• 2012-02-08, 01:01
  • 0

Ni som har tonåringar vet vad jag pratar om när jag menar tvätt… jag tyckte det var sjukt mycket tvätt när barnen var småttingar men det är ju ingenting mot nu. Hur mycket tvätt kan man ha egentligen?! Men har ungarna minst 1-2 aktiviteter om dan klart det blir en del… Jag är ändå glad över att tjejerna har sina intressen, tänk om dom hade suttit och glott i en dator hela kvällarna istället.

Efter jobbet var det stress bort till Helenaskolan där Marilyn ska börja i höst. Tänk att “vår lilla” ska börja högstadiet…! Galet. Ikväll var det information och vi har gått runt i klassrummen och kollat in olika spår. Känns skönt att vi redan har gjort detta med Lisa-Marie men allting ändrar ju sig hela tiden och nu är det Marilyns tur. Ska jag verkligen inte ha fler småttingar… Buhuuuuu…..

Mina vänner tycker jag är GALEN som ens tänker tanken. Johanna du har det så enkelt nu! Stora barn och jobbiga småbarnsår bakom sig och hela livet framför oss-SKÖNT. Jag vet. Men det är på något sätt kluvet när ens barn börjar bli så stora…. eller hur?  Det känns nästan som ” ett slags band” som man släpper fast ändå inte. Det är ju NU dom behöver oss föräldrar som mest. Jag är lyckligt lottad som fick barn så pass tidigt även om alla åldrar har sin charm och sin tid.

På jobbet idag. Hittade en gammal svart trasa från HM. Skönare klänning får jag leta efter.

Sent ikväll kunde jag inte låta bli att ta en promenad ner till mammas lokal. Vilken jäkla förändring! Min kusin Jocke och Minis bror har varit där ikväll och lagt golv. På mindre än 5 timmar blev det ett helt fantastiskt nytt golv på ca 25 kvadratmeter. Med massa jobbiga hörn och vinklar och vrår…

SÅ SNYGGT laminatgolv....! Det tar sig.

Bra jobbat kusin vitamin! Vad duktig du är.

Halsbandet jag har på mig är det flera som frågar efter. Jag fick det på mässan och har försökt kolla upp med Evelina på CL om de har fått in dom. Det är Bohemian luxury och jag tror det komemr upp på webben snart. Jag ska hålla utkik åt er!

Ful min men var tvungen att ha koll i spegeln om halsbandet var i bild.

Ni kanske inte ser färgen för ljuset blir inte rättvist men idag gjorde Sarah massa tunna slingor i håret, jag skulle lägga i botten men sen tyckte vi att det blir roligare om vi ljusar upp allt. Mitt hår mår kass av blekning så det går inte – men däremot en färg som är skonsammare som först ljusar upp, sen färgar in. Av sig själv… skitbra! Jag trivs mycket bättre med varmare, ljusare färg så det inte blir ” för hårt” mot ansiktet.  Två steg ljusare och i morgon ska vi försöka hinna klippa mina svintotoppar.

Ska visa er något annat kul jag pysslade med för några veckor sen. Herregud…

Jag hade en liten rulle snygg tapet som jag ville få upp i hallen och jag har tapetserat många ggr så jag var inte det minsta orolig. Men den här tapeten ville inte dit jag ville. Den var skör som ett silkespapper och gick sönder bara jag tog i skiten. Men ändå skulle jag upp den, jag vägrade att ge upp och klippte och klistrade hela väggen. Tittar du nära ser det inte klokt ut med lite skarvar här och var. Usch så störande men i hallen får det i fortsättningsvis bara vara släckt med tända ljus överallt när vänner kommer. Hehe.

Jag tycker om det randiga, breda ränder ska det vara. Elegant och klassiskt. (Men  tur det finns svart tusch man kan måla i där mina skarvar syns )

Tadaa….! Visst är det lite fint?! Övning ger färdighet och jag  älskar att renovera. Inredning är min passion och framförallt om jag fixar det själv. Men det är inte kul när det jävlas… men med lite tålamod så brukar det går bra.

