• 2012-05-11, 15:10
  • 0

Nu vänner har jag en rolig grej för er som gillar sponatana grejer och kan ta er till Stockholm i morgon kväll!

I morgon är det sista helgen som fantastiska REA gänget kör sin show på Hamburger Börs. Showen är ca 2 timmar och är helt fantastiskt bra!

Härlig humor och massa musik. Jag har fått 15 (!) biljetter och det är sittplatser i restaurangen.  Biljetten är värd 475 kr (maten ingår ej i detta.)

Men det finns mycket på menyn att välja på!

Jag kommer ev att vara där, inte riktigt bestämt ännu. :) Hoppas ni har möjlighet att gå för detta är en RIKTIGT bra show.

Lägg en kommentar eller maila mig så ska jag berätta hur ni ska gå tillväga.  Ni behöver vara där ca 18.30 och showen börjar kl 21.

[email protected]

 


R.E.A (Roligt.Elakt.Aktuellt) är tillbaka med en helt ny show!

Roligare än så här kan du förmodligen inte få i Stockholm i vår. R.E.A på Hamburger Börs har blivit en av Sveriges största showsuccéer och i februari kliver Anders Lundin, Sussie Eriksson, Ola Forssmed och Anna Carlsson upp på scenen med en helt ny R.E.A-show. Den här gången tar dom i ännu mer.

– Publiken kommer att bjudas på massor av nya skämt, nya skratt och nya karaktärer. R.E.A 2012 är lite roligare, lite elakare och framför allt lite fräckare, säger regissören Hans Marklund. R.E.A drar ner brallorna på våra kändisar och makthavare på ett sätt som skulle göra Janne Josefsson grön av avund. Det blir parodier, imitationer, magi, matlagning, melodifestival, Uppdrag Granskning, vattenbalett, reklamfilm, Så Mycket Bättre och mycket, mycket mer.

Det är nytt och naket, det är snabbt och skojigt, det är sexigt och svängigt. Helt plötsligt ser våren lite roligare ut.

HÄR hittar du menyn. Ni beställer på plats.

 

2012-05-11 Mitt liv ,

Kommentarer

Sara 8 år sen

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna så att jag kan gå tillsammans med min bästa kompis Anna! Hon har just nu skadat sig i foten men kämpar ändå på och tentapluggar och håller humöret uppe! Men en kul kväll vore kul att bjuda henne för att koppla bort stressen en stund :)

Annika 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna! Inget skulle passa bättre just nu… vill också vinna!!! Min käresta fyller år (58!) på söndag och jag har inte kommit på någon present än.. så himla typiskt mig. Att få överaska honom med en tripp till Stockholm och R E A skulle vara så kul och 2 biljetter dit skulle inte kunna sitta bättre just nu! :) Kram

Ulrika P 8 år sen

Hej Åh jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetter, älskar spontana saker och skulle vara ett perfekt avbrott!.. Kram U

Helene Hermansson 8 år sen

Hej!

Jag vill gärna vinna 2 (eller gärna 3 biljetter så jag kan ta med min pappa), hur gör jag?

Mvh Helene

Mvh Helene

Maria D 8 år sen

Hej Johanna! Jag går jättegärna på showen tillsammans med min sambo. Hoppas hoppas. Kram

Hanna 8 år sen

Jag vill gärna att min syster ska få en biljett, eller kanske två så hon slipper gå själv, eftersom hon är sååå värd att få ha lite roligt! Min snälla, lilla syster som alltid ställer upp på mej och andra! Dessutom bor hon i Stockholm och kan göra sådanan spontansaker som jag med småbarn och Skövdebo inte fixar ;)!! Fixar du detta Johanna så blir jag så glad!! Kram

Susanne Jansson 8 år sen

I morgon har jag ngt jätte spännande att se fram emot. Jag är 42 år och singel med 2 tonårinar på 15 och 17 år. I morgon ska jag gå på date som jag inte gjort på hur länge som helst. Har träffat honom en gång tidigare och det kändes så himla rätt då. Men det var så länge sedan jag gjorde något sånt och jag är sååå pirrig. Skulle vara rolgit om vi kunde se REA tillsammans. kram kram kommentar här!

ullis 8 år sen

oh va skoj den vill jag se…..vore supermysigt att få gå och se denna show ….hoppar i party dressen och kommer!!
kram ullis

Elisabeth Landmark 8 år sen

Skriv din kommentar här!Hej Johanna! Jag och min man har inte umgåtts med varandra på tu man hand på ett bra tag. Mycket jobb, tonårsbarn och sjuka föräldrar, hade det varit trevligt med en kväll tillsammans. Tack för att du bjuder på din vardag i bloggen. Kram Elisabeth

Andrea Trauner 8 år sen

Hej Johanna! Det vore heelt underbart för två småbarnsföräldrar som vi att få gå och skrattloss en kväll.
Det har varit en jätte tung vår och det fortsätter tyvärr.
Det låter som något vi verkligen skulle behöva! Varma hälsningar Andrea

Sara Johansson 8 år sen

Jaaa det här vill jag jättegärna göra såklart! Låter jättekul!! Hur gör jag för att tävla om biljetter? Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

R.E.Ashowen igår på Hamburger Börs var riktigt bra! Fantastiskt kul med parodi men med glimten i ögat. Ola Forssmed… Alltså han är helt underbar! När han gjorde Ranelid… Det MÅSTE ses. Vill…

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…