• 2012-04-19, 20:01
  • 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Någon som känner igen sig? :) Ser ni texten förresten?

Har jobbat sen 13 och slutar snart, då blir det TVmys med tjejerna. Ni ska även få veta vem som vann Plain Vanilla tävlingen!

KRAM på er

2012-04-19 Mitt liv

Kommentarer

Tina Sömsk 8 år sen

Bästa Johanna, håller med någon här i kommentarsfälten att du är ju tok-kär, därför är du förvirrad….
Eller jag tänker är det en kvinnlig vana att hålla på sådär?
Kram från ett svinkallt Falun

Birgitta Lundh 8 år sen

Ha Ha, ja visst känner man igen sig.Blev full i skratt när jag läste detta. Är ju precis likadan. Jag är van vid att alltid släpa på en kasse och gör jag inte det tror jag att jag glömt eller tappat den någonstans.Snurrig är bara förnamnet. Kramar Birgitta

Barbro 8 år sen

Skrev just på min Fb sida om hur virrig jag är. Fanta flaskan jag köpt och sedan skulle dricka var som bortblåst. Hade jag tappat den? Nej när jag sedan skulle in och tvätta håret vad står där bland Hårprodukterna. JO Fantan. Man kan ju bli mörkrädd för sig själv. Go kväll till er.

annette 8 år sen

Oh ja visst känner man igen sig, jag säger alltid högt för mig själv t ex – nu har jag dragit ur sladden till strykjärnet. Då blir jag inte nojig efter ett tag utan jag har koll på att jag gjort vissa saker. Blir så nyfiken på vad du varit på för möten!
Vilken snygg klänning du hade på galan var jättefin på dig.
Ha det gott nu och jag är förstås som många andra glad för att du hittat kärleken, ni är jättefina tillsammans.
kram kram

masale75 8 år sen

Du är kär Johanna! Det är svaret….
Är så glad för din skull!

Kram

annelie 8 år sen

Jag känner oxå igen mig, te.x idag efter jobbet , kommer hem är sugen på korv med bröd . Lägger ner korven i stekpannan o får för mig att bära upp lite tvätt till övervåningen o på pojkens rum ser ja att hans blommor behöver vattnas . Nu har ja precis glömt bort att jag steker korv , då hör ja nerifrån vem f……n steker korv . rusar ner tiill några totaltbrända korvar. Typiskt när man vill göra 10 saker samtidigt . men det gick bra , kunde ju tagit eld i värsta fall kram från Annelie

Lisa 8 år sen

Jag känner absolut igen mig. Är jättenojjig. Innan jag åker på semester skriver jag en lista och sätter på ytterdörren så jag inte ska glömma något

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista. Sedan…