska jag genast ringa dom…..

Let the sun shine on you!
Tina

Tina Sömsk 8 år sen

Tjingeling igen.

Nej inte värmespolarna, utan de där gråa med gummisnodden!!! Är det dom du benämner med Kevin Myrpy? O i så fall, var hittar jag dom?

Kram igen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja! Kevin Murphy spolarna med band ska du ha! Dem är jättebra och de finns snart här i shopen!
Annars går du in på session.nu- kontakt och ringer någon utav trevliga säljarna!De kan tala om vilken salong i Sverige som har dem!

Lycka till!
Kram Johanna

Mia 8 år sen

ÅÅÅÅ så fint!! Tack för alla tips Johanna!

Tina Sömsk 8 år sen

Hej goa Johanna.

Gud va snyggt fall det blir på håret med dina tips. Dom där spolarna jag frågade om förut, som du oxå beskrev här, kan man bara köpa dom i er salong? Säljer du via nätet?

Kram från ett vackert Falun

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej Tina, tack fina du!
Tänker du på värmespolarna från Wella? De finns inte alls längre på marknaden, vi har dem på salongen men det
som är negativt med dem är just att de är varma och dem måste rullas upp jättesnabbt.
Jag tycker du ska köpa Kevin.Myrphy spolar och gör som jag visat på bilderna.
Det går ju självklart att även rulla på olika sätt beroende på vart du vill ha volymen.
Lycka till!!
Kram Johanna

E.Annika 8 år sen

Godmorgon fina Johanna!! Har inte kommenterat på länge,men läser din positivablogg vaje dag!!Vill TACKA dig,för att du skrivit sååå gott om CLARKS och visat allt snyggt du köpt där….Nu är jag tyvärr en aningens för stor,för deras fin fina kläder:( Men har nu,två gånger handlat på deras webshop,superfina armband och en söt berlock <3 Är så nöjd med deras servis,tog ett dygn!Åh inte nog med det,dem hade skrivit en personlig hälsning på deras visitkort.Snacka om att man blir varm i hjärtat!!<3 Vem tar sig tid till sådant,nuförtiden??!!Jo tydligen Clarks <3 Önskar dig en mysig Fredag!Kram på dig snygging!!E.Annika från Skåne…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

TACK TACK fina fina Annika! Vad glad jag blir! För inte tala om finaste Susanne. Hon lär blivit hur glad som helst!!
Visst är dem underbara där, de känns så äkta och goa. Inte ” bara sälj” sälj sälj sälj”.

Hoppas du får en fantastisk helg! Solen skiner på dig i morgon.
kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…