• 2012-03-05, 01:58
  • 0

17 timmar på salongen idag. Vilken dag! Det bästa var att Mini var lite bättre idag, skönt. Tusen tack till alla som hjälpt oss, ni är guld.
Men åh detta blir fantastiskt fint! Vilken fin salong vi bygger upp. Det är bland det roligaste jag gjort men också väldigt jobbigt när det tex är en enda röra med allting.. Jag har nog aldrig målat så mycket någonsin. Vill inte se en färgburk på väldigt länge…..
Så här såg det ut kl 9 i morse. Inte lika kul….


Kaos.

20120305-014444.jpg

20120305-014729.jpg
Packar upp våra fina fina klippstolar! Love them!’

20120305-014826.jpg

20120305-014847.jpg

20120305-014909.jpg

20120305-014941.jpg

20120305-015018.jpg
Snälla föräldrar! Pappa mäter och sätter upp tunga speglar ock hyllor. Minis mamma sätter upp tapeterna. Den är så cool! Det blev vansinnigt bra till allt det andra i salongen.

20120305-015351.jpg

20120305-015415.jpg

20120305-015438.jpg
Minis kille (blivande man hehe) är elektriker. Mycket bra för oss.

20120305-015530.jpg
Kollar in vart vi ska hänga vår söta krona…

20120305-015610.jpg

20120305-015626.jpg

20120305-015643.jpg

20120305-015701.jpg
Inte så tokigt va?! Ikväll har jag även suttit med vårat bokningssystem och kassaregister. Datajobb tar tid men tillslut fick jag in allt! Nu kan kunderna boka tider och vi har fått in allt i datan.
Välkomna till vår nya salong! Frisör, fotvård och massage!
Storgatan 26 0500-489511

Puss på er nu ska jag sova några timmar. Rörmokaren kommer och fixar det allra sista i morgon och vi ska packa upp alla produkter och fixa det sista före lunchtid då våra kunder har tid. Spännande! Nu ska jag köra mycket roliga blogginlägg.

2012-03-05 Mitt liv

Kommentarer

Ida 9 år sen

Vad fint ni gör i ordning!! Riktigt snygg tapet (den silver-färgade). Vad heter den? Blev lite sugen på att slänga upp en sån tapet hemma hos mig :) / Ida

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 år sen

TACK snälla :) Ring Colorama i Skövde! Vet ej vad den heter och har tyvärr inte kvar namnet… :( Säg att den är glittrig och metallic…. tror det inte finns någon annan….

Kram och lycka till!!

kerra 9 år sen

Super fint kommer se till att klippa mig där next time, är som sagt behov av både färgning och klippning :) stort lycka till, ps hittade ju de där snygga pallarna ni har, tyckte de var snygga och bra förvaring är alltid nödvändigt :) kramis

Johanna Toftby 9 år sen

TACK vänner! Det är så kul att se resultat… men helt galet vilket slit när man gör allting själv. Men nu börjar det likna något!! ;) Någon nämnde golvet. Nej nej inget annat golv. Detta är snyggt och passar perfekt till frisörer…. färg och kladd på golvet……….

Vad gäller tävlingen, jag har mailat Evelina på Cl och dom har bara haft galet fullt upp dom också men ska påminna henne i morgon. Förstår ni vill veta förstås.

Internetbokning har vi inte kommit igång med ännu men framöver hoppas jag!

Kram kram och TACK än en gång.

Anna 9 år sen

Grattis till nya salongen!
Tänkte ställa en fråga,
I förmiddags upptäckte jag att jag har fått löss, jag åkte då till apoteket och köpte ett lusmedel vid namn Paranix. Grejen är att nu efteråt är håret sjukt fett, och jag vet inte hur jag ska göra för att bli av med det. Har du några bra råd? Hörde någonstans att man skulle använda diskmedel i håret??
Tacksam för svar :) kraam och tack för fin blogg

Kicki 9 år sen

Vad roligt att ni ska öppna eget, fint ni har gjort, grattis och lycka till! Kram Kicki

Maria 9 år sen

Så läckert.. man jag undrar NÄR FÅR MAN VETA VEM SOM VUNNIT…???

Förstår du har fullt upp… men jag kikar ju in här flera gånger om dagen….vill ju så gäran vinna

Linda 9 år sen

Ni är så grymt duktiga! Och eran salong kommer bli hur fin som helst!

ALEX 9 år sen

GRATTISSSS!!Bara saaa chic eran nya salong…Maste tillagga att jag tycker du(ni)ar sa duktiga att ha fixat allt sjalva sa ni ar verkligen varda den sakra succèn som den nya salongen kommer att fa!Kram!

Helen 9 år sen

Wow! Vilket lyft! Älskar namnet på salongen.. Är nog dags för mig att byta frisör ser jag :-) kramar

AnnHelene 9 år sen

Ser ut att bli helt fantastiskt snyggt! Va duktiga ni är :)
AnnHelene

Annelie Bergh 9 år sen

Skriv din kommentar här!
Så snyggt det ser ut,ser ska bli kul att se på fredag när jag har klipp tid.Kram å hej

Åsa 9 år sen

Ser ut att bli fint! Men en undran, tänker ni inte byta den hemska 90-talsmattan? Hade varit snyggt med svart ek, finns som “platsmatta”.

AnnaL 9 år sen

Fint!!! Vart kommer den underbara lampan ifrån?

hudbristningar 9 år sen

Det ser ut som det kommer bli jättefint!

Mia 9 år sen

Så himla sugen man blir att komma till er och fixa till sig! Det blir så rackarns snyggt på Storgatan 26. Nu bor jag lite väl lång bort (mer än 3 timmar med bil) så jag kommer nog aldrig mig för att boka en tid :o) men jag följer er på bloggen istället. Det jag gillar allra mest hos dig och Mini är att ni har ett sånt driv och att ni verkar älska det ni gör. Att gå till en frisör som tappat intresset, märks på resultatet. Ni sprider glädje. Stort lycka till i nya salongen!
Kram

Gisela 9 år sen

Hej fina Johanna!

Hur bokar man via nätet? Eller är det inte igång än? Hemsida? Förresten, har du haft någon dragning än på din tävling på presentkortet?

Kram Gisela

Madde 9 år sen

Lycka till!
Väntar på fler bilder på resultatet, men det man såg nu kommer det bli jättefint.

Marika 9 år sen

Jättefint och modernt!
Synd att man bor i Finland annars skulle jag boka tid och riktigt slippa och relaxa.
Lycka till.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…