• 2012-05-30, 15:52
  • 0

Satt ute en stund och åt min kycklingwok i solen. Jag har verkligen behov av att komma ut en liten stund mitt på dagen. Det värsta var att alla moln dök upp men en pyttestund i solen blev det. Härligt!

 

 

Kommentarer

monat 8 år sen

vad är det för märke på din glasögon? var kan jag köpa dem?

Maria 8 år sen

Loreen hade visst smink. Anna Kokotos fixade henne.

Jenny 8 år sen

Förstår inte riktigt din krönika den här gången. Samtidigt som du säger att man ska få se ut hur man vill, så tycker du att man kan behöva använda sig av stylingexperter. På kommentarer om din klädstil har du ju svarat att man ska ta på sig sådant som man trivs i. Skulle vara intressant att få reda på hur du ser på olika klädstilar nu när du snart är 40 år. Kan tycka att dina korta shorts idag på jobbet, kanske var ett gränsfall. Skulle vara roligt om man fick lite olika vinklingar. Kan ju vara olika om man har döttrar eller söner, Mina söner hade nog sagt till sin mor om de tyckte det spårade ur rent klädmässigt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jenny du ska få ett svar :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista. Sedan…

Nu kommer det mera kläder! Precis som innan gäller först till kvarn. Ni mailar till [email protected] och skriver i ämnesraden vilket klädesplagg ni vill köpa. OBS! Glöm inte att skriva er adress…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…