• 2012-07-16, 21:58
  • 0

Före rundan var jag trött och kände mig irriterad. Efter bara 20 min på rundan så kände jag den där sköna känslan, gladare och piggare. Mycket gladare! Visst är det konstigt… vilka endorfiner man får av träning.
I morgon jobbar jag lite på morgonen på salongen och ska skicka iväg krönikan. Sen åker vi ner till Varberg, jag och barnen! Jag har jobbat som en idiot och tre dagars ledigt för två veckor sedan räcker inte… Nu behöver jag lite semester och mys med tjejerna. Blir det bra väder är det stranden som gäller eller också åker vi till Janne och Amanda :) barnen vill gärna till Gbg och gå lite på stan också.


Ang Facebook! Jag har fullt och det gick tydligen inte ens att försöka adda? En tjej mailade janne på hans fb och frågade igår…
Däremot har jag min officiella/ Johanna Toftby, gå in på den istället :)

Dags att ta tag i tvätt och packning..
Hörs i morgon!
Puss

2012-07-16 Mitt liv

Kommentarer

Camilla 8 år sen

Hej Johanna!
Har du botox eller fillers i ansiktet? Ser så himla fin och slät ut!
Kram

Anna 8 år sen

Hej fina Johanna.
Jag håller med Matilda som skrivit här nedan, du fullkomligt strålar och jag tänker alltid på det när jag läser din blogg. Måste vara kärlek och träning i en härlig kombination, kul!

Jag undrar om du “bara” tränar hemma med powerwalking och så, eller om du går på gym också?

Kram Anna.

Matilda 8 år sen

Du är helt galet snygg! Du fullständigt bara strålar!

Saljaguld24 8 år sen

Härlig blogg du har Johanna. :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…