• 2011-11-30, 22:50
  • 0

Äntligen! Vi har ett gäng vinnare och jag är glad att ” ni är på hugget”. Anledningen till att jag inte skickar ut till den som vinner är att ibland är mailen fel, ingen hör av sig osv osv… “Jag hinner helt enkelt inte vänta”, därför tycker jag det är bättre att ni som vinner hör av er till mig. Det är väl ok va?!

Så, nu ska jag presentera vinnarna! Taaaadddddaaaaam……!

Grattis! 
Ann-Sophie

Du har vunnit ett valfritt plagg från plain vanilla hos Creative lounge! Maila mig ska jag berätta hur du ska gå tillväga.
Förra veckan hade jag en tävling tillsammans med session där 10 stycken kunde vinna varsitt kit med Young again olja samt inpackning Born again. Kul att så många ville vara med!
och vinnarna är…
Madeleine Simonsen
Annelie grönlind
Annika Johansson
Moa

Kommentarer

Moa 8 år sen

Hej Johanna! Jag har mejlat dig 2 gånger angående min vinst, jag var en av vinnarna. Jag har fortfarande inte fått någon vinst:( Jag mejlade min adress samma dag som du skrev ut vinnarna så det kan inte vara pga att jag hörde av mig försent! Hoppas du kan hjälpa mig, Kram

Anna A 8 år sen

Grattis alla vinnare!! Själv får jag fortsätta tävla och hoppas på mer tur nästa gång! :) Tack igen Johanna för alla roliga tävlingar! Kram

Maritha 8 år sen

GRATTIS ALLA VINNARE !!!
önskar
Maritha
som kommenterade den 23/11 kl 15.44 och inte vann denna gång.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Maritha! Det är fler tävlingar på G!! kraam Johanna

Hanna Roos 8 år sen

Grattis!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…