• 2011-10-25, 23:56
  • 0

Jag har köpt två nya läppstift/lipgloss och jag gillar den koralla färgen som varken är för orange eller för rosa. Jag vill gärna det ska vara lite Peach, naturlig lite korall men har haft svårt att hitta rätt färg jag trivs med. Det får absolut inte bli kladdigt, jag får panik om det är en tjock gegga på läpparna och håret fastnar när man är ute i vinden. Blä. Nä, en lätt gloss med liten gnutta glitter var jag ute efter. Inga dåliga krav va?  Men nu har jag hittat det!

Make up store har dem precis fått in en ny fräch färg. Den heter Tulip och ser ut så här,

Den ser lite mer orange ut än vad den är. Den är mer åt peach, svag korall med lite skimmer. Jättesnygg!

Mitt hår idag. Burrigt, stort och sitt rätta jag......

 

Ovan är egentligen inte heller en riktig rättvis bild. VARFÖR ska det vara så svårt att fota av en färg på läpparna? Putar jag ser jag ut som en dumblondin, gapar jag ser ni ner i hela gommen. Tar jag för nära ser ni alla mina asniktsfjun, och tar jag på munnen ser ni rätt upp i näsan.

Så. Det fick bli den säkraste mest avslappnade posen jag kan. Hihi.

Lipstick nummer2.

Det här är inte Maria Montazamis, den färgen ser jag död ut i. Den här är lite mer guld och skimmer i, snygg om man vill ha en sotig, stark make up. Då gillar jag att inte ha för mycket färg på läpparna. Stort plus att detta luktar gott och är som balsam. Dem blir mjuka!

På make up store och heter Limited e- Bare sheer.

Visst ser jag allt lite bimbo ut?!

Men… allt för er! :-D Lycka till i läppstiftdjungeln.

TACK för alla fina kommentarer, vad kul att ni skriver!  Nu ska jag stänga datorn och Zzzzzzzzzzz

Love

Kommentarer

Melinda 8 år sen

Hej Fina (hihi * men du ÄR fin!!) Johanna,

tack för att du har svarat på min fråga, jag har läst den just nyss (var bortrest några dagar)! Visst, jag fixar mitt hår enbart hos min frisör! Jag ska dit imorgon och be henne att göra som du beskrev det! Om det inte går så får jag åka till Skövde någon gång ;-)
Tack igen och ha en fin dag!! Kram, Melinda

Ann-Britt 8 år sen

Tack för tipsen om Läppstiften. Ska kolla på Make Up Store på Fredag.

Du var jättesöt på alla fotona. Så fin i håret som vanligt!

Ha en fin Onsdag!

Kram Ann-Britt

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Ann-Britt!!!
Lycka till, de är jättefina.
Kram Johanna

annette 8 år sen

Kul med tips, undrar om dom passar mig som är ljus?
Du är ju så fin i allt och har superbra smak, försöker tänka på ditt inlägg att satsa på lite dyrare plagg istället för att köpa fler billiga. Du inspirerar verkligen!
Ha det bäst!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Anette! Tack själv!
Jag försöker… :)
Ang färg , den korall tror jag garanterat du kan ha, testa annars någon med mer rosa i?!
Lycka till!
Kram Johanna

Annika Mårtensson 8 år sen

Hej fina Johanna! Måste säga att det var fin fina läppstift/gloss!Dem ska jag köpa,tackar för tipset!!!Jaja jag vet,att jag härmas och snor mycket när det gäller din stil och inredning:)som Green Gate porslinet,smycken,recept……you name it <3 KAN BARA "SKYLLA PÅ DIG",då du har såååå jädrans bra smak,ditt lilla energiknippe:))Tusen tack för en positiv och inspirerande blogg!!!Jag,en"dumblondin":)önskar dig,en helt underbar dag!!!Kram på dig!E.Annika <3

jannice lindell 8 år sen

Vilka fina läppstift!

ALEX 8 år sen

WOW!Du ar ju alltid saa snygg,och dessa tva ar jatte fina.Olika,till olika dagar.tycker sjalv att det ar jattesvart att hitta precis det lappstift man ar ute efter,den speciella nyans man ar ute efter,sa star man dar och glor och testar pa ett tusen olika,och jag blir helt confused!Nan som kanner igen sig?Hander ochsa att jag later mig overtygas att bli malad av en “expert”och sen gar man darifran med en hel pase med nytt smink och ett rejalt kontoutdrag och man har kanske LITE daligt samvete…

Melinda 8 år sen

Hej Johanna
vad fina de är båda två, eller – rätt sagt – du är så fin i båda!! Min favvo är den 1:a, tror jag:-)
Ditt hår är så HIMLA snyggt, jag vill också ha så!!! Läckert med färgen att den är mörk uppe o sen ljus! Jag är ganska ljushårig (mellanblond, kanske?) men börjar tyvärr få gråa hårstrån..därför är den ljusa färgen är bra. Men vad/hur kan man göra om man (jag) nu vill ha typ som du har? Kan man färga eller tona eller ngt mellan färgningarna så att de gråa inte syns? Tacksam för tips om du har lust/tid…

Ha en fin dag!

//Melinda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Melina, tack för din fina kommentar!
Jag rekommenderar dig att vända dig till en frisör. Jag har lagt en mörkare brun med guld i som en slags ” utväxt” och sedan har jag luckrat upp med svag bleknng på mina längder då dem var mörkare innan- INGET jag rekommenderar att göra hemma. Tro mig det är värt alla pengar att gå till en frisör.

I ditt fall man man lägga sig på en mörkblond ( beroende på hur sitt utgåmgsläge är) och sen ljusare längder. Man kan också lägga sig på en naturligt ljus brun som inte blir för mörk.

Lycka till!
kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I dag har vi avslutat årtionden, vi har gått igenom 90 och 2000 tal samt sminkat “äldre”. 80 talet var fruktansvärt men 90…. Alltså läppennan. Den bruna och ljusa innanför… Jag tyckte…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…