ANNONS

Brudbilder 7/7

/

Här kommer bilderna, det är Cecilia Engvall som tagit dom, (inte dom halvsuddiga i mitten, det är min iphone 😉 det lustiga var att hon och jag även gått paralellklass på högstadiet men nu bor hon i Sthlm. Världen är liten ibland. Om jag någon gång kommer anlita en bröllopsfotograf är det Cicci jag ringer. Vilken känsla…. hon är grym! Hon har verkligen lyckats fånga ”den där magiska känslan” och magiska ögonblicket….KÄRLEK. Klicka

HÄR

om ni vill kolla in hennes hemsida med fina bilder.


Här kommer bilderna från när jag gjorde min kund Elisabeth till vacker brud.<3  Även tre små söta näbbar blev fina i håret. Jag älskar mitt jobb!


Det är tyvärr lite konstigt inlägg... blir galen på wordpress ibland. Ska be Vera på amelia hjälpa mig)


Cecilia EngvallUnderbar bild....

Vacker bedårande brud klar! Håll i er... nu kommer fantastiska bilder....


Åååååå visst är det fint!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00