• 2012-06-27, 11:29
  • 0

Vilken skön och lugn kväll vi hade igår. Ibland måste man inte göra något (ja ni hör det från mig =)
Jag gjorde en god middag och sen satt vi länge och pratade bara. Mycket mys och kärlek, tänk att det bästa av allt när man träffar “den rätte” att det blir bara starkare och starkare och den där känslan man har i magen blir bara mer och mer.. Härligt!


Jag strimlade fläskfilé och marinerade och hade lite potatis paprika rödlök, vitlök och timjan i ugnen. Det doftar underbart. Eftersom vi båda älskar fetaost blandade jag ihop det med crème fraîche, soltorkade tomater och lite salt, peppar. Lovely!
Han var med en stund på salongen i morse sen var det dags att dra ner till jobb i Gbg.
Härligt att hinna ses även mitt i veckan!

20120627-112853.jpg
Nu har jag en kund i stolen som jag ska klä till brud nästa helg. Hon har visat klänningen och vi färgar håret mörkt. Vilken klänning alltså……Det kommer bli fantastiskt fint! Jag ska visa er allt när hon står klar som brud.

Missa inte tävlingen om den fina väskan! Drar vinnare ikväll.

2012-06-27 Mitt liv

Kommentarer

B 8 år sen

Hej fina Johanna.
Tycker alltid du varit fin och har väldigt fina kläder.
Jag undrar lite mer konkret hur du blev av med ditt “pluffs”? Jag har lite “pluffs” kvar och skulle vilja veta hur du blev av med ditt..

Må gott!
Kram B

Jannice Lindellq 8 år sen

var kommer tallriken ifråN?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hem och hobby i skövde :)kram J

Tina 8 år sen

Solskenet Johanna. Ja att bara vara är så härligt, och särskilt med den man är kär i…… Tänkte på att jag skrivit förut om när jag o min man (jo vi gifte oss till slut) hade kärlek på avstånd och det eviga pusslandet med att åka, men det gav ytterligare en styrka i vårt förhållande, som jag kan se på nu. Vi pendlade i ca 3 år innan jag tog mitt pick o pack o flyttade till honom. Asjobbiga 3 år, men värda allt idag…

Tävlingen, check, gjord tidigare….

Nu skiner solen här i Falun och värmen är på G.

Kram från mig

Caroline 8 år sen

Snälla Johanna, jag behöver ditt råd. Har långt ljusbrunt hår med ljusa slingor och behöver ett bra mousse som ger volym, gärna med värmeskydd. Vill få lite större fylligare svall :) tycker dust it är bra men vill att hela håret blir fylligare. Kram på dig från Caroline

Den kärleken den kärleken :)

Har haft en mysig vecka med min kärlek också :) massa bilder på min blogg.

Massa tips på hur man går ner med lchf och goda recept, jag har själv gått ner 18 kilo på 13 veckor, så vet vad jag pratar om.
Massa före och efter bilder!

Ylva 8 år sen

Förstår hur härligt ni har det ! när man läser & ser bilder ,vänner även allt som händer runt omkring er .
Ni är ett väldigt snyggt par bara lyser kärlek om er.
Må så gott !
ps.
Du Johanna mitt hår från Toupema funkar toppen bra , jag är helnöjd.

Kram Ylva

A-K 8 år sen

Åh det ser jättegott ut, det mesta jag testa :) Synd bara att resten av familjen skulle vägra äta det men de får skylla sig själva om det inte passar :p

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…