ANNONS

Vackra ting, barnmorska och Otrivin

/

Åh vilken intensiv dag, men nu är jag klar med det jag ska. Kanske kommer isäng före 24 idag. Skäll på mig om detta blogginlägg är postat efter midnatt.
(Långt inlägg, vilket jag själv aldrig läser i bloggar men nu var det mycket att ta upp med er.)
Bra dag på salongen, direkt efter gick jag en timmes rask promenad, kallt men skönt med motion ute. Lagade mat, enkel köttfärsås och körde upp Marilyn till handbollsträning. Lisa-Marie pluggar för prov. Ner till Annika ( min kompis som driver Skövde solarium) och slängde mig faktiskt i solsängen en stund- solar inte ofta men ibland måste jag. Är blek och glåmig och vill känna mig lite fräsch. Hem igen och satt framför TVn efter dusch, Kär och Galen. Programmet alltså, vet inte vad jag tycker….men fällde ändå en tår. Snyggt halsband på Sofia W. Jag har ett likadant. Har pratat med Mats också, åh vad kul att vi ska ses snart! Nästa vecka är jag i Sthlm tre dagar för massa möten och jobb men även en stor fotografering för amelia.
Tack snälla ni för alla tips, jag är en riktig Otrivinknarkare vad jag har förstått. Har kämpat på idag men fick ge vika efter varit såååå däppt i däsan….. jäkla skit. Tar nya tag i morgon. Jag har faktiskt redan Nasonex, kortisonsprayen ni pratar om. Säg det jag inte har haha…. har inte använt den så mycket dock för att den inte ger lika snabbt effekt. Men nu ska jag lyssna på era råd.
Flera har frågat om barnmorskebesöket, mina PMS.  Kan ju lika gärna dra alla problem i samma inlägg. Status där är oförändrat, PMS alltså. Det positiva med besöket var att det var underbara ” Gro” som förlöste mig när Marilyn föddes. HELT underbar barnmorska!
Det vi är överrens om är att jag är fruktansvärt känslig för hormoner och det finns inte så jättemycket att göra i nuläget. Medicin är jag inte så sugen på att stoppa i mig men är väl illa tvungen om jag ska överleva vissa dagar i månaden. Just nu är huvudvärken på väg och jag måste mota Olle i grind. På nåt sätt. Vågar inte tänka tanken om jag nån gång skulle skaffa barn igen- Den lilla hormonmängden dock som är vid mens är ingenting som vid en graviditet. MY GOD.
Till något betydligt roligare. Vill visa er sakerna som ni kommer vinna snart. Vackra ting jag tycker mycket om, hoppas ni gör det också. Varje grej kommer i en enskild tävling och jag kör igång  ganska snart så inte alla kommer samma dag.


Ni kommer kunna vinna en likadan lampa… från Design by E.

Jättefin klänning från capri! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÅÅ snygga smycken. Unicasmycken heter märket. Sofia Wistam hade det till höger i kvällens program….

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad tycks? Fina saker va! I morgon är det onsdag och krönika, ska blir kul att höra vad ni tycker om den. Nu ska jag krypa ner. God natt och God morgon!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00