• 2012-03-01, 01:29
  • 0

Kanske någon som känner igen sig…

 

Igår fick jag ett paket från Nordjus, åh så fina tunikor från Lucky Lina. Hade på mig en utav dom idag. Jag kan surfa runt hur länge som helst på den sidan, så mycket fint!

Så fina kläder! HÄR.

Sent i säng efter jobb vid datorn, barnen är hos Lasse ikväll så jag kan ställa klockan något senare men vid 9 ska jag och Mini på möte. Berättar mer i morgon!

Nu är det Zzzzzzzz

puss på er!

 

Kommentarer

Maria B 8 år sen

flera som undrar.. kikar hela tiden för att INTE missa.. vill ju så otroligt gärna få lite tur…..

annette 8 år sen

Hej Hopp! Ja så där fin var man inte några timmar efter förlossningen precis!
Vilken härlig tunika måste in på hemsidan och kika.
Har du dragit vinnaren på presentkortet? läser ju din blogg varje dag så jag borde sett det i och för sig….
Kram Kram

Lina 8 år sen

En vän till mig har en teori om att den bilden är tagen redan för många månader sedan, alltså innan allmänheten fått veta att de skulle ha barn;) Och man vet aldrig, så kan det kanske vara!?=D Själv mådde jag rätt så bra efter min förlossning, men man gick ju som sagt inte så snyggt de första dagarna… Som förstagångsmamma inbillade jag mig att jag skulle kunna se så himla pigg och fräsch ut när vi åkte tillbaka till BB 5 dagar efter att tösen är född, jeans och snygg vit amningstopp! Va tänkte jag med – hade bröstmjölk och kräk över hela mig innan jag hunnit ur bilen;)

Sussi Ö 8 år sen

Ja jösses! Kände bara OJ när man såg bilden på dom när de skulle hem.. Men de hade nog hjälp när de kom hem, tror jag iallafall. Jättefin tunika :)

Louise Flinck 8 år sen

Vad fin du är i tunikan från Nordljus :) Jag har samma men inte hunnit ta bild på varken den eller min grå än.
Kan inte säga mycket om hur det är att föda eftersom jag inte gjort det men här verkade hon(Victoria) bara plutta ut ungen och sen hoppade upp och klädde på sig. Hoppas hon får ta igen sig hemma i slottet.
Ha en fin torsdag. Kram!

Amanda 8 år sen

Jag vet inte vad man ska tycka om det där. Med första barnet var jag riktigt riktigt ynklig efteråt. Blev förvänad över att hon visade sig offentligt så tidigt och att hon tog sig ut på barnvagnspromenad bara dagarna efter. Hon måste vara jättestark – eller så hade hon det bara jättelätt? Tycker det är lite synd om hon måste agera jättestark trots att hon kanske inte är det? Hon borde ju få lov att vara människa hon också?

Annica 8 år sen

Hon kanske var lika lyckligt lottad som jag med mitt första:) endast några få timmar och så klart. Jag var oförskämt pigg efter förlossningen. Trots att det var hur mysigt som helst att ligga och gosa med bebis så kröp det i min kropp att få komma ur sängen, hade ju legat där i flera timmar och fött barn redan;))
Skämt å sido; Tyvärr är det nog så att de “måste” se så oförskämt pigga och fräscha ut annars ligger det ute bilder ute i hela världen hur hemska de ser ut några timmar efter förlossningen, även om det vore helt naturligt. Blev lite full i skratt med när jag såg Daniels första presskonferens efter förlossningen och han kommer ut i kostym, slips och välstruken skjorta. Knappast vad han satte på sig när han steg upp på natten:)

Anna 8 år sen

Precis vad jag tänkte! Hur kan hon stå där “som ingenting har hänt”? Helt overkligt.. Imponerande och lite skrämmande .. Är våra kungliheter så media tränade och förfinade att de inte ens vågar/kan släppa lite på fasaden när man gått igenom en förlossning? Undrar också hur vi hade reagerat om Victoria hade stapplat ut med rufsigt otvättat hår, mysbyxor och påsar under ögonen? Förmodligen hade rubrikerna varit ohyggliga och alla hade spekulerat i hur förlossningen egentligen hade gått till osv. Hoppas de får vara ifred nu!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista. Sedan…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…