• 2012-03-02, 08:21
  • 0

God morgon vänner!

Nu ska jag berätta en rolig nyhet för er!

Jag och Mini har gjort sista dagen på DIVA och på måndag öppnar vi ny salong på Storgatan 26! Det är min mammas lokal som hon har fotvård och massage, men nu blir det även frisörsalong!!! Det ska bli så kul att jobba ihop, jag Mini och mamma. Åh vad vi är glada och förväntasfulla. I en månad har vi renoverat och byggt om hela salongen. Nu vet ni vad vi har hållt på med på kvällarna och varför jag inte hunnit med att blogga så ofta. Jag och Mini har jobbat ihop först på manamana och sen DIVA i flera år och kände att vi ville gå vidare och göra något mer eget. Jag tror man utvecklas som människa och det är alltid bra med utmaningar och förändringar. Den nya salongen kommer heta Storgatan 26 och ligger mitt emot restaurang Mangos för er som känner till Skövde. Vill ni komma i kontakt med oss har vi telefonnummer 0500-489511.

Igår var jag i salongen i 13 timmar och när jag gick hem var jag bra snurrig i huvet. Men det är som det ska vara när man öppnar något, allt känns kaos och fattar inte hur vi ska hinna men nu börjar det falla på sin plats allting. Idag ska reklambyron sätta upp namnet på fönstren, rörmokaren kommer på morgonen och alla produkter kommer ramla in under dagen.

Det ska bli fantastiskt kul när allt blir klart, salongen kommer bli svart och vit, lite elegant känsla. Åh så kul detta ska bli!!! Vi kommer först och främst arbeta med Kevin.Murphy, KMS och Joico. Även GHD och HH simonsen. Dom släpper vi inte förstås.

Bilderna är från förra veckan…. herregud vad mycket vi har gjort och vilken förändring det blir!

I helgen är det make up store i Sthlm, inte alls enkelt när läget är som det är och eftersom jag inte kan missa något då jag måste vara godkänd i alla kurser blir det svårt att hoppa över hela helgen. TYVÄRR. Jag behöver egentligen varenda minut här hemma men jag har bokat om biljetter och söndagens kurs kan jag ta igen i april. Lördagen var viktigare så jag måste åka upp ikväll och hem i morgon igen.

Vi har gjort allting själva och det är så roligt att se den stora förvandlingen, tusen tack till alla underbara som hjälpt oss. Utan er hade det aldrig gått. Jag ska visa er alla bilder, nu blir det lättare när jag får säga vad vi gör!

Tack fina kollegor på salong DIVA, vi har haft många roliga år med er. <3

Dags att sätta fart här, vi hörs snart igen!

Puss

 

 

Kommentarer

Louise Flinck 9 år sen

Vad roligt med eget! Heja dig! en vacker dag kommer jag och våldgästar salongen :) Lycka till! Kram

Helena Bengtsson 9 år sen

Grattis!!! Vad ROLIGT att ni ska starta upp helt ny salong ihop med din mamma också! Duktig att ni orkat pyssla och greja själva och salongen blir nog jättefin i färdigt skick!

Stort lycka till! Vad skoj! :)

Anette G 9 år sen

Vad du är duktig på att genomföra dina drömmar! Så imponerad. Bra gjort! Var tokstolt över dig själv (även om jag tror att du har en god känsla för att vara det…). Du lever i ett flow och du har skapat det själv.

annette 9 år sen

Grattis! Det måste kännas häftigt, synd att man inte bor närmare Skövde.
Glöm inte att vara rädd om dig i allt stressande.
Kram Kram

Marielle 9 år sen

Gud så underbart roligt för er två snyggingar. Hade man bara bott närmare så hade ni varit mina givna frisörer för ni gör ett kanon jobb. Gud är så glad för er skull o hoppas vi får följa med er ännu mer på jobbet o med era kunder. Stressa lungt i helgen tänk på hjärtat. Kramar

Lena 9 år sen

Hej Johanna!
Hoppas du får behållning av kursen nu när du verkligen får as stressa!! Men det blir så ibland. Njut för fullt på tågresan i alla fall.
Många kramar från Lena Magnusson,

maria 9 år sen

Hej!
Hur når man dig på mail?

