• 2012-02-20, 23:27
  • 0

 

Nu kickar jag igång tävlingen! Jag tyckte det var kul att tillsammans med Creative lounge tävla ut ett presentkort och vi börjar med 1000kr, tjoho vad kul!!! Creative lounge har mer än 50 olika märken att välja på så nu får ni frossa loss ordentligt! Deras hemsida hittar ni HÄR.

Tävlingen är enkel.

Skriv i mitt kommentarsfält vad ni allra helst skulle vilja handla om ni vann. Vilket är erat favoritplagg? Kanske en väska, smycken, eller skor…. Det finns massor av fint! Glöm inte namn och rätt mailadress så vi kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas på fredag kl 12.

Kör hårt och lycka till!! Kom ihåg… plötsligt händer det!

Vi gjorde mumsig mat ikväll, räkor, curry, vitlök, cayenne, purjolök, grädde och lite kryddor. Ris och spenat till. Jättegott!

 

Kommentarer

Annelie Karlsson 8 år sen

Skriv din kommentar här! Något ifrån plain vanilla och kl 12 imorgon har jag mitt 41åriga kalas med traditionell midsommarlunch så skulle bli pricken över i:t :/)

Kicki Kronborg 9 år sen

Jag har ju så svårt att välja
För CL är allt nog lätt att sälja
Jeansen Circle of trus kanske?
Eller Malinas Isis den trollske?
Jag tycker ju det mesta är hiss
så här finns ingen kompromiss

kram
Kicki Kronborg

Paula 9 år sen

Jag fyller 45 år nu till helgen och det skulle vara roligt att köpa Syster P örhängen i födelsedagspresent

Gisela 9 år sen

Jag älskar det mesta på den sidan men Plain Vanillas kläder är så snygga. Klänning Divine är något som skulle passa mig perfekt. Nu håller jag alla tår och fingrar. Kram

malin 9 år sen

Ute i sista stund!;) Om jag vann skulle det vara underbart för är en fattig student som ska vara värdinna på min nära väns bröllop i sommar och vill såklart då också vara fin;)
Och Malina – Isis (Laguna) klänningen är som en dröm<3

Linda Täng Vikström 9 år sen

Om jag vinner skulle jag köpa en underbar klänning från Malina.

Pernilla Öberg 9 år sen

Skulle gärna vilja vinna 1000 kronor till ett bidrag till min dröm klänning från Malina som finns hos Creative lounge.
Tänk om den var min tur idag!!!

Anna S 9 år sen

Älskar Primeboots så det blir ett bidrag till såna

Monika Gustavsson 9 år sen

Jag skulle låta min dotter som är 15 år välja klänning/skor till sin examen! Det vore en dröm att överraska henne med detta presentkort!

vh
Mamma Monika

Sofie 9 år sen

Har blivit “helt såld” på Mos Mosh Maya cardigan – Såå snygg!! Såg Evelina bära den i bloggen och försökte få till en liknande outfit igår. Vore ju inte så pjåkigt med det där lilla extra…! :)

Sofie Ödmark 9 år sen

Blivit “helt såld” på Mos Mosh Maya cardigan – Såå Snygg! Såg Evelina bära den i bloggen och försökte få till en liknande outfit igår. Vore ju inte pjåkigt att få till det där lilla extra…! :)

Camilla Lindh 9 år sen

Uj finns så mycke fint i deras butik, men jag skulle behöva ha en ny väska bl a. Och tunikor är alltid roligt att ha flera olika.
Jag älskar din blogg, läser den varje dag.

Viola Vamp 9 år sen

Oh la la!

Jag skulle helt klart välja den kitschiga, superfina, turkosa Triwa Klocka – Corniche Chrono. Hela den signalerar det obligatoriska vårskriket!

Hoppas att det händer! ;)

Mia 9 år sen

De har såå mycket fint! Måmga favoriter som handlats och som jag skulle vilja ha därifrån. Just nu hägrar en klocka mest. Och 1000:- vore ett välkommet bidrag till den. Triwa Turtle twist. Visst är det fin?
Jag håller tummarna!!!!!

Bettan A 9 år sen

Åh vad mycket fint dom har =) Skulle vilja ha mycket men om jag skulle välja något så skulle det bli Du & Jag – Ludvika (pink) såå snygg och matcha den med ett par Oxxo Design – Örhänge hjärta (silver).
Hoppas på vinst, det skulle pigga upp här hemma i sjukstugan =(
Må gott.
Kram Bettan

Sara 9 år sen

Skriv din kommentar
Hej om jag skulle vina jag skulle köpa något fint till min dotter . Hon fyller år .

Linda 9 år sen

Jag skulle välja Plain Vanilla- Euphoria top butterfly ha det gott. Kram

Maria H. 9 år sen

Är gärna med och tävlar!! Så mycket fint…blev förälskad i denna…Ester Elenora – Elsa Dress (pink) -VÅRNYHET-…så fin!!!
Hittade massor av fin fina saker som man skulle vilja kicka i gång vårkänslorna med! Ha det så gott!

Kram Maria H.

Michaela 9 år sen

Jag bara älskar Creative Lounge så det är klart jag måste vara med och tävla!! Jag skulle beställa hem en top från Ester Elenora som heter Mickan (…precis som mitt smeknamn.. Väldigt passande, ellerhur!!) Skulle hoppa av glädje om jag vann!!

Maria Nilsson 9 år sen

Åh vad roligt med tävling, skulle så gärna vilja ha en fin klänning från plain vanilla. Hoppas hoppas!
Ha en underbar dag i solen, känns som vår!

Linda 9 år sen

Åh, jag är fortfarande helt såld på Plain Vanilla-Euphoria Top Butterfly….. så skulle det vara min tur nu, så står den högst på min önskelista!

Elin 9 år sen

Jag behöver en ny väska, så vinner jag skulle nog välja en fin väska eller plånbok! :)

Pethra 9 år sen

Oj, de har ju så mycket fint! Jag skulle nog välja att köpa Du&Jag:s fina blus Uppsala, eller skulle jag välja en klocka från oxxo, steel diamond? Varför inte slå till på en väska från Lilly of Sweden, kanske Daphne eller Stella.. Eller jag vet, ett halsband från Bohemian Luxury, ett Braided luxury i burned silver… Oj oj oj vilken beslutsångest jag skulle få. Fast det skulle vara ett kärt problem, jag håller tummarna! :)

sofia 9 år sen

Så vackra kläder,blir helt salig ;) Om jag skulle bli den lycklige som vinner (håller tummarna) skulle jag ge min svägerska (för att hon är en underbar människa) en utav plain vanillas butterfly klänning/tunika (för de är ett av de finaste plaggen jag sett på länge & de skulle matcha hennes insida ;)

hellan 9 år sen

Helst av allt skullle jag vilja vinna plain vanilla bliss tunikan i svart som du hade i en tävling innan, jag är kär i den helt enkelt…

ankan67 9 år sen

Skulle jag ha turen att vinna. Vilket förmodligen inte kommer att ske. Så skulle jag köpa den fina blusen “mickan top” från Ester Elenora. Kram Annika

Sarah 9 år sen

Finns massor av fint,ett armband från kalabalik har varit länge på önskelistan så ett sånt och en snygg topp skulle jag nog välja om jag vann ;D håller tummarna/Sarah

Beatrice 9 år sen

Om jag vann skulle jag önska en fin klocka ifrån oxxo, inte till mig själv utan till min älskade mamma som fyller70. Tänk vad lycklig hon skulle få bli. Underbara kläder, beatrice

Helena Almqvist 9 år sen

Hej!
Vilka underbara kläder de har!!
Om jag vann så skulle jag vilja ha Ester Eleonora maloe tunic och lägga till pengar själv annars någon fin tunika från Love Forever. Hej då!

