• 2012-05-28, 13:52
  • 0

Hej vänner hoppas ni fått en bra start på veckan! Ville bara kika in snabbt och tacka för era fina hälsningar!
Tack!!!!! Vad glad jag blir.
Har på mig min virkade klänning från Plain vanilla idag. Underbar! Blir glad av deras vackra fjärilsmönster! Kolla in Ibiza på CL. Skön underklännig från Cream. Finns på Nordljus (även den virkade boleron jag hade i fredags)

20120528-135323.jpg

Kommentarer

Regina 8 år sen

Åh vacker den är!
Jag har sett att du har en slags Buddha amullet runt halsen ibland… Har letat på både CL och Nordljus men kan inte hitta just den du bär. Vill oxå ha :)
Sen så har du en fantastisk fin hårfärg.. Hur får jag till den?
Hälsningar från ett regnigt Örebro!
Om ni undrar vart det fina vädret tog vägen är det bara jag som har ledigt nu efter alla fina dagar ;-)

Beatrice 8 år sen

Hej!

Har mailat dig då jag såg att jag vunnit i en av
dina tävlingar, men inte fått något mail från
dig ännu….. =)

Ha det gott!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har inte gjort mycket ikväll, dammsugit och städat undan lite… Fick fram min silverbricka och gjorde i ordning adventsljusstaken, älskar stora blockljus. Vägrar mossa och svampar. Finns det kvar? Men det finns…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…