Väskan som hänger på trädet är mitt favoritmärke just nu. Det heter Frontrow living och skinnet är helt underbart mjukt och gossigt. Lammnappa.  Eftersom jag samarbetar med det märket kanske vi kan ha en tävling här?! Kolla in deras skinnjacka nedan….

 

Bild lånad från Creative Lounge! Kolla vilken snygg outfit! Skinnjackan och väskan till jeansen. Vår- kom till oss snart!!!! ( ser ni Buddahalsbandet och skorna...?)

Har tittat på reprisen ” Äntligen hemma” medans jag bloggar. Wow! Vilken snygg Walk in closet dom gjorde. Det får nog bli mitt nästkommande projekt. Såg ni även restaurangen Lolo var och ” hämtade inspiration” från? Det är min absoluta favoritrestaurang i Stockholm! Griffins steakhouse måste ni bara måste besöka. Jag är helt kär i det stället- underbar inredning och en fantatstisk meny. Boka bord långt i förväg om ni inte är få antal.

Nu ska jag kasta mig i säng, jag antar ni sover gott redan.

Puss!

 


 

 

Kommentarer

ankan67 8 år sen

Hej, först vill jag bara säga att jag gillar verkligen din blogg. Blev därför glad att se en bild på mig i din blogg. :-) Den du lånade från Creative Lounge på Frontrow living jackan. Den är helt underbar. Stor vill ha faktor där. Sovgott. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej Annika! Tack
Fina du!!!!! Vad roligt :-) och vilken ybersnygg bild :-))))
Kram J

Ps. Ja väskan är -to die for!

linn 8 år sen

är nyfiken på att veta varför du skriver “..tänk om dom hade suttit och glott i en dator hela kvällarna istället”. varför skulle inte teknik och datorer kunna vara ett intresse? vad säger att sport är så mycket bättre? självklart är det viktigt att röra på sig, och att sitta vid datorn i sig är ingen aktiv aktivitet, men bara för att man är teknikintresserad säger ju inte det att man bara sitter still och dricker joltcola hela dagarna

Gunilla Palm 8 år sen

Skriv din kommentar här!Såg oxå Äntligen hemma igår,den walk in closset”en” vill jag ju verkligen ha, rena DRÖMMEN;-))

marika 8 år sen

Tjenare
Tack för tipset med Griffins jag boka dit för 4 pers när vi skall i mars o kolla på Brolle.
Blir en trevlig helg i Stockholm o sen o kolla andra barnbarnet som borde födas riktigt i dessa dagar i Uppsala ,har gått över tiden nu 2 dagar.
Skönt när det börjar komma barnbarn ,det är ett nytt skede i livet som man skall ta vara på.
Fin vägg dendär randiga.

maria 8 år sen

synd att väskan var så dyr, 2500 kr var ingenting som min plånbok hade råd med :/ Men den var verkligen jätte fin..

Carina 8 år sen

Shit!! Vilken snygg väska! Hoppas att de kommer en tävling på en sån.
Annars vet du vad den kostar?
Ha de gott kram Carina

Anna-Lena 8 år sen

Mina stora killar var lika gamla som dina tjejor är nu när min lille sladdis kom så än är det inte för sent ; )

Agnetha 8 år sen

Ja du Johanna, visst är det skönt är ungarna växer upp jag håller verkligen med dig MEN ibland kan jag längta tillbaka till småbarnstiden.
Jag har tre tjejer på 21, 18 och 17 år och även om man litar fullt och fast på sina barn så är man så himla orolig för dem nu när de ska ut i världen alldeles själva.
Det är ju det de vill också så man får ju stötta och pusha de,
Haha vet inte hur många nätter jag ligger vaken på helgerna när de är ute, brukar alltid försöka hämta på kvällar o nätter men man är ju alltid orolig.
Kram på dig

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Vilken skön söndag, jag har vårkänslor! Det är så mycket ljusare ute och det känns verkligen vår i luften även om det bara är mitten på januari. Älskart! Hoppas ni…