Frida W 9 år sen

Hej! Skulle jätte jätte jättegärna vilja ha den där orange tunikan från Loveforever som du har haft på dig på kort! Brukar inte köpa orange kläder men i år tänkte jag börja med det :)

Kram!

Linda Gustavsson 9 år sen

Åh jag vill, vill, vill….har svårt att välja men ett bidrag till ett ChilNorway plagg vore topp:)
Håller tummar och tår!!!
Linda

Marie D 9 år sen

En underbar affär där man sig mycket om mode lär. 1000 kr hade hjälpt lite till en poncho så snygg. Den hade värmt i vinter denna kalla rygg…….

emelie 9 år sen

Skulle frossa i fina armband, speciellt icon design, Lima armband, så himla fina!

Jennifer Crawford 9 år sen

Ååå tänk om jag vann… då skulle jag sluta drömma om dessa produkter ;)

Circle of Trust – Lacey Chinos (korall)
Ester Elenora – Tilde Long Vest (leo)

Tack för en underbar blogg! Du inspirerar mig :)

Jenny 9 år sen

Hej!!
Om jag har turen att vinna ett presentkort skulle jag bli överlycklig!! Jag skulle köpa Lilly of Sweden – Halsband Buddha (svart) 299:-, Pearls for Girls – Armband Vintage Edition tyg 99:- och Friis & Company – Sandal Zindy (camel, black or Nude) 499:-. Fanns mycket snyggt på Creative Lounge =)
/Jenny

Sara 9 år sen

Hej Johanna :)
Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag köpa Oxxo Design Klockor – Steel watch 2 som är sååå himla fin!! Tyvärr är jag för snål för att köpa den, då jag snålar hela tiden för att klara högskolestudierna utan att ta lån.. Men är man envis så går det! Därför, blir jag superglad om jag vinner :) Kramar

Inger 9 år sen

Skriv din kommentar här! Om jag vinner skulle jag köpa barnkläder för hela slanten till mina barnbarn

Amanda 9 år sen

Hej Johanna!
Vilken underbar tävling! Älska creative lounges kläder! Särskilt topparna och klänningarna. De ser så luftiga och somriga ut! Fastnade speciellt för Ester Elenora – Elsa Dress, hur gullig som helst :)
Tack för möjligheten! Kramar Amanda

Malin Svensson 9 år sen

Skulle kunna tänka mig en väska, en tunika eller en klänning:) Allt för att få lite vårkänslor!

Annica 9 år sen

Skulle jag ha turen att vinna skulle jag allra helst vilja ha skorna från Malina men de är lite dyra för min plånbok…men med detta presentkort så….=)

Kram

curly71 9 år sen

Love forever Livian dress. En färgklick som jag behöver efter all skit =)

Louise 9 år sen

Om jag vann så skulle jag handla någon av de jättefina klänningarna från love forever!

Linda WL 9 år sen

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag helt klart välja väskan Stella från Lilly of Sweden. Den är otroligt snygg och rymlig och skulle bli helt perfekt.

Christina Palmberg 9 år sen

Hej!
Jösses, va´mycket fint det finns. Jag får beslutsångest över vad jag skulle välja, men jag har fastnat för en poncho, Ester Elenora. Jag har aldrig kunnat handla i en sån här affär tidigare pga min vikt(finns inte kläder i de storlekarna), men nu har jag gått ner ca 45 kg så nu kan jag välja vad jag vill.

Madelene 9 år sen

Jag skulle vilja vinna presentkortet! Då kan jag äntligen unna mig den fina koftan från Love Forever ♥ – Lovely Cardigan (grey)!!

Anna-Karin Larsson 9 år sen

Hej!
Jag älskar att surfa på creative lounge de har underbara kläder.Planilla vanilla är en av favoriterna tex versatile powder.Vilken underbar tävling hoppas jag vinner.Föresten så har du en härlig blogg.Kram

Ellinor 9 år sen

Oj herregud om jag hade lyckan att vinna skulle jag vilja ha en Ester Elenora – SkullSilk (light grey) eller en Love Forever ♥ – Helene tunic (light cream). Föräldrapenningen räcker tyvärr inte långt.

Maria 9 år sen

Hej Johanna!

Jag tycker prime bootsen är så fina-men ack så dyra. Med ett litet bidrag skulle jag gärna köpa dem! Hoppas på tur nu då:) Trevlig dag. Kram Maria

Britt Eng 9 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle gärna vilja köpa “Vintage by fe´” Emma dress (light grey) tycker det ser ut att vara en fantastisk sommarklänning <3
Kramar Britt

Frida A 9 år sen

Hej Johanna – Min högsta önskan har länge varit ett par Primeboots men där säger min plånbok stopp! Så fantastiskt att ha ett par sådana, dom går ju att matcha till allt och jag kan dela dem med min stora dotter :). Med ett presentkort så blir det inte ett allt för stort hål i min plånbok när jag köper Primebootsen . Kram Frida

Linda Videquist 9 år sen

Skriv din kommentar här! Jätte kul! Ligger just nu sjuk med mina två barn och tänk om man kunde vinna och köpa sig en fin vårklänning eller tunika för nu vill jag bli frisk och se solen och våren. Som sagt, kul om man vann. Mysig blogg du har Johanna. Undrar vart jag kan köpa sylen, hoppas du kan skriva om det eller länka till någon bra sida. /Linda

Ida 9 år sen

Kul med tävling! Jag fastnade direkt för ChillNorway ♥ – Portobello dress (grey), jättefin! Tänk va fint till sommarbrun kropp!

Mvh Ida

Jenny Toresson 9 år sen

Åååååå. Vilken rolig tävling!!! Skulle ju vara jätte roligt om man vann. CL har ju så mycket underbara kläder, väskor, skor, smycken och så mycket mycket mer. Om man har sådan tur att man skulle vinna, skulle jag välja ett par UGG skor eller en super söt klänning från Ester Elenora- Elsa Dress(pink). Nu hoppas jag på TUR!!!!!
//// Jenny

kerstin jonsson 9 år sen

Jag skulle absolut köpa en Charmant – Väska Jakt, svart ! min dröm att få tag på en sån väska.. de var populära när jag var tonåring men det blev aldrig så att jag fick någon. verkligen en drömväska!

Annethe 9 år sen

Åh! även fast det går mot härliga vårtider och fina ballerinor så skulle jag använda presentkortet som delbetalning till ett par bruna Primeboots engineer fleur… Love them…De står högst upp på min “vill ha lista”

Ann-Sofie 9 år sen

Här är en till som firar 10 år som gift med min underbara man! Vi tänker bjuda in till fest för att fira detta såklart och så tänkte vi även förnya våra löften till varann då skulle jag gärna ha den vackra klänningen med fjärilar på till festen =) ( Pure Love Maxi Butterfly Dress ) Håller mina tummar hårt nu =)

Katrin 9 år sen

Jag & min fina man firar i sommar 10-årig bröllopsdag & ska då bjuda in till fest för släkt & vänner.
Till detta hade jag gärna velat ha Malina – Ally Mini & skulle tagit detta presentkort som en delbetalning av denna vackra klänning.
Nu håller både jag o maken tummar o tår! :-)

lisen 9 år sen

I´m i looove in Plain Vanilla – Ibiza Dress (black). Den skulle hamna i min garderob om jag vann. Eftersom jag är ganska färglös som person MEN har bestämt att 2012 är mitt år så har jag börjat träna ändrat matvanor och det börjar ge resultat. Så våren ska välkomnas med färg i mitt liv.
Hoppas på tur

Sussi Ö 9 år sen

Finns hur mycket som helst som man skulle vilja ha därifrån! Ester Elenora – Stella Poncho (lilac) ser helt underbar ut. Även Love Forever ♥ – Emelie Maxi Dress skulle vara underbart att få bära under sommarens festligheter, på min dotters student tex! :) Hoppas hoppas.. Kram Sussi
“Glömde kanske min mailadress på förra inlägget..”

