• 2012-06-26, 06:58
  • 0

Hej hopp vänner! Tidig morgon i Skövde och trots 5 timmar sömn känner jag mig utvilad. Konstigt men det är lika bra att gå upp och ge mig ut på en morgonrunda. Får passa på när inte regnet vräker ner som det tydligen ska fortsätta med långt framöver…. Skitsommar!
Men just nu struntar jag i regnet för igår bokade vi Malaga tjoho!! Jannes kompis har ett fantastiskt hus där nere-vilken utsikt…..

20120626-064957.jpg

20120626-065015.jpg
Här är på den gigantiska altanen från i april när han var där senast…
Kommer bli underbart, den här resan blir det inget jobb utan bara semester, sol och bad. Lyx!
Jag stannar en vecka och åker hem några dagar före J då barnen är med på Escilcupen den helgen. Han bokade och fixade alla flygbiljetter och efteråt fick jag allt på mail. =) han är en riktig “fixarkille” som ordnar och styr upp allt.

20120626-065645.jpg
Fru? Hahaha
Dags att kliva upp, god morgon vänner!

2012-06-26 Mitt liv

Kommentarer

Annette 8 år sen

Hoppas att solen kom till Skövde också idag – trots att det snackats om regnväder. Här i Varberg är det, äntligen, underbart soligt!

åh vad härligt ha så skoj!
Vi bokade resan igår och för den som är nyfiken på vart den går kika på min blogg :)

Alexandra 8 år sen

Malaga så härligt det låter;) Fru haha det låter fint Johanna.Fru Johanna Fors;)) Ha en fortsatt skön Tisdag trots regn och rusk hos dig.Här i Skåne ingen sol och inget regn.Kram kram.

Nilla :) 8 år sen

Åååå vad härligt det låter…ja för den där sommarvärmen man väntar på verkar ju lysa med sin fråvaro. Min kille är Ålänning och har sagt att sollen alltid skiner i juli då jag ska komma och hälsa på honom. Tror han har lovat lite för mycket, ha ha.
Bilderna från malaga ser ju fantastiska ut…ni kommer få det så mysigt :). Kram
Btw- gillar Fru Johanna Toftby ;)

A-K 8 år sen

Vilken lyx, fusk ;)

Anita 8 år sen

Vad skönt att någon fixar biljetter. I vårt hem är det jag som fixar sådant, tycker det är kul. Trevliga bilder från där ni ska. Ha en underbar tisdag, här hänger regnet i luften, men enligt Yr.no ska det inte komma hit. Vi får se. ;-)

Maria 8 år sen

Underbart! Vad gulligt att han fixar:).

Maria 8 år sen

Hej Johanna!
Jag undrar vad det är för snygg väska du har på Liseberg ihop med din rosa “kappa”,det kanske är din dotters?
Mycket snygg iallafall!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej Snyggingar! Vi sitter äntligen på planet, om två timmar landar vi i ett 34 gradigt Malaga! Wohoooo så härligt! Det bästa med Norweigen är att dom har internet ombord. Tiden går…

De tre viktigaste i resväskan. Skickade bilden till Janne och han tycker det räcker så. Haha… Men lite mer kläder behöver jag nog.. Nu har jag packat ur och i tre ggr……

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…