• 2011-12-06, 15:29
  • 0

GRATTIS!!!!!!

Matilda Johansson
 som skrev  2011/12/01 kl. 22:12

Hoppas du blir glaaaad! Du har vunnit en fantastisk syl, den senaste som ger fantastiskt svall och form. Maila mig! Ni andra som är intresserade, jag har förstått att den inte finns i alla städer och om ni vill kan vi hjälpa er från salongen. Maila mig ska jag berätta hur ni ska gå tillväga om ni vill köpa den. Sylen kostar 850 kr och den passar även korthåriga. Lockigt, vågigt och det är enkelt att få till det där naturliga ” självfallet”. Så snyggt! Klicka HÄR för att se hur du gör…där visar jag exakt steg för steg och tillsammans med Kevin Murphy spolarna blir det fantastiskt. Nedan ett litet bildspel på några frisyrer där vi använt sylen. Även extensions på Linda med det långa håret. Kommer ni ihåg? Oj oj vad kort hon hade innan… HÄR hittar ni det inlägget där ni får se stora förvandlingen. I morgon kommer Toupema Belgal till oss på jobbet, ska bli kul att träffa dem och få massa inspiration!

Kommentarer

Hanna Roos 8 år sen

Grattis till vinnaren! Fasiken vad avis jag e… :-P

Ulrika 8 år sen

hej hej! Jag undrar så var man kan köpa dom där spolar från kevin Murphy? Nätet? bor i västerås… :)
/ Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vi hade genomgång av Joico och KMS med vår härliga säljare Fredrik i förmiddags. Bra med uppdatering av våra produktserier. Det är många som undrar vad man ska ha för spray när…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…