• 2012-01-17, 09:34
  • 0

God morgon vänner!

Idag har vi genomgång med bästa Marc från GHD och sen ska jag gå en morgonpromenad, jag jobbar 11-19 idag och vill hinna få lite motion före jobbet. Om två dagar åker jag till Stockholm för en fullspäckad vecka, jag ska hjälpa Terec på Love forever och vara med på deras roliga pressvisning på formexmässan. Alltid lika kul! Det är fyra fullspäckade dagar och till helgen kör Make up store kursen igång.  Äntligen! Varannan helg ska jag vara i Sthlm och Sara från jobbet ska också med. Jag ska ge er alla tips jag kan för att lära er sminka som proffs och kommer visa er allt här inne.

Jag älskar inredningstidningar och titta vad jag hittade i senaste Sköna hem. Love forevers vackra väst även som dekoration i ett sovrum.

 

Tunikan är från Nordljus, Lucky Lina, här. Underbara pälsvästen finns på Creative Lounge! HÄR. Skriv Love forever, väst i sökrutan. HALVA priset!! De har även masssa andra erbjudanden. Västen finns även i sand… jag älskar den och har använt hur mycket som helst. Sen är den som sagt även vacker att bara hänga på en galge… man vill ta på den hela tiden.

 KRAM på er

Kommentarer

Johanna Bernvid 8 år sen

Skitsnyggt!!!

elise 8 år sen

inte en rynka, grattis! och vilka snygga kläder! kram

Lisen 8 år sen

Vilken väst!! Vill ha :)

Pia 8 år sen

Hej igen!
Var länge sen jag skrev, men jag tittar i din blogg varje dag. Såg att du hade slutat med nässpray men sen efter en förkylning är du fast igen… jag har använt nässpray i 15 år…. herregud!! I våras fick jag lunginflammation.. inte kul, men i samband med det fick jag Pulmicort att andas in… och ut genom näsan. Jag gjorde detta under några månader morgon och kväll, och nu ska jag även vid infektioner använda detta och nu behöver jag inte använda nässpray längre… Vet inte om man bara kan få Pulmicort av läkare för att sluta med nässpray, men man kan ju alltid fråga.
Lycka till! Kram Pia

Helena i Boden 8 år sen

Jäklar vilken snygg väst!!
Tack Johanna för all den inspiration som jag får från din bloggsida! Allt från mode, skönhet , recept och inredning.
Just nu håller jag på att inreda min walk in closet, modell mindre:-)
När jag är klar tänkte jag unna mig något fint, kanske en sådan väst?
Kram!

Jenny 8 år sen

Fina bilder, men de ser redigerade ut

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…