Sussi Ö 9 år sen

Finns hur mycket som helst som man skulle vilja ha därifrån! Ester Elenora – Stella Poncho (lilac) ser helt underbar ut. Även Love Forever ♥ – Emelie Maxi Dress skulle vara underbart att få bära under sommarens festligheter, på min dotters student tex! :) Hoppas hoppas.. Kram Sussi

Nina 9 år sen

Vilket superlyxproblem att behöva välja ut något… Tänk om… Blev mest kär i klockorna från Oxxo design och jeansen från Circle of Trust och nu håller jag tummarna så hårt det bara går! :)

Anna Tunare 9 år sen

Finns sååå mycket fint, svårt att välja. Jag hade nog valt en klocka från oxxo, Triwa Klocka – Greystone Chrono, eller någon romantiskt tunika för härliga dagar i vårsolen med min lilla bebis som väntas anlända om 2 veckor:-)

Håller tummarna! Kram på dig…..

Annette Nord 9 år sen

Det finns fantastiskt mycket fint, och väskor är en stor passion men nu har jag fastnat för den corallröda tunikan från Chill Norway. Den skulle sitta fint nu till våren!
Tack för en härligt inspirerande blogg!!

Annelie grönlind 9 år sen

Åh så mycket fint det finns , men om jag vinner så har jag hittat en fantastiskt fin tunika , Love forever Nikita tunic pink . Den skulle jag vilja vinna , hoppas nu på tur .

Ann-Sofie E. 9 år sen

Är helt förälskad i byxorna från Circle of Trust som heter Zoë, skön avslappnad stil….precis så som jag vill att kommande vår och sommar ska vara för mig! :) Så det får bli mitt favoritplagg (även om jag lätt kunde välja ut att antal till urfina plagg och snygga accessoarer)!!!

Önskar en härlig vecka! / Kram Ann-Sofie

Maria 9 år sen

Åhhh…. vad svårt, allt är så fantastiskt snyggt, bilden du har på din blogg med tjejen som har jeansen med hängslen och den helt fantastiska blusen skulle jag väldigt gärna äga:) Kram till dig Johanna och för en bra blogg som jag följer dagligen :)

Elin 9 år sen

Jag vil så klart vara med. Om jag vinner tror jag att jag skulle välja en Oxxo design klocka eller en Snuggle Short Sleeve från Chill Norway.

Anneli 9 år sen

Frontrow Living, vilka väskor! Är gärna med i tävlingen…

Camilla 9 år sen

Åh vad jag vill vara med och tävla. Love forever Helene tunic skulle jag välja.

Katarina Johnson 9 år sen

Vilken underbar tävling! Om jag skulle vinna så skulle jag sååå gärna vilja ha Livian dress pink så romantisk till min 40-årsdag på självaste midsommarafton ; ) TACK för en inspirerande blogg!! Kramis Kattis Johnson

Fina Frun 9 år sen

Klänningen från Plain Vanilla (Ibiza Dress) skulle sitta fint på mig ;D

Annars så är ju ALLT fint. Man skulle kunna blunda och peka, för att välja! Samtliga saker från Lisbeth Dahl är ju underbara…

Ulrica Lindqvist 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Åååh, jag vill vinna den vackra Malinablusen som tjejen hade på sig i ett inlägg för ett par dagar sen! I pastell var den, ursnygg!!

Jannice Lindell 9 år sen

ååå,vill ha recopt=) KRAM

Daniela B 9 år sen

Jag har länge velat köpa något klädesplagg från Malina, då jag tycker deras kläder är fantastiskt fina. Så det skulle bli mitt val om Jag har turen med mig att vinna denna tävlingen:)
Kram

Mathilda 9 år sen

ett par byxor jag länge velat ha SOLD OUT! Circle of Trust – Zoë

Elisabeth Johnson 9 år sen

Åh, vad svårt! Det finns ju mycket att älska:) men det blir nog någon klänning, älskar klänningar.

Elisabeth Johnson 9 år sen

Oj, vad svårt! Jag älskar ju så mycket:) men det skulle nog bli någon snygg klänning, älskar klänningar.

Kristina K 9 år sen

Den här klänningen, min ouppnåliga sommardröm som jag skärmshoppar vid datorn när barnen har somnat…

Love Forever ♥ – Emelie Maxi Dress, grön…

Malin Andersson 9 år sen

Vilken kul tävling.
Jag hade valt Emelie Dress från Love Forever stl S.
Får mig att längta till sommaren..:)

Tack för en bra blogg!

annette 9 år sen

Wow vilken tävling, älskar märket Ester Elenora så det skulle bli en top därifrån som heter Liz.
Kram kram

kosmosblomman 9 år sen

Eftersom jag bara har ett par byxor att ta på mig skulle jag välja ett par jeans, Mos Mosh Deep Deco Jeans. Dom såg ut att kunna passa mina former bra *hehe*…Mvh Birgitta Tiainen, [email protected]

Anki Vincent 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej, vad kul med en tävling där man inte behöver vara med i facebook:)
OM jag skulle vinna köper jag direkt ett par svarta UGG Womens Chrissie! Mums med fötter som går och står hela dagarna med fårskinnsfoder. Hoppas hoppas…

Britt Ericson 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Åhh jag skulle så gärna vilja ha en ny snygg väska, är sååå trött på min gamla i tyg. Det skulle ju vara fantastiskt att få vinna lite “sponsring”!! Creative Lounge har otroligt fina saker, brukar vara inne och titta lite då och då.

Linn Grandelius 9 år sen

Skriv din kommentar här!Åh vilken bra tävling!! Creative lounge har så mycket otroligt fina kläder. Tyvärr lite över min budget. Skulle gärna vilja ha vinna en tunika nu när det snart är vår.

Anneli Engberg 9 år sen

Jag älskar ju Ester Elenora både framlänges och baklänges och åt alla håll o kanter :) …så en klänning till våren hade passat mig perfekt !

Vivvi 9 år sen

Åååå vilken fin tävling. Creative Lounge har ju sååå mycket fint och så inspirerande bilder att man skulle vilja ha typ…ALLT! Men en önskan jag har är att nån gång få en Malina Rose Blouse. Sååå fin att man dör en smula :)

Tack för lite spänning i vardagen

Kram
/Vivvi

Stina 9 år sen

Guuuud, så mycket fint!!! Svårt att välja.. Men jag gillar Vintage by fé och fastnade speciellt för “Anna Dress” (green). Det hade ju varit jädrigt najs att få vinna, så jag kunde få en ny vårklänning till släktträffen i april!
Hoppas på tur! :))

Marika 9 år sen

Hej
Äntligen fick jag mitt barnbarn som vi har såååå väntat på ,han föddes idag i Uppsala och vi Fammu o Faffa bor i Finland.
Så detta är säkert min lyckodag därför har jag bestämt att om jag vinner så får babyns mamma Janet denna gåva och får välja själv vad hon vill ha.
Oj va vi e lyckliga!
Ha en skön fortsättning på våren.
Marika Finland

Malin Mildh 9 år sen

Åh vilken härlig tävling! Det finns ju så mycket fint! Jag skulle bli så glad, behöver lite uppmuntran efter att ha genomgått en separation från min dotters pappa, och efter flytt och jobb som timvik så räcker inte ekonomin för dessa läckerheter ;-)

Om jag vann så skulle jag välja en ny fin vår/sommarväska- Friis & Company väska flower print bag och såklart en fin vårsjal- Ester Eleonora Mathilde scarf pink :)

Kram Malin

Frida Westerberg 9 år sen

Åh jag har kärat ner mig i en ChillNorway Naomi dress och skulle jättegärna vilja vinna ! :)

Britt Danielsson 9 år sen

Skriv din kommentar här! Åh så mycket fint skulle så gärna vilja förnya min garderob etter en utrensning idag skulle bli så glad om jag vann kanske kanske denna gången….kram Britt

Johanna Bernvid 9 år sen

Hej!

Jag hade valt en Frontrow living Väska snap purse i ljusrosa till min fantastiska vän som bakade och dekorerade 60 cupcakes till vår sons dop.

Den hade hon älskat och jag hade älskat att ge henne den eftersom vi älskar henne!!!

Katarina 9 år sen

Om jag vann skulle jag lägga till pengar o köpa en väska från Frontrow Living. Antingen en Huntingbag eller annars Horse shoe, i brunt. Men det fanns ju hur mycket som helst att välja på! Hoppas på tur o glad vår!!

Marie O 9 år sen

Hej.
Såg en heeeelt ljuvlig top, Ester Elenor – Mickan Top Cream !!!!
Det blir absolut mitt val om jag har turen på min sida :)

Kram Marie

Rebecca Granlund 9 år sen

Min stora favorit blev primebootsen. ujujuj vad jag skulle vilja bära dem!

Sara Bollnäs 9 år sen

Vilka supertävlingar du har!!
Skulle jag ha tur att vinna så skulle jag nog välja en klänning eller en ny snygg tunika eller några nya armband eller…. =D
Ja det finns ju hur mycket som helst som man skulle vilja ha!!
Hoppas på tur!!
Sara

Jessica Martinsson 9 år sen

Svårt för mig att välja… hade tänkt ge den ev vinsten till mina döttrar, båda två har små barn och som många dåligt med pengar att unna på sig själva… Därför skulle jag ge denna vinst till dem. Så nu håller jag tummarna hårt….//Jessica

Emma Jörnebrant 9 år sen

jag fastnade direkt för Malina skorna! Sharon Heels!!! :D sååååå snygga! ;)

Hudiksvall 9 år sen

Ååhh om jag vann skulle unna mig en ny väska :o)) & ett par högklackade skor för resten!! Hooooppas på tur då

Kram & Ha d gött!

jessica eliasson 9 år sen

Åh, vilken toppen tävling. Håller så klart både tummar och tår.
Har sett dig i de mest ljuva plain vanilla kreationer och mina ögon fastnade för pure love maxi butterfly dress.
Hur underbar skulle inte den vara i sommar…
Kram jessica

Sara Karlsson 9 år sen

Hej!! oj…mycket fint att kika på :) Fastnade för en svart poncho-Emelie. Min första tanke var uteservering ;) menar snyggt, enkelt plagg som passar till alla tillfällen!!

Pia 9 år sen

Jaaaa nu blev jag glad!

Om jag vinner så önskar jag mig en:

Du&Jag Uppsala(cream) Strl M
eller
Forever Monsy Dress(GraphiteGrey) Strl M
eller
Du&Jag Ludvika(pink) Strl M

Tack så himla mycket på förhand om jag vinner!

annika 9 år sen

Ögonfröjd och kroppen blir väldigt nöjd
med denna känner jag mig som toppen kvinnan
Forever ♥ – Handvirkad poncho (rosa/blå/grön)

Linda S 9 år sen

Jag älskar skor i alla former och modeller, så det skulle bli skor <3
Tack för en bra blogg
/Linda

Ida 9 år sen

Hej! Jag tycker du brukar ha på dig mycket fint från plain vanilla, så om jag skulle vinna hade jag nog velat köpt nått ifrån deras märke:-)

Maria Bekåson 9 år sen

Åhhhh!!! Jag bara älskar Plain Vanillas “Ibiza top (svart) den är så läcker….
Hoppas hoppas jag vinner det skulle vara så roligt!
Maria

Maja 9 år sen

Skulle önska fjärils klänningen från Plain Vanilla<3

Cissi J 9 år sen

Hej!

Skulle vilja vinna Tina Wodstrup – Kofta (nougat/lace) skulle passa nu till våren för den var så jätte fin.

Mvh Cissi

Tina 9 år sen

Gillar verkligen Plain Vanilla – Infinity Poncho (lace black) ser så snygg ut….och halsbandet med fjärilen…svårt när det finns så mycket fint och romantiskt :)

Marita Holm 9 år sen

Så mycket fiiint dom har.Vinner jag vill jag gärna ha ETT INCA ARMBAND.Tänk om jag hade vunnit .Jag fyller 55 år på Fredag den 24-2 Jag kan tyvärr sällan unna mig ngt. till mig själv så jag håller tummar och tår för VINST.

Frida 9 år sen

Åh det finns så mycket fint! :) Behöver verkligen uppdatera min garderob med nya tunikor och blusar! Hoppas hoppas på tur! ;) Kram Frida

Helena 9 år sen

Ohh, här finns ju så mkt fint! Då jag sedan länge är en riktig sucker för Ester Elenora skulle jag välja denna fantastiska blus:
http://shop.creativelounge.se/se/art/ester-elenora-louise-dress-light-pink-varnyhet.php
Jag fullkomligt älskar pärldekorationen, rosetten och spetsen :)

Tack för övrigt för en bra och inspirerande blogg!

Marielle 9 år sen

Som sagt alltid massa fint på deras sida så man vill ha allt men om jag måste välja så är jag väldigt sugen på frontrow living rivet wave skinnväska. Men som sagt finns massor av fina klänningar toppar skor väskor ja allt har dem. kramar

Marie 9 år sen

Åh, Creative Lounge har verkligen valt ut riktiga godbitar i sitt sortiment. Hade jag fått äran att vinna hade jag valt ett plagg ur ChillNorways kollektion eftersom de ligger utanför min budget vanligtvis. Annars hade jag valt en fin sjal eller en fin kofta/klänning från Ester Elenora.

Erika 9 år sen

Denna underbar klänning skulle jag vilja bära hela sommaren, så fin! Tycker det är så fint med klänningar på andra men har svårt att hitta en som själv trivs i men denna kändes klockren :-)

siri 9 år sen

Jag skulle vilja köpa en vacker tunika till min underbara mamma som hon kan använda på min mormors begravning om två veckor. Det skulle verkligen ge lite ljus i mörkret.

Anna 9 år sen

Åh, de har så mycket fint! Men jag är helt kär i deras Malina – klänning daisy agua. Håller tummar och tår:)

Anna 9 år sen

De är vädligt svårt att bara välja ett plagg=) Men Ester Eleonora har vädligt mycket fint. Jag gillar Stella Poncho, perfekt att att ha övet axlarna en sommarkväll.

Sanna 9 år sen

Jag bara älskar Uggs skorna med nitar på!! Behöver nåt att vårigt som piggar upp efter en vecka med två vinterkräksjuka barn:) Kram!!

amanda 9 år sen

Hej! Det finns så mycket fint att välja på. Men jag skulle välja ett varsitt paraply till mig o min mamma, sen en charmat väska till mamma som hon skulle få på mors dag.

Monica Kvarnström 9 år sen

Om jag vinner….vill jag nog ha en …..Valerie klänning, såå somrig och fin, åh den vill jag har, fast det fanns en hel del snygga saker där att välja emellan.

:) monkan

Camilla Sandmark 9 år sen

Hej Johanna!
Det är ju nästan omöjligt att välja,för allt är ju så fint men jag fastnade för märket Ester Elenora så det blir en väska eller en klänning kanske…!
Om jag vinner…

Anneli Svensson 9 år sen

Oj, det finns så mycket att välja på så det är svårt att nämna ett plagg. Men en tunika skulle sitta fint nu när man börjar bli sugen på lite vårkläder :-)

Madde 9 år sen

Det var längesen jag kostade på mig själv något. Känns som om jag är mer än värde Ester Elenora – Lollo Tunic/Dress (cream)!

Kram

Amanda Bach 9 år sen

Jag har förälskat mig i Ester Elenora – Underklänning (white/spets) Mitt drömplagg till våren/sommaren. Hoppas jag vinner nu, så att jag kan vara extra snygg till våren och sommare, håller tummarna nu :)

Maja 9 år sen

Hej. Om jag skulle vinna ett par jeans skulle jag bli glad!

Caroline Wagner 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Älskar märket Love forever!
Skulle välja Nicole Tunic Turkos om jag vann.
Hoppas på tur!

Lotta L 9 år sen

Det var otroligt mycket fint att välja på! Inte lätt att utse en favorit. Men jag fastnade speciellt för armbandet Icon Design – Inca Armband 4varv (black/lavastone/greycrystal)!

karina andersson 9 år sen

Mycket bra märken! Jättesnygga kläder, har kollat in Ibiza dress!!! /Kram från mig Karina

Ann-Sophie E 9 år sen

Otroligt mycket saker att välja emellan, men något som jag gått och trånat efter länge är ett par Circle of trust jeans i modellen Lodi .
Skulle bli överlycklig om jag fick ett par så snygga jeans att gå i i vår!!!

Hilde J 9 år sen

Underbart urval alltså:)
Men om jag skulle ha turen att vinna så önskar jag att min son får några fräscha kläder till våren och sommaren.
Nova Star – Denim shorts 2011 stl. 130 och Nova Star – Safari shorts Grey stl. 130. Och till mig själv en ny väska! Om jag kan lägg till 77 kr så önskar jag mig Charmant väska med snyggt spänne (svart).

Anna B 9 år sen

Givet den vita spetsklänningen från Valerie! Fantastiskt fin!

Maria 9 år sen

Åh vilken underbar tävling! Jag hoppas på vinst och vill då köpa en Valerie-klänning i beige. Såå fin

Jessica 9 år sen

Tycker deras kläder är så fantastiskt vackra men WAY OVER min budget. Den här klänningen skulle jag lätt valt om jag blev den lyckliga vinnaren :-)
Vintage by fè – Anna dress (Green)
http://shop.creativelounge.se/se/art/vintage-by-fe-anna-dress-green-varnyhet.php?grp=406833

Emma Möller 9 år sen

Ester Elenora – Charlotte väst (cream) och
Love Forever ♥ – Nikita Tunic (pink) !
Tycket verkligen om västar och spets är ju hur snyggt som helst och västen skulle piffa upp en tråkig sommar/vår outfit hur lätt som helst! Tunikan skulle vara perfekt till sommaren antingen till ett par strumpbyxor eller vita jeans. Hade varit hur kul som helst att vinna och det finns säkert mer som jag vill ha men dessa var mina favoriter!

Lena Jagdell 9 år sen

Naomi doll dress (sand)! Helt underbar!
Kan bara drömma om att äga en sådan i dessa tider!
Sjukskriven sen januari och räkningar som tornar upp sig högt över mitt huvud!!

Linda Johansson 9 år sen

Skriv din kommentar här! En Oxxo Klocka

Daniela isaksson 9 år sen

Åhhh som fattig student har man inte shoppat annat än nya strumpor och trosor den senaste tiden :)
Om jag vann skulle jag unna mig en Plain Vanilla- Klänning Pure Love Black Maxi dress.

Har gått ner 8 kg men har en bit kvar till målvikten så jag skulle ta en för liten storlek och ha klänningen som morot till sommarens fester!
/Daniela Isaksson

Linda Ohlsson 9 år sen

Så mycket snyggt att välja på!

Men då jag aldrig i hela mitt liv har ägt en sjal, utan alltid har lånat sonens :)
Så skulle jag absolut unna mig denna:
Vintage by fé – Lilly Sjal (offwhite) -VÅRNYHET-

Anna Forsgren 9 år sen

Vill så gärna ha en AMERICAN FLAG BIKINI. Är tokig i bikinisar, roligt att kombinera flera olika under en säsong.

Lena Magnusson 9 år sen

Jag bara ÄLSKAR snygga toppar, helst både lyxiga o bekväma!! Som den corall färgade från ChilNorway. Den vill jag vinna ett bidrag till. Kramis!!

Anja 9 år sen

Vilken lycka det skulle vara att vinna ett presentkort!

Tina Wodstrup -Fleece Jacket (dark green) önskar jag till mej själv. Är föräldraledig och har lyckats gå ner gravidkilorna + 11 kg till. Önskar mej nya fina kläder.
Snygg Fleece som håller mej varm och fin.

Jessika Möller 9 år sen

Åh, om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag bli superglad för:

Du & Jag Telaviv (svart), moisturizing bodybutter – Fig and Pink cedar och Pearls for girls – Ring pärla i mörklila.

Tänk om man kunde lyxa till sig med något vackert & att få dofta lite lyxigt på sin 15-åriga bröllopsdag?!

Hoppas!

Pernilla 9 år sen

Jag älskar Lollo tonic,.om jag vann så skulle jag köpa den och en virkad bikini. Hoppas såklart som alla andra att jag vinner :) [email protected]

Jennie 9 år sen

Jag skulle köpa en snygg tunika i en härlig vårfärg eller ett par snygga jeans. De har så fina kläder.

Marianne Andersson 9 år sen

Finns så mycket vackert så det var jättesvårt att välja men jag satsar allt på Ester Elenora – Elsa Dress (pink) -VÅRNYHET!

Elisabet Andersson 9 år sen

Helst skulle jag vilja handla den underbara
Ester Elenora – Elsa Dress (pink) -VÅRNYHET!

Madde 9 år sen

Ojj vad svårt, vilket favoritplagg ska man välja när det finns massor. Mitt favoritplagg som jag skulle vilja vinna är: vårnyhet circle of trust – lacey chinos (khaki) (eller korall) Svårt att välja. Passar perfekt när man vill se bra ut till vardags men även till fest. Perfekta byxor för mig som jobbar på förskola, snygga och bekväma.

martin 9 år sen

om man får deltaga även om man inte är kvinna, men vill glädja både sambo och systern så vill jag vara med o tävla.

AnnSofie 9 år sen

Då jag sällan unnar mig något vackert smycke skulle jag välja det, MEN, är det någon som vet hur det är med nickel i deras smycken?

Jeanette.D. 9 år sen

Hittade jättefina ballerinaskor Stylesnob – Cika Ballerina (nude), helt underbara. Skotokig som jag är…..

Hoppas man vinner, där är ju hur mycket som helst som man vill ha!!

Kram
Jeanette.D.

Milla 9 år sen

Åhh, vinner ju aldrig men skam den som ger sig! Om jag nu skulle ha turen med mig denna gång hade jag nog unnat mig något fint från ChillNorway. Helt underbara kläder som tyvärr inte flyttat in i min garderob, än! =O)

Skriv din kommentar här!

Skulle bli överlycklig om jag fick ett par snygga jeans från Circle of trust i modellen Lodi :)

Amanda 9 år sen

Hej!

Min lillasyster har precis börjat ekonomikandidatprogrammet i Lund och jag tycker att hon skulle få glänsa med denna fantastiska väskan; Lilly of Sweden – Väska Stephy small (brun)! Hon fyller dessutom 20 i april! Är SÅ stolt över henne!

Jag vet inte om jag hade kunnat hålla mig utan att handla en väska till mig också – de var ju galet fina och den med fransar känns mer än lite lockande! ;)

Lottha 9 år sen

Jag skulle köpa bland de snyggaste & tuffaste jeansen jag har sett, Circle of Trust – Zoë (faded)! De skulle göra sig klockrena i min garderob, ett plagg som jag anser kan användas till diverse tillfällen – bara att variera topp & skor. Mumma! :)

Sofie 9 år sen

Ester Elenora – Tilde Long Vest, den rosa! För att den är så otroligt vacker! JAG skulle känna mig otroligt vacker!!!
Mvh
Sofie

Jenny Karlsson 9 år sen

Trevlig tävling! :) Jag skulle välja en fin ring och ett armband att ge min dotter i present då hon tar studenten i juni. (frisörprogrammet)

Petra W 9 år sen

Jag skulle köpa en maxiklänning, det är de bästa plagget jag vet. Passar till alla tillfällen

Linda 9 år sen

Jag har lyckats träna bort en hel del kilon och behöver nu byta ut garderoben. Till det behöver jag dessutom snygga skor och smycken!

Lina 9 år sen

Allt är så fint!! Men om jag skulle vinna skulle jag unna mig dessa underbara skor; UGG® Australia – Womens Chrissie svart! :)

my östergaard 9 år sen

Eftersom jag älskar skor så skullr jag leta på ett par undersköna skor! + en söt liten väska! Det är de är festens mittpunkt!!!!

Ulla-Britt Ekman 9 år sen

Jag skulle välja något snyggt att ha på mig när jag ska på bröllop i maj.

Ellinor rovaniemi 9 år sen

Hej! om jag vann så skulle jag satsa på en snygg väska eller skor till en snygg Outfits som man kan ha till våren.
/Ellinor

Sara 9 år sen

Om jag vann skulle jag defintivt köpa den gröna långklänningen från Love forever till vårens och sommarens bröllopsfester!

Carolina A 9 år sen

Hej! åh vilken underbar tävling! sååå mycket fint!
Vilken dröm det skulle vara att få välja själv bland alla dessa godingar!!!
Gillar speciellt mycket från Vintage by fé. Mycket sött där tycker jag, härligt till våren!! håller tummar och tår :D kraaam o äälskar din blogg!! / Carolina

Maria 9 år sen

Hej!
Åh, om jag skulle vinna ville jag önska den nya toppen du har från plain vanilla som gick i brunt. Ap snygg!!
Håller tummarna!

Ingrid Petersson 9 år sen

Åh, det skulle få bli en klänning från Malina. Helt underbara!

maijsan 9 år sen

Helt plötsligt hände det -jag blev dunderförkyld- bara kom…
Önskar att jag bara helt plötsligt vann hos dig nu.. har tävlat så många gånger men ingen tur…..tycker synd om mig själv som ligger här o snörvlar/hostar -m febervärk i hela kroppen…

Vinner jag skulle jag satsa på en plånbok fr Thyme of Ginger samt en scarf …. det piffar upp många plagg..

Hoppfull febrig hälsning fr trogen bloggläsare.. //maijsan

Katarina 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Jag vinner vad som helst från denna fina fina butik. Varför inte något fint till vårens “kuligheter”.
Känner för att ha något färgstarkt som lyser upp tillvaron!
Hälsningar Katarina

Sjöfn Blomqvist 9 år sen

Hej!!!

Om jag skulle vinna skulle jag satsa på skor eller en snygg väska.

Lina P 9 år sen

Om jag skulle vinna skulle jag satsa på en snygg klocka att piffa upp vårens outfits med eller de snygga skorna från Malina på bilden ovan…skulle kunna tänka mig att ha dem på vårt bröllop i sommar som en riktig färgklick!

Lindie 9 år sen

Om jag hade vunnit & fått välja det jag ville ha hade jag valt ett armband från kalabalik & en fin scarf eller en Lilly of Sweden – Väska Caroline…

Hade varit fantastiskt att få starta våren med något superfint från Creative Lounge. Speciellt när man varit gravid i 9 månader & man bara vill piffa till sin vardag lite grann!

Ha det så gott!

Anna 9 år sen

Hej!
Läser din blogg varje dag å tycker verkligen om den :)
Jag skulle kunna tänka mig att fylla upp garderoben med i stort sett allt från Plain Vanilla, underbara kläder!
Ha det gott
Mvh Anna

Annelie johansson 9 år sen

Jag skulle välja en fiin tunika el en vårfin sjal.

Jeanette 9 år sen

Hej!!!
Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en vacker klänning som jag kan bära när jag går ut oh äter middag med min underbara man..i ett varmt Egypten den 4 mars.

// Nettan

Anna Is 9 år sen

Om jag vann skulle jag gärna vänta på Plain Vanillas nya vårkläder men annars skulle jag absolut flyga på Livian Dress från Love Forever just nu! ♥ Tack för så fina tävlingar!!

Mirjam Håkansson 9 år sen

Hej! Läser din blogg varje dag och tycker det är riktigt bra med alla tips mm. Vill gärna vinna Elsa dress pink.
Mvh Mirjam

Bodil 9 år sen

Om jag hade turen att vinna så skulle jag välja den här Plain Vanilla – Ibiza Top (black) eller den här Love Forever ♥ – Emelie Maxi Dress (grön)

Håller tummar & tår!

Christina Andersson 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej!

Först, tack för att du har en så mysig blogg, gillar verkligen blandningen mode och mat!!

Om jag vann skulle jag välja Oxxo Design klocka ( Lady Style) i silver för att den är så snygg att matcha till en vårfräsch lite längre tunika och stövlar!

Lina 9 år sen

Å det finns så mycket fint men en tunika från Love forever skulle inte va helt fel att ha i garderoben!!!

ann-marie 9 år sen

Hur fin va inte denna :)

ChillNorway Cabezo Top Corall

Önska Önska :-)

Ulla 9 år sen

Måste man önska något till sig själv? Hittade en underbar flickklänning. Om jag vann skulle jag köpa två klänningar till mina älskade barnbarn. Hoppas på turen att glädja mina små tjejor med varsin ny klänning till våren.

