• 2012-07-02, 22:30
  • 0

Nu sitter vi i bilen, äntligen på väg ner till Varberg! Vi stannade till hos pappa och firade Carl som har fyllt år, vi fick grillat och god glass med smultron och jordgubbar. :-)

Idag skrev tidningen SLA om Skadevicup, en stor turnering med många bra lag från hela Sverige,varav två Skövdelag som vann hela cupen. Det jag undrar nu är, vad är det för skillnad på Våmbs f-13 och AIK p-16? Våmbstjejerna fick en liten, liten spalt och inte ens lagbild trots att de vann stort, medan AIK fick en helsida med flera bilder (till och med på framsidan)…. Är det slumpen eller beror det på att det är killar?
Det är klart att det inte är slumpen…
Trots att jag skriver krönikor för tidningen så får dom en stor fetdiss. Skäms sportredaktionen! Dåligt att inte visa fram tjejlaget som varit minst lika duktiga. Barnen undrade idag varför det inte ens var med en lagbild.
Blä så dåligt!!

20120702-222432.jpg

20120702-222506.jpg

Bilen är fullastad, snart är vi framme! Tjohoo! :-)

20120702-222924.jpg

20120702-223013.jpg

Johanna kör, så det är syster Linnea som skriver detta nu. :-)
Därför tar jag mig också friheten till att uppmana er alla att skicka varma sommarhälsningar till min kära syster, det förtjänar hon nu när hon ska njuta av lite semester!

2012-07-02 Mitt liv

Kommentarer

Annie Dahlbeck 8 år sen

Njuut & bara må gött!! Härligt med en go syster son månar om dig <3

Emelie 8 år sen

Ha det så himla bra i Varberg och njut av semestern! :)
Kram

anna 8 år sen

Ha det så himla gött nu i Varberg! :)

Anna 8 år sen

Men ååååå så typiskt tidningar! Du har helt rätt i din kritik Johanna, det där var dåligt och rent av plumpt. Hoppas verkligen de skärper till sig. Kram!

jenny 8 år sen

Förmodligen beror det inte bara på att de är tjejer utan också på att killarna är äldre. Agenterna som plockar lovande spelare är mer intresserade av denna åldersgrupp. Trist men sån är verkligheten. Fortsätter de att prestera i framtiden kommer det nog att skrivas mer. Vi fick också en liten notis när min son var i den åldern och var med och vann en cup.

Helena 8 år sen

Ha en riktigt skön semester nu Johanna:)
Diggar din Blogg Mycket :D

kram

trogen läsare! 8 år sen

hoppas ni får det fint i varberg! kram kram

Ps kika gärna förbi på min blogg, jag har gått ner 20 kilo med LCHF, vill gärna inspirera andra.
Tipsar om knep och recept för att lyckas!
Massa före och efter bilder finns!

Mary 8 år sen

Skriv din kommentar här! Önskar du får en trevlig semester med massa sol och bad.:-) Kram

Inger 8 år sen

Hej Johanna!
Har följt din blogg sen jag såg dig i ensam mamma söker. Vem är jag då, jo en levnadsglad tjej på dryga 50. Sambo och en härlig tjej på 17 år.
Ville bara på detta sätt, tala om att jag blir så jäkla glad över att läsa din blogg. Du tar upp både roligt och tråkigt.Du är en fantastisk tjej som för det mesta ser allt i rosenrött. Du tar för dig av livet och njuter. Och så härligt att du har hittat kärleken, det är du verkligen värd. fortsätt vårda den som ni nu gör. Tack för att du gör mig glad. Kram (skriver det fast jag inte känner dig) Inger på södermalm i sthlm.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack snälla, vad roligt! :-) Ja, livet går upp och ner, men man får inte roligare än vad man gör sig! Och ja, det är underbart med kärleken ;-) Kram

Lollo 8 år sen

Skriv din kommentar här! Ha nu en riktigt skön semester! Så kul att följa din blogg! kram från Lollo i Sundsvall

Ulle 8 år sen

Ha en skön semester, tyvärr är det så Johanna tjejer uppmärksammas inte alls på samma sätt. jag har 2 tjejer som spelar lagsport i lite högre divisioner nu, de har alltid fått stå tillbaka för killag som får större plats fast de spelar i lägre divisioner….jätte tråkigt!

Annie 8 år sen

Trevlig semester ! Och bra att ni dissar tidningen som inte slog upp tjejernas vinst lika stort ! En liten känga ska dem ha : )) Tack för bästa bloggen som jag alltid läser till morgon kaffet ! Kram Annie

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg