• 2012-06-28, 00:00
  • 0

Jätterolig att ni gillade väsktävlingen! Många ville vara med och nu har vi dragit en vinnare!

Stort grattis till
Maria som skrev 21/6 21.59
Hurra hurra du har vunnit en grymt snygg skinnväska! Kolla din mail. :)

Till er andra, det kommer fler roliga tävlingar.

Efter jobbet var jag helt slut men piggnade till efter jag och L-M var iväg och handlade. Skönt med sol och jag blev sugen på att ta en kvällspromenad.

20120627-235536.jpg
Jag drog på mig träningsklädena och gick ut på en kvällsrunda, helt underbart. När jag kom hem hade jag mycket mer energi och var inte lika trött. Hur går det för er? Tränar ni något?
Hoppas ni haft en skön dag, nu kryper jag ner.
Puss, god natt och god morgon!

2012-06-28 Mitt liv

Kommentarer

Maria 8 år sen

Å jag är så sjukt glad… Jag vann verkligen:). Tack Johanna och ejes väskor för denna tävlingen. Nu längtar jag efter att kunna börja använda denna skönhet! Min träning går väl lite sisådär för tillfället. Har fått barn för ett par målades sen men börjar komma igång med promenader nu iaf:). Men dagarna går ju så fort just nu, jag vill mer än vad jag hinner med. Men det ska nog bli ordning på det med så småningom. Tack förresten till dig som gratulerade till vinsten:). Kram

Jenny K 8 år sen

Tränar Kettle Bell ca 2 ggr i veckan, skittuff och stärkande träning. Sen blir det Friskis jympapass kanske 3 ggr eller varva med raska promenader eller jogg. Älskar att träna och den energin det ger. kram

Jag promenerar och cyklar, samtidigt som jag äter enligt LCHF så har lyckats gå ner nu 19 kilo på knappt 14 veckor.
Bli inspirerad på min blogg, tipsar om recept och annat som gör att du lyckas kram! du är så fin Johanna!

Tina 8 år sen

Grattis till vinnaren av väskan, nog är jag lite avis allt….
Men jag ser fram mot nästa tävling och mera ssssoooollll
Kram från Falun

Matilda 8 år sen

Så skönt! Om du har tid nån gång (vilket jag förstår om du inte har då du verkar ha fullt upp :)) men om du har nån tid över nån gång kan du inte visa vilka hudvårdsprodukter och smink du använder då? Du har så otroligt jämnt ansikte. Din hy är så jämn i tonen och lyser och strålar på ett så otroligt snyggt sätt. Många bilder på ditt ansikte ser nästan retuscherade ut så jämnt ansiktet är. Sällan man ser nån med så fin hy. Om du har tid nån gång :) Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…