• 2012-07-11, 18:33
  • 0

Här kommer bilderna, det är Cecilia Engvall som tagit dom, (inte dom halvsuddiga i mitten, det är min iphone ;) det lustiga var att hon och jag även gått paralellklass på högstadiet men nu bor hon i Sthlm. Världen är liten ibland. Om jag någon gång kommer anlita en bröllopsfotograf är det Cicci jag ringer. Vilken känsla…. hon är grym! Hon har verkligen lyckats fånga “den där magiska känslan” och magiska ögonblicket….KÄRLEK. Klicka HÄR om ni vill kolla in hennes hemsida med fina bilder.

Här kommer bilderna från när jag gjorde min kund Elisabeth till vacker brud.<3  Även tre små söta näbbar blev fina i håret. Jag älskar mitt jobb!

Det är tyvärr lite konstigt inlägg... blir galen på wordpress ibland. Ska be Vera på amelia hjälpa mig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underbar bild....

Vacker bedårande brud klar! Håll i er... nu kommer fantastiska bilder....

 

Åååååå visst är det fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visst är dom vackra! Jag ryser…. Blir ni sugna på att gifta er nu? ;-)

 

 

Kommentarer

AnnaE 8 år sen

Jag skriver så här: ALLT är så himla vackert …
Och visst blir man sugen att gifta sej ;)
Ska hitta brudgummen bara…;)

marita 8 år sen

oh vad vackert duktig du är johanna

sofie 8 år sen

Johanna var har du köpt byxorn du har på dig?
Såg snygga ut.

Linda 8 år sen

Jag drömmer om att jag ska få gifta mig nån gång och då vill jag jätte gärna att du ska fixa mitt hår för du är så himla duktig!!
De syns på bilderna. Kram

Cecilia 8 år sen

Tack bästa Johanna! Underbart att gå loss med kameran hos dig :-)

Karro 8 år sen

Åh jag blir alldeles tårögd när jag ser de underbara bilderna! Går själv i bröllopsplaner! Tänk va synd att jag inte bodde närmre Skövde då hade jag beställt tid hos dej direkt!! Du är grym!!
Underbar tunika har du på dej med! Johanna och Ingela på plain vanilla är grymma att göra så vackra kläder! Älskar dom;)!
Tack för en underbar blogg!
Kram och kärlek K

lotta 8 år sen

Skriv din kommentar här!
du har gjort bruden underbart vacker, du e så fantastiskt dukti å grymm på ditt jobb hår smink . å vilka fina underbart vackra natur bilder på brudparet , e så vackert fotografera ute , duktig fotograf ja det vill man, ska på bröllop min bästa vän på lördag , härligt , tack för en gättefin blogg ,

Alexandra 8 år sen

Åhhh så otroligt fint så mna får en tår i ögat.Jag är redan gift sedan 20 år tillbaka men minns det som igår.Hoppas verkligen på bröllop för dig Johanna.Du kommer ju bli finaste bruden någonsin.I förra inlägget när du står i den långa klänningen WOW säger jag bara.Jag vet att de tär väldigt privat men jag frågar ändå.Hur lång är du och hur mycket väger du? Du behöver absolut inte svara men jag undrar eftersom jag tycke rdu är så perfekt i kroppen.Ha en skön Onsdag.Puss o kram.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…