• 2012-01-06, 10:41
  • 0

Marilyn är iväg på handbollen och jag har jobbat sedan 9. Idag ska jag fixa till tjejen som ni fick se bild på häromdan.
Börjar med färgen. Botten och längderna men även den vita randen som blektes efter den hemska förlängningen hon hade innan. Det är en del fix då det är flera olika nyanser i håret.
Ska bli kul att se det färdiga resultatet!

Kommentarer

Anna I 8 år sen

Vad kul att vi får följa henne! :-)

Alexandra 8 år sen

Hej Johanna.Jag tar en ny chans och hoppas du hinner svara.Du skriver mycket om K-pak produkterna.Är dom bra? Jag har torrt tonat hår,ganska fina hårstrå och behöver ha volym i mitt hår ? Vilket schampo och conditoner ska jag köpa? Jag anv. även den omskrivna Morroccan oil efter tvätt.Har du testat? Tack för en bra och underhållande blogg.Kram A.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg