• 2012-02-29, 00:09
  • 0

Titta vad jag hittade, en trailer med  tre par från tidigare säsonger. Vilka snyggingar! Hehe. Känns som igår vi var med i ” Ensam mamma” men i höst är det 4 år sedan. Bland det roligaste jag gjort och barnen tittar fortfarande på gamla avsnitt.

Jag minns när dom ringde och jag var ” en i mängden”. Långt över 1000 hade sökt och det var gallringar och flera veckors intervjuer och “testinspelningar”. Efter två månader och djupa, långa intervjuer blev det klart. Jag glömmer aldrig när dom stod med blommor och en kamera utanför dörren i slutet av maj. Jag var en av dom tre som skulle vara huvudpersonerna i programmet en hel höst på TV3.

Och fortsättningen vet ni ju, jag träffade Alex ett tag och sen gick vi skilda vägar.  Det är svårt att hitta ” den rätte i TV”, men det är det även i verkliga livet. Det är mycket som ska klaffa. Men det öppnades väldigt många dörrar för mig och jag är väldigt glad och tacksam för det. Jag har en stor blogg på Amelia och gör många olika uppdrag för Bonnier, jag har även uppfyllt min dröm om att skriva en egen krönika för en stor tidning. Men målet är inte uppnått, det finns hela tiden saker jag vill göra men det är ett hårt slit om man vill komma någonstans. Ingen gör någonting åt dig, det är bara du själv som kan förändra eller uppfylla drömmar. Sluta aldrig att peppa dig själv och var inte rädd för att ha stora drömmar eller mål. Tänk positivt!

Kunde inte få in klippet här inne så jag klippte ur länken istället. Klicka in er vettja och sök! Eller kolla in när jag hånglar med Alex. SnyggJanne och söta My är också med. Fast inte med oss hihi.

http://www.tv3play.se/format/play?fid=1133

 

Världens bästa Mattias och Peter!

 

MIna tjejer! Åh så små dom är haha!

 

Långa dagar kan jag säga....

 

 

 

2012-02-29 Mitt liv ,

Kommentarer

sophie 8 år sen

Hej Johanna!

Jag har funderat länge hur de gick för Anette om det stämmer det som stått i tidningarna?

Har hon någon blogg?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Sophie- Nej tidningar har nog inte hela sanningen om någonting… ;-) Anette mår jättebra och har träffat en ny kille <3
Tror inte hon har någon blogg…
kram

Maria 8 år sen

Måste varit en upplevelse att få vara med om….så sanna ord du skriver..

Just nu så väntar jag me spänning på vilka el vem som vunnit i tävlingen.. jag vill ju så otroligt gärna vinna denna gång.. & har ju varit med i alla dina tävligar.. o jag skriver o skriver ….vill o vill…..så nu hoppas jag verkligen på tur…..
Tusen tack för din härliga blogg…

Smurfmamman 8 år sen

Vad fin du var i håret :) måste bara fråga vilken hårfärg det är som du har? Hur gör du för att håret skall bli så där vågigt?

Linda 8 år sen

Kan man inte skaffa kille på annat sätt ja då har man stora problem

Marie 8 år sen

Jag undrar den där andra tjejen som var med, hon som jobbade på Lindex som blev ihop med killen Ruljeff… var hon så hemsk som tidningarna har fått det som nu!?

MarathonDonnan 8 år sen

Jag gillar program iden, men jag skulle aldrig ställa upp med mina barn. Varför ska de vara med, att hitta kärleken är nog så komplicerat ändå. Jag kan för mitt liv inte förstå tanken med att fylla huset med okända män och låta barnen vara med…Men ett program för ensamma mammor/pappor som man får följa; Jätte bra! Låt barnen bestämma när de är vuxna om de vill vara med i teve.

Maria 8 år sen

Jag har också funderat på om du har någon kontakt med killarna, tex om du kände att du klaffade med flera av dem och skulle kunna “försöka igen”. Själv gillade jag alltid han med kryckorna!

kenneth 8 år sen

Hej! Har du nån kontakt med killarna idag? Har du nån kontakt med tjejerna och vad gör dom?? ha det bra

Linda 8 år sen

Gomorgon! Vad kul med lite tillbakablickar:) har du ngn kontakt med killarna idag?

Ha en underbar dag! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är det äntligen dags igen! Tittar ni? Nya Ensam mamma söker. Vilka fina tjejer! My träffade jag när vi gick visning för Love forever, jättehärlig tjej! Det ska bli kul att…

På TV3 kan man läsa om premiäravsnittet! Nu är det nära.. Oj oj oj… Mindre än ett dygn kvar. Idag har det varit hektiskt på salongen och mellan kunderna svara på mail…

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…