Frida.S 9 år sen

Vilken bra tävling nu till våren då man vill ha lite nytt i garderoben :) De har så mycke fint, jag gillar smycket Vintage by fé – Halsbandsur Ellie och denna söta topp ChillNorway ♥ – Snuggle Short Sleeve (navy).
Nu hoppas jag på vinst :)

Kram Frida.S

Nina 9 år sen

Om jag har turen att vinna blir det att shoppa NOVA STAR till min prins som fyller 1 år 17 mars

Ulrika Ingemarsson 9 år sen

Oj, ingen aning! Tyvärr fick jag inte den där shopping/mode/style genen som de flesta andra tjejer fått.Tycker bara det är jobbigt med kläder och sånt :-( Vinner jag så skulle jag köpa nåt fint feminint så att jag också kan få känna mig så där kvinnlig och vacker som tjejerna på bilderna ser ut att vara. Accesoar, skor eller klädesplagg. Du kanske kan välja nåt till mig om jag vinner :-)
Kram på dej!
/Ulrika

Linda Fredriksson 9 år sen

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna Chill Norways “Naomi Doll dress” i kulören sand.
Tänk att välkomna våren (när det blir lite varmare förstås:) med denna superfina cardigan.
Den skulle kunna fungera som en vårjacka.

Hoppas, hoppas på min tur denna gång!

mvh/
Linda

Emelie Pettersson 9 år sen

Perfekt tävling nu för våren :) Jag hade så gärna vilja ha denna klänning Ester Elenora – Malou Tunic (cream) -på min 25 årsfest den 5 maj. Men då mkt pengar går till festen blir d nog något från min garderob tsom jag får ta på mig. Men nu hoppas jag!!

lena :) 9 år sen

Äntligen har jag fått ett längre vikariat..där jag jobbade i somras och nu vill mina kollegor att vi går och firar :)
Men vad ska jag då ha på mig :O
Skulle vara kul att vinna den snygga Manila toppen som Evelina hade på sig i ditt inlägg den 16 februari.
Lever På Hoppet =)

Malin Rundqvist 9 år sen

Hur ska man kunna välja bara en sak?! :)
Skriver ner de sakerna jag ble helt “kär” i:

Ester Elenora – Charlotte väst
Ester Elenora – Mathilde scarf
Bohemian Luxury – Halsband braided luxury
Friis & Company – Flower väska

Madelene R 9 år sen

Om jag vann skulle jag piffa till mina våroutfits med ett par Stylesnob – Cika Ballerina, såå snygga med stenarna fram!! =)

Johanna Wicksell 9 år sen

Den vackra väskan Lilly of Sweden – Väska Jagger frans (svart) skulle få följa med mig hem om jag vann! Är i ett riktigt behov av en ny väska nu då jag gav bort en av mina favoriter till min mamma i födelsedagspresent. Såg hur hon riktigt blev förälskad i den när jag visade mitt senaste inköp och jag kände att hon var sååå värd den:)

Fia 9 år sen

Hej Johanna.
Jag skulle gärna gå omkring på stadens gator i ett par röda UGG Australia-Womens Chrissie! Galet snygga.

Frida 9 år sen

wow vilka fina tävlingar du har Johanna!! Alltid så fina priser. Vore skoj med vinst någon gång!! Denna gången kanske är min tur!! :-)

Finns ju otroligt mycket snyggt hos CL!! Blir svårt att välja något om man har turen att vinna!
HIttade en skitsnygg scarf som jag kanske skulle välja… Ester Elenora – Eddie Scarf (leo/multi)
Annars finns det ju mycket fint från Love forever och Chill Norway också!

Hoppas på en stor skopa tur!
Kram Frida

Michelle & GirlZen 9 år sen

Åh finns det någon härligare webshop an CL???

Skulle det vara min tur att vinna skulle jag välja
Ester Elenora – Malou Tunic, eller Eddie Scarf.
Lite svårt att välja bland alla underbara vårplagg som kommit in!!!

Håller tummarna stenhårt nu!!!

Kram

Maria O 9 år sen

De har så många fina saker och kläder! Svårt att välja…:-)))). Syster P smycken har alltid varit en stor favorit hos mig, men tror faktiskt att jag aldrig ägt något. Skulle jag vinna, hoppas hoppas hoppas, vill jag välja Elise bracelet och necklage, så otroligt vackra smycken!

Lovisa 9 år sen

Hej!

Just nu är magen stor och rund men i maj tittar bebisen ut och i juni bär det av till CL,s hemstad Umeå för bröllop!

Hur snygg skulle man då inte känna sig i en underbar färgglad klänning som samtidigt får alla att glömma de mammakilon som finns kvar. Vill känna mig ursnygg tillsammans med min lilla bebis!

Hoppas hoppas…

Ha en bra dag!
/Lovisa

Marie 9 år sen

Ååå jag älskar bara dina tävlingar….(om man bara vann någon gång =) CL har så mycket snyggt att det är absolut inga problem att “välja” något. Typ ChillNorway ♥ – Oxford dress, så fin. Med 1000:- i presentkort så blir den ju mer anpassad efter min plånbok.

Håller tummarna
Kram Marie

Louise Pettersson 9 år sen

Hej

Jag skulle vilja handla Ester Elenora – Kate Top (cream) – fastnade för den toppen med slitna ljusa jeans. Kommer bli superfint i sommar/vår oavsett till fest eller vardags.

Tack för en fin tävling!

Maria Petri 9 år sen

Love Forever ♥ – Handvirkad poncho (rosa/blå/grön)
Underbar handvirkad poncho I viscose.
Vore en dröm att möta våren i denna!!!
Har sått ett frö och en dröm om att starta eget inom hälsa och livsstil till hösten. Tänk att få marknadsföra mig i den fina ponchon!:-) kram

Annika 9 år sen

Hej!

Tack för en härlig och inspirerande blogg!
Jag vill jättegärna vinna men det är ju omöjligt att välja bland allt fint!
Jag vill ha ALLT!!!

Hoppas på vinst så jag kan få frossa lite!

Kramisar från Annika

Nettan 9 år sen

Hej

Oj,oj det finns så mycket fint…. men jag skriver 2 favoriter…Love forever ” Livian Dress ” Pink och Toppen från Malina med volanger på bröstet i ditt inlägg den 16 feb ( turkos,blå,vit,vinröd) som matchar skorna tjejen håller i

Det skulle vara kul att vinna
Kram Nettan

Maria.Melin 9 år sen

Skriv din kommentar här!

Ett par såna snygga skor skulle sitta fint på fötterna i vår, sommar, woaw.

Ha en bra dag!

/Maria

Elin 9 år sen

Godmorgon! :)

Oj vad mycket fint dom har!
Jag fastnade fort för Cabezo Top – ChillNorway. Den toppen såg så bekväm ut och det är verkligen min stil.

Pia Dress (turkos) från Love Forever var jättesöt och den skulle passa bra till sommaren :)
Velvet Tunica från Tina Wodstrup är ett plagg som jag också skulle vilja införskaffa mig!

Nee, allt är så fint! Så svårt att välja ut mer nu, hehe :)

Jag gillar också deras sida på Facebook!

kakaobnan 9 år sen

Gillar gör jag såklart, de har hur mycket fint som helst!

Svårt att välja om man skulle få välja helt själv… Iallafall skulle det faktiskt bli ett JohannaN Pii Sua halsband till min lillasyster som kämpar med hormoner och annat för att bli gravid. Hon älskar fjärilar så att få ge henne ett sånt som lite uppmuntran att fortsätta kämpa (så jag kan få bli moster någongång) vore underbart!

