• 2012-02-15, 18:57
  • 0

Idag var jag på begravning, hela St Helenakyrkan var fullsatt och den är inte liten. Många ville ta farväl av Annliz som gjort väldigt mycket för Skövde, inte minst Skövde HF.  Jag lärde känna henne för många år sedan och minns alla hennes skratt, hon var även omhändertagande och brydde sig om alla. Usch så sorgligt när en så underbar människa försvinner. Begravingen var så fin med väldigt mycket musik, barnens pappa spelade bland annat. Han är så duktig och gjorde det pampigt och vackert. Det var en ljus och fin begravning men åh så mycket tårar.

 Veckans krönika har ni här/

 Nu är amelia nummer 5 ute! Mitt hårreportage jag gjorde i höstas. Kul!

 Här har ni länken till amelias startsida där ni hittar delar av reportaget.

http://www.amelia.se/artiklar/Mode–skonhet-22042/Harforlangning—den-perfekta-losningen-for-kort-och-trakigt-har

Kommentarer

Jannice Lindell 8 år sen

Tråkigt med begravning men nu får man minnas alla goda minnen!=)

anna 8 år sen

Nja 4 tim är liite väl lång tid om man inte har legat på mattan på ett tag..också har jag hört att har man wiplash nacke ska man inte ha mattan under nacken mer än 10 min. Jag har wiplash och jag har den aldrig under nacken. Jag har nu börjat med yantra tofflor istället. Mycket mycket bättre..

Ha en bra kväll! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon vänner! Jag vaknade utsövd och utvilad strax efter 7, gud så skönt! Kanske inte vakna 7, men utsövd iaf. Jag och Lisa-Marie klädde granen igår och hade en skön fredagskväll,…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…