Kommentarer

Sofia 8 år sen

Hej Johanna! Först vill jag bara tacka för en bra blogg! :) Sen tänkte jag höra om du kan rekommendera någon salong i Sthlm som utför hårförlängning? Jag ska nämligen gifta mig om en månad så jag vill att håret blir perfekt! Men det är ju en djungel bland löshår o salonger. Vet inte vart man ska börja! Tack! Trevlig helg! MVH Sofia

Kicki 8 år sen

Hej Johanna, Fin du blev i håret!
Vart har du köpt din fina svarta virkade tunika?
Kram Kicki

Gabriella 8 år sen

Fint!! Hur många slingor är det? Och hur många brukar man göra i ett normalt ganska tunt hår? Är nyfiken för jag ska fixa mitt hår, men vill inte lägga ut massor av pengar om det inte blir bra. Ha en fin dag:)

Alexandra 8 år sen

Snygging där;) Det blev riktigt fint med så långt hår.Önskar dig en underbar Valborgsmässoafton med din J. och alla barnen.Puss o kram.

Karin 8 år sen

Vad snyggt och kul med långt hår igen, du är så fin Johanna! Idag får du väl träffa Janne igen!? :) Önskar er en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!

camilla 8 år sen

Åh vad fint det blev – men en skönhet klär i allt! är vax det bästa tycker du? hur mkt sliter det på det egna håret – om man tränar och svettas mkt i håret – kan man ha extensiens i då? och är det då bäst med vax fästen?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Nu är det morgon här i Hurgada och solen värmer redan, vi ska äta frukost och gå ner till stranden, här steker solen redan vid åtta! Så vi…

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…