Hoppas det händer!

Kram!

Marie 9 år sen

Åh! Det finns så underbart mycket! Jag har alltid drömt om att kunna köpa något mjukt härligt plagg från ChillNorway. Deras kläder verkar vara sådär gosigt mjuka mot den, just nu, vintertorra huden. Skulle så gärna vilja ha klänningen Cloud dress från ChillN som Petra (House of Philia) visade på sin blogg häromdagen. Håller utkik om den kommer in och håller tummarna för att jag vinner!:-) Ha en bra dag!

Rebecca Möller 9 år sen

Hej Johanna!

Tack för en väldigt inspirerande blogg :)

Jag hade blivit lycklig för vad som helst då jag ständigt kommer i andra hand hemma, vet inte när jag handlade till mig själv senast.

Gillar såklart på Fb :)

Ha en fortsatt trevlig dag
Rebecca

Cina 9 år sen

Blir glad för vad som kan inte välja något av allt fint på sidan,vinner aldrig så bara det skulle mig glader göra

Chanetter Sirenius 9 år sen

Oj, oj, oj vad svårt att bara välja ut en favoritartikel.
Men det får nog bli vår och sommardrömmen Ester Elenora – Elsa Dress (pink)

Självklart gillar jag CL på FB! :)

Katinka C 9 år sen

Om jag vann skulle jag välja Chillinorway, så fantastiskt snygg och passar till allt.

Johanna Hell 9 år sen

Om jag vann skulle jag helt klart handla antingen Emelie dress light pink eller pia dress turkos från love forever. Dem hade passat så bra på min systersons student. Då jag precis skaffat egen lägenhet så har jag inte råd att köpa en fin klänning till studenten då alla pengar måste sparas så därför hade det varit så bra om jag kunde vinna en :) Då jag verkligen älskar dessa två klänningarna

Maggda 9 år sen

Om jag vann så skulle jag köpa Plain Vanilla – Ibiza Dress, den är så härlig med färg och passar både till fest och vardag..

Risgryn 9 år sen

Nästan helt omöjligt att bara välja ut en sak…;)
Om jag vann, skulle jag köpa mig en Syster P – Samsara ring (smokey quartz)
Så fantastiskt fin!
Den ger jag mig själv i 40-årspresent, jag kommer bära den varje dag!!

Risgryn

Sofia 9 år sen

Åh, vilken rolig tävling!
Skulle gärna önska mig Love Forever – Lotta Dress tillsammans med något fint smycke från Oxxo design. Detta skulle passa mig utmärkt till sommarens alla kalas.

Hälsningar Sofia

Reggi 9 år sen

Mycket fina kläder verkligen, men hittade en tunika som jag gillade väldigt mycket. Ester Elenora – Love tunika grå. Den skulle jag verkligen köpa om jag vann

Ann Jonsson 9 år sen

Plain vanilla Bliss top, puderrosa! Jag blev störtförälskad i den! Vill ha……

Malin Andersson 9 år sen

UGG® Australia – Womens Chrissie svart
Hur toksnygga är dessa.. Har inte sett dem i någon butil här i Lund så om jag vinner ska de få traska genom Lund i vår..
Självklart gillat på Facebook..

Marie Petersson 9 år sen

Åh det finns ju så mycket fint hos CL så det skulle inte vara några problem alls.
Love Forever, Ester Elenora, Mos Mosh, deras fina smycken.

Hoppas jag vinner!!!!!

Linda 9 år sen

Hej,
Fem enkla ord får styra mitt val; Let´s get dressed for success!!!
Om jag fick belöna mig själv skulle jag välja underbara Gloria dress från Malina. Kärlek<3

Kraam

Linda

Caroline Rolf 9 år sen

OJ så rolig tävling. Självklart vill jag vara med. Mitt favoritplagg som jag kommer att köpa där är Maxi klänning. tittat lite på Emelie maxi dress grön. Så himla snygg! Passar till både fest och vardags tycker jag!
Tack för alla roliga tävlingar på din blogg Johanna

Med Vänliga hälsningar
Caroline

Maria 9 år sen

Jag har självklart gillat på fb och om jag skulle vinna denna fantastiska tävling skulle jag nog välja Plain Vanilla – Klänning Divine (Butterfly).. Varje gång jag är inne på deras underbara sida så tittar jag alltid på den vackra klänningen och drömmer mig bort..

Tack för en fantastisk underbar blogg..
Stor kram // Maria

Anette G 9 år sen

Jag ska på ett bröllop i april så jag skulle definitivt försöka välja min klädsel till det för mitt presentkort. Klänningen från Valerie är oerhört vacker.

Heléne 9 år sen

Hej,
Det är ju stört omöjligt att bara välja en sak i CL:s webbshop. Jag vill ha massor… I bland mina favoriter finns dock icon-design-buddha-large-amulet-necklace-rosequartz. Fantastiskt fint!

Håller tummarna att det blir jag!

Med vänlig hälsning,
Heléne

Frökensvan 9 år sen

Jag föll för Chili Norways Cabezo top i coral..så läcker!!

curlingmamman 9 år sen

Man kan ju inte annat än gilla CL så självklart gillar jag dom på facebook :)
Jag vill ha allt men valet skulle nog falla på den här :Chill Norway -Cabezo top i ljuvligaste rosa, bara älskar den! kram Diana

Lotte 9 år sen

CL har ju så jäkla snygga kläder!! Men jag fastnade för den här ChillNorway ♥ – Naomi Doll dress (offwhite)
Den ser ju bara såå skön ut och jag är säker på att den hade blivit en storfavorit i garderoben ♥
[email protected]

Sari 9 år sen

Om jag skulle vinna så skulle det bli ett litet pepp till min dotter som fyller 20 år 7/3!!! Hon kan behöva lite “godsaker” i sin garderob. Hon är arbetslös och har ont om pengar… Plötsligt händer det?! Tack för din fina blogg! Sari

Louise Flinck 9 år sen

Åh åh åååh! Pax för Emelie Maxi dress! Den är fin som snus! Solbrända armar, guldsandaler på fötterna och så..DEN!
Hoppas på att det händer. Kram

Sarah 9 år sen

En till grym tävling i din blogg =) Finns massor jag skulle vilja ha men denna fina väst står högt upp på listan Ester Elenora – Charlotte väst (cream) Skulle användas flitigt till våren/sommaren! Kram Sarah

Pernilla Eklund 9 år sen

CreativeLounge har sedan länge varit min favoritklädesaffär! Det är som att “gå in” i den bästa godisaffärren med alla läckra kläder och accessoarer.Älskar att surfa runt bland allt snyggt.”Nackdelen” är såklart att det är så svårt att välja ut favoriter för det kommer hela tiden in så mycket snyggt. Skulle gärna vilja att CL låg även i Stockholm så man kunde gå in och prova IRL
Min favvo just nu:
ChillNorway ♥ – Cabezo Top (coral)
Mvh Pernill Eklund, Täby

Anki 9 år sen

Hej Johanna!
Om jag skulle vinna,skulle jag välja de underbara skorna:
Malina Sharon Heels!Dom är ju vrålsnygga:-)
Ha de Bäst!/
Anki

Susanne Tärnfors 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej, Johanna!

Om jag vann skulle jag gärna vilja ha en fin tunika, älskar dessa, sååå fina.

Tack för din fina blogg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…