• 2012-06-09, 17:22
  • 0

Sprang i morse och det var en fantastisk runda där jag tog ut mig och orkade hålla ett högt tempo. Meningen var egentligen powerwalk, därav jag skippade frukost men när jag väl var ute hade jag mycket energi så jag sprang.
Efteråt åt jag ett ägg och gick till jobbet. Alldeles för lite frukost dessutom 6 km löpning… Klantigt. Jag tog sedan en proteindrink och efter några timmar iväg på Marilyns match.
Som dom vann mot Ulvåker 4-3! Mycket bra match och tjejerna i f-99 har hitintills inte förlorat en enda match, dom är grymma!!

20120609-170425.jpg
Marilyn med sin bästis Maja! Ikväll ska dom ha sovaöverparty 9st…. Hos Majas pappa. Strongt att klara av så många ungdomar haha ;-)
Det kommer nog bli jättekul!

Tillbaka till min klantighet- under matchen tog jag en kaffe och en timme senare drar jag en powerdrink( fick för mig att det ger bra energi när man är hungrig och har panik typ)

Det jag inte tänker på är att dom tydligen innehållet EXTRA hög koffeinhalt och jag är väldigt känslig om jag får för mycket… Känner typ på en halv Treo.

När barnen sedan vill att jag ska hjälpa dom att hyra en film tänker jag att jag borde egentligen äta men drar iväg ändå.
Sen smäller det till! Jag står inne i videobutiken och känner mig helt kass. Svimfärdig och är på riktigt på väg rakt ner i stengolvet och hjärtat skenar… Jag får panik och mår så jävla dåligt och greppar första bästa chokladbiten när jag är nere på golvet och folk glor som om jag inte är vid mina fulla sinnes bruk….
Reser mig upp med skakiga ben och ska försöka slå mitt personnummer och inte en siffra blir rätt. Knappar in skiten baklänges och killen bakom disken står som ett frågetecken.. Herre herregud vad vidrigt det var. Men två bitar geisha rädda mig från att slå ut framsänderna tror jag…
Jag kröp nästan hem och tryckte i mig färdigstekt kyckling och potatis..
Sen låg jag i koma på soffan i en timme värre än ett bakfyllevrak och trodde aldrig skiten skulle försvinna.
Så klart den gjorde … Nu mår jag prima och har druckit och ätit. Igen ;)
Fick skäll av mina barn att jag borde läsa blondinbellas bok… Man måste äta!! Speciellt när man tränar mycket som jag gör just nu..
Skäms
Skäms
Skäms
Jag vet bättre och självklart att träning och mat är jätteviktigt!!!!
Det jag däremot aktar mig för är energidrinkar med extra hög koffeinhalt.
Det är livsfarligt på tom mage ;)

20120609-172131.jpg
Uppdatering-
Är på salongen igen och dags för Lisa-Marie att bli fin. Äntligen …!
Hon ville bli ljusare och jag gjorde massa slingor som jag pigmenterade till en fin nyans. Resultatet blev en mycket nöjd dotter. Min fining!

20120609-194023.jpg

20120609-194035.jpg
Jag behövde toppa mitt hår… Svintotoppar..,

20120609-194456.jpg

20120609-194702.jpg
Skönt att bli av med trasiga toppar som blir katastrof om man plattar.. Jag har förresten tagit ut löshåret. Känns bra med lite kortare framförallt när jag ska till värmen och jobba…
Vill visa en ny klänning från Love Forever som jag tror kommer ut i augusti. Satte ett skärp i så blir den inte så vid…

20120609-195010.jpg

2012-06-09 Mitt liv

Kommentarer

Du är vacker som en sommardag! så fin! kram

anna 8 år sen

Skriv din kommentar här!men hur tänker du ??? e ju livsfarligt ,,o allt för en man !! E det värt denna svält ??

Anna 8 år sen

Hej Johanna!
Anna heter jag och är en tjej på 23 år.
Jag har en fråga om hårförlängningar.
Det är så att jag väntar på en stor operation och har till detta gått till frisören för att göra en kort frisyr för att det ska vara lätt att sköta.

Min operation har skjutits upp ytterligare efter 1 års väntan och jag vantrivs något fruktansvärt i det korta håret. Det blev inte alls som tänkt och jag vet ej hur jag ska ha det överhuvudtaget.
Det längsta mitt på och bak är ca. 6 cm. Medan på sidorna är det kanske 2cm.
Då det tagit mkt på krafterna att invänta operationen och att jag känner mig så okvinnlig med det korta håret, undrar jag om du skulle rekommendera en hårförlängning? Förstår att det är svårt när man inte sett, men du kanske har gjort något liknande på någon annan.. Och isf, vilken sorts förlängning ska man göra?

Tack på förhand och för din tid!
Mvh.
Anna Karlsson

Ann-Britt 8 år sen

Vilken otrevlig upplevelse för dig! Måste ha varit så otäckt och vad rädd du måste varit. Tur att det gick bra efter att du taget chokladbiten, och fått i dig mat hemma.

Klänningen är jättevacker. Tycker det var så snyggt med skärpet till. Allt klär en skönhet:)

Önskar dig en skön Helg!
Kram:)

Jannice Lindell 8 år sen

Älskar verkligen ditt hår… De e så jäkla fint!=)

Alexandra 8 år sen

Nä men så hemskt Johanna.Du måste vara rädd om dig.Blev ju jätterädd när jag började läsa.Visste inte att det kunde visa sig så med för mycket koffein.Önskar dig en skön Lördagkväll.Ps.Så söta och så goa din flickor verkar vara.Stor kram på dig.

Mary 8 år sen

Skriv din kommentar här! Skönt att höra du mår bra efter omständigheterna. Duktig dotter du har.:-) kram
Mary

Lotte 8 år sen

Huuu va läskigt! Jag är med sådär känslig mot koffein…
Trevlig kväll!
Kram Lotte

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…