Kommentarer

Sofia 8 år sen

Hej Johanna! Först vill jag bara tacka för en bra blogg! :) Sen tänkte jag höra om du kan rekommendera någon salong i Sthlm som utför hårförlängning? Jag ska nämligen gifta mig om en månad så jag vill att håret blir perfekt! Men det är ju en djungel bland löshår o salonger. Vet inte vart man ska börja! Tack! Trevlig helg! MVH Sofia

Kicki 8 år sen

Hej Johanna, Fin du blev i håret!
Vart har du köpt din fina svarta virkade tunika?
Kram Kicki

Gabriella 8 år sen

Fint!! Hur många slingor är det? Och hur många brukar man göra i ett normalt ganska tunt hår? Är nyfiken för jag ska fixa mitt hår, men vill inte lägga ut massor av pengar om det inte blir bra. Ha en fin dag:)

Alexandra 8 år sen

Snygging där;) Det blev riktigt fint med så långt hår.Önskar dig en underbar Valborgsmässoafton med din J. och alla barnen.Puss o kram.

Karin 8 år sen

Vad snyggt och kul med långt hår igen, du är så fin Johanna! Idag får du väl träffa Janne igen!? :) Önskar er en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!

camilla 8 år sen

Åh vad fint det blev – men en skönhet klär i allt! är vax det bästa tycker du? hur mkt sliter det på det egna håret – om man tränar och svettas mkt i håret – kan man ha extensiens i då? och är det då bäst med vax fästen?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu har vi precis kört in i Göteborg, vilket oväder hela vägen ner, hoppas ni inte blåser bort i stormen. Vi har varit i Stockholm och sett Pernilla Wahlgren har…