• 2012-06-21, 00:30
  • 0

Jobbade 13 timmar idag och direkt efter jobbet drog jag och handlade inför midsommar. Trött och vimmelkantig av trötthet men pratade med finingen en stund i telefonen och tänk vad pigg man kan bli av lite kärlek …
Körde järnet i affären och sen hem och svängde ihop dessa underbara Västerbottenpajer. Nu doftar det fantastiskt i mitt kök och kan nästan inte vänta på att ta en bit…
Jag har gjort dom förr och även skrivit ner receptet till er. Sök i rutan längst upp :) pajen är sååååå god!
Marilyn sover hos en kompis och har en rolig vecka på sitt fotbollsläger, L-M är fortfarande på Torsö på konfirmationsläger, idag hade min mormor och morfar varit där och hälsat på. Dom bor inte långt från Torsö och L-M hade blivit jätteglad!
Tänk att barnen har så fin GamlaMormor och gamlamorfar kvar i livet, pigga och bryr sig väldigt mycket om sina barnbarnsbarn :-) härligt!
Jag är van att ha tjejerna väldigt mycket och det är konstigt när dom är borta några få dagar ….
Längtar till helgen då vi ska ha massa mys!


Mums!

Jag har försökt skriva in väsktävlingen men kunde inte få fram rätt länk, håll ut tills i morgon. Bli inte sura för att jag inte ibland hinner svara er i kommentarsfältet … Jag gör allt jag kan för att hinna men mitt dygn räcker inte riktigt just nu.. Jag har smällfullt på salongen från morgon till kväll.,, Töntigt med ursäkter, jag vet… Men… Jag har även ett annat stort projekt vid sidan av allt övrigt som också tagit väldigt mycket tid men framöver kommer ni förstå och ni ska få reda på vad. =)
Snart är jag med i matchen igen och kommer svara er så fort jag hinner.
Vill tala om att jag uppskattar era hälsningar väldigt mycket och tack för att ni finns.

Life is sweet!
Sweet dreams….

2012-06-21 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Kicki 8 år sen

Gillar verkligen dig och din blogg Johanna, jag tycker du är enastående på att dela med dig varje dag av dig och ditt liv med fina bilder! Du ger inspiration och glad energi! Ha en skön sommar med kärleken och familjen! Kram

marie 8 år sen

Trevlig o lugn midsommar!!!!!

Matilda 8 år sen

Det förstår man ju verkligen att du inte hinner. Jag förstår inte hur du hinner blogga överhuvudtaget. Du verkar ha hur många jobb som helst! Krönikörsjobbet, amelia och allt i Stockholm, fotomodell i Barcelona, och så ditt vanliga jobb då där du verkar jobba dygnet runt. Och sen make up utbildningen. Herregud! Och så dina barn och man och vänner och allt. Hur hinner du människa! :) Imponerad! Förstår att det är något annat också då andra bloggare har ju skrivit om dina kameror som följer efter dig :) Är det nån tv-serie om salongen tro? :) Ännu ett projekt! Du måste vara som en duracellkanin för att hinna :) Kram! Du är underbar

Tina 8 år sen

Goaste Johanna.
Ursäkta dig inte, vi väntar tålmodigt på dina inlägg o tävlingar. Även du måste kunna koppla av och strunta i dator o annat världsligt….
Önskar dig o familjen en superskön midsommarhelg. Måtte solen lysa över oss alla
Själv firar jag helgen i klassiska Leksand och Sammilsdalsgropen.
Kram från Falun
P.S Hoppas jag inte missar väsktävlingen, för den var gudomligt snygg och jag är verkligen på jakt efter en ny =)

Hanna 8 år sen

Önskar dig en fin midsommarhelg och tack för en mysig blogg som jag följer varje dag .
Kram

Jenny 8 år sen

Hej Johanna! Älskar din nya fina hårfärg. Kan du inte visa hur du brukar stylar ditt hår? Kramar J

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…