• 2011-11-07, 23:32
  • 0

Jag har varit ledig idag men suttit vid datorn halva dagen, veckans krönika är inlämnad och en hel del mail är avklarade. På fm hade jag en massagetid och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Barnen har haft mycket läxor som jag förhört ikväll, kemi och spanska. Tur att jag satt på facit.

Men jag har också hunnit med lite bebismys med Freja, Marilyns bästa kompis lillayster, åh vad hon är söt och fin. Lilla Freja.

Vi pratar lite och sen tittar vi. Jag får aldrig nog... och Freja undrar varför tanten glor så.

Mor och dotter ♥

åhhhhhh ♥

Shoppa bebiskläder är så mysigt, hur det än är... det finns så otroligt mycket fint till tjejer! Hittade den här mjuka goa klänningen på kappahl. stl 62-68. :-)

Snygg mor och sovande bebis.

Mitt bebishjärta säger jaaaaaaaaa. Kan inte några fler kompisar skaffa bebisar så jag kan låna dem lite. Mina börjar bli stora nu. Jag kommer snart och lånar dig igen Freja.

2011-11-07 Mitt liv

Kommentarer

Lena 9 år sen

Hej Johanna!
Vad mysigt med den lilla söta bebisen, mina börjar oxå bli stora nu så lite avundsjuk blir man, Men då får man tänka på alla vaknätterna!! Hi Hi.
Fortsätt njut av livet, kram på dig/ Lena

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…