Mvh Maria

Bodil 9 år sen

Lycka till men det fixar ni ju galant!

Ma 9 år sen

Skriv din kommentar här!oj va roligt för er! Underbart att kunna ha sitt eget..kunna göra vad man vill å få jobba me dem man vill..så skulle ja oxå vilja ha de! Min dröm e en egen butik i skövde..kanske blir de nå gång..snyggt me svart å vitt! Kanske vågar man komma in nå gång å få lejonmanen fixad :) lycka till alla tre!

anna 9 år sen

Ett stort grattis! Va sköj!!

kram anna

Emse 9 år sen

Modigt, roligt och spännande! Drömmar är till för att uppfyllas, eller hur :D ! Ha en bra helg i Sthlm o lycka till med det sista inför öppningen!

Elizabetth 9 år sen

Wow grattis!!! Kul att ni satsar på eget!!! Då ses vi på den nya salongen nästa gång. Kram Elizabetth/Design by E

Anna 9 år sen

Jätte Grattis :)
Kul med något nytt, Lycka till!!
Anna

Annsofi 9 år sen

Stort Grattis och lycka till!
Kram

Berit 9 år sen

Vad roligt ! Grattis till er båda och lycka till !
Vad duktiga ni varit som gjort allt själva. Kram

Marie 9 år sen

Kul att läsa din blogg. Lycka till med nya salongen.
twitter: @fotomarie_falun

MarathonDonnan 9 år sen

Gud vad häftigt! Stort lycka till! Jag har tänkt lite när jag läst att detta är lite väl märkligt att du lever så i din mammas salong och att din väninna är där såååå mycket. Men valet av namn var väl inte så fantasifullt…eller är det bara för att folk ska hitta till er så här i början? Annars kan du ju ha en tävling där vi får komma med förslag? Stort lycka till i alla fall, det där kommer ni att klara galant!

ojeika 9 år sen

Vad roligt, Stort grattis till er !

Pia 9 år sen

Vad kul! Meeeen…en undran bara..Jag har en tid bokad hos dig på Diva på måndag kl 14..den gäller eller? Eller ska jag på Storgatan då? Din nöjdaste kund måste få fixat håret nämligen, än så länge vågar jag inte släppa det till någon Nyköpingsfrisör! :D
Kram och grattis!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

Hej!!! Alla kunder kommer kontaktas :)) Mini sitter med alla bokningar just nu.
Vi kör som vanligt :)
Fast på Storgatan 26 :))

Välkomna dit! Kram kram

kerra 9 år sen

vAD KUL, DÅ KANSKE JAG SKA BÖRJA HOS ER NU DÅ ISTÄLLET HAR JU SETT VILKET BRA JOBB DU GÖR, OM F´DU HAR PLATS FÖR NYA KUNDER VILL SÄGA :)
OPS stor text sorry! all lycka jätte kul för er.-..sen kan jag ju säga en omgång fotvård hade ju inte suttit fel samt massage….lovley :)

Anna Is 9 år sen

Vad kul med något nytt! Lycka till! :D

Ylva 9 år sen

Härligt !
Vet att det kommer att gåååå så bra för er ,
önskar er ALL LYCKA !!!!

Gisela 9 år sen

Verkligen jättekul! Jag kommer definitivt att komma på ett klippbesök!
Lycka till Johanna och Johanna!

Kram Gisela

Annette 9 år sen

Superstort GRATTIS! Det kommer att gå hur bra som helst – mycket jobb och mycket glädje!

Marie 9 år sen

Så roligt, all lycka till er!!! det är härligt med utmaningar och nytt i livet. Stor kram Marie

Maria B 9 år sen

Men va ROLIGT för Er… superGrattis i förväg.. .stort lycka till med Er egna salong…ska bli så spännande o få följa med på den resan….

Lyckosparkar kommer här…..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…