Kommentarer

linn 8 år sen

det heter funktionsnedsatt! funktionshinder är något som miljön skapar. tex om man är rullstolsburen, och det i en butik saknas hiss = hinder

anneli 8 år sen

Du har så rätt, Johanna !

dan 8 år sen

ha! Amelia av allt.

var en fotograf här och plåtade mig till någon upplaga för ett par dagar sen. kommer inte ihåg hennes namn.
hon hade jobbat med lundell och lemarc sade hon.

jaja läs mitt inlägg om att vara trött. eller våga vara trött rättare sagt:

http://dan-syndrom.se/?p=4345

mvh dan

Louise Flinck 8 år sen

Visst är det så att man känner ett lyft på insidan också de dagar man får till frissan och sminket hamnat helt rätt. Jag känner nog inte någon enda som inte ser piggare och snyggare ut med lite mascara eller hårfix. Härligt att du får så mycket energi tillbaks genom glada kunder. Kram

Ingmarie 8 år sen

Jag håller med dig fullständigt :-)

anna 8 år sen

Håller med Pia, Jag jobbar inom industrin och går omkring i Fristads arbetskläder hela dagarna..Och då tycker jag det är extra kul att klä upp sej och piffa upp sej privat. Älskar klänningar och som nu alla snygga sommarskor7sandaler att sätta sina fötter i! :)

emma 8 år sen

Riktigt bra skivet Johanna. De du skriver stämmer faktiskt. Om man ser bra ut på utsidan så mår man bra på insidan också.

Kan faktiskt känna så ibland om man har varit och gjort något med sitt yttre så mår man mycket bättre på insidan också man blir liksom mycket piggare.

Emma
Ps kika gärna in på min blogg finns mycket roligt och gott där.
Adressen är http://tingeling2012.spotlife.se/

Pia 8 år sen

Jag håller med fullständigt, jag älskar att sminka mig, byta hårfärg, smycken och parfymer. Jag jobbar på ett jobb där vi har profilkläder, vilket jag inte tycker om, jag tycker man tappar bort sin personlighet lite när man inte känner sig hemma i de kläder man har. Utsidan spelar också roll, i alla fall för mig….
Jag tycker om dig Johanna!
Kram Pia

Nina 8 år sen

Hm…orden “människan är född fåfäng” får nog stå för dig. Jag är 42år och har aldrig känt att jag är en fåfäng person. Naturligt vacker känner jag mig och jag använder aldrig smink, hårfärg, botox eller annat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Nina! Det är ju det som är bra!
Att du känner dig vacker :-)

Kram J

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista. Sedan…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…