• 2012-02-08, 22:24
  • 0

Kom hem vid åtta och Lisa-Marie står och gör pannkakor. Snyggaste pannkakorna ever, jag skulle kunna äta 8 stycken men  fick inte äta upp allt då hon skulle ha dom i morgon. Tur för mig.  När M kom hem fick hon dock äta hur många hon ville.. Gullungar.

Jag tog en promenad och mötte Marilyn som hade varit med sin klass och sålt lite grejer för klassresa,,, skönt att komma ut i luften efter en lång dag. Vi har bara suttit i soffan ikväll, förhört inför SOprov och tittat på Sveriges mästerkock. Jag blev sugen på att göra chokladsufflé! Är det svårt?

Nåt som är svårt däremot är religon. Fick sitta med fusklapp när jag förhörde Lisa-Marie, missade jag alla  lektionerna eller har jag bara glömt? Minns inte att det vara så svårt.

Marilyns bästa plats, dator och film i köket...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just nu! Vi ligger på golvet i sovrummet... en dator och en vågtång, haha! Lisa-Marie ville testa hur jag såg ut med vågigt. (pudel) Hon orkade dock bara göra överhåret. Förstår henne... mitt hår är som 5 hästmanar ihop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-08 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista. Sedan…

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…