• 2011-11-03, 08:26
  • 0

Titta vad jag såg på Willys igår. Julkalendern!

Julkalendern var  stort när jag var liten. Det vad dagens bästa, inte ett avsnitt missade jag. Jo, Staffan och Bengt var inte kul. Inte lillstrump och syster yster heller.

De här var och är fortfarande mina favoriter.

[youtube IrSu2xnphVU&feature=related 640 480]

Trolltider, jag älskade det! Såg det om och om och om igen. Otäck ibland men tyckte mycket om musiken.

 

[youtube Lr78uAaDMUM 640 480]

Albert och Herbert, herregud. Julkalenderns bästa! Minns att jag tyckte de hade det väldigt rörigt. Haha.

Stjärnhuset!

 

Såg ni på julkalendern?

2011-11-03 Mitt liv

Kommentarer

Maria 9 år sen

Trolltider är den mest underbara julkalendern som någonsin gjorts. Den är delad favorit tillsammans med mysteriet på greveholm för min del. Det ger en så sköna nostalgi känslor. :)

Nilla 9 år sen

Trolltider är den bästa :). Även klasses jul är en av mina favoriter, men den tycks bara jag minnas. Ingen annan verkar komma ihåg den så kanske inte va så bra ändå, ha ha. Kram

Lotta 9 år sen

Jag är med i Trolltiders fanclub! Så är även min åttaåriga dotter som fick hela kalendern på DVD för några år sedan och den går varm året runt! Till och med sonen på snart 11 tycker om den, även om han inte alltid erkänner det…

Ia 9 år sen

Tittar faktiskt fortfarande på julkalender, tittar alltid på nyhetsmorgon till frukost så då kan man ju passa på. Även om jag kan tycka att de blivit sämre och sämre med åren, kanske har att göra med att jag inte alls är målgruppen längre :)

Mina favoriter var Klasses julkalender och Trolltider.

Kerra 9 år sen

Visst såg man på julkalendern, Albert & Herbert var en favvo, även trolltider och teskedsgumman. Finns massa fler jag ej minns namnet på nu.

Försöker att barnen ska se julkalenderna vardag då det är dags, då ser jag med, haha inte alltid men försöker. Barn på nytt eller ngt ;)

Hanna Roos 9 år sen

Trolltider var helt klart bäst!! =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…