• 2012-08-10, 20:33
  • 0

Det närmar sig Formexmässan! Jag kommer åka upp till Sthlm på torsdag och göra ett roligt jobb för Love Forever. Vi kommer ha visning och massa annat kul i montern. Lina från Nordljus kommer vara på plats och plåta allting. Nu har förresten “katalogen” kommit som vi fotade nere i Barcelona. Ska visa er bilder!

Provade en fin tunika ikväll, den här kan man förhandsboka på Nordljus.net.
Är typ kär… så fin!

20120810-203113.jpg
Har satt mig i soffan, ska köra ett ryck här snart. Brud i morgon tidigt och ner till hjärtat och ut med båten.
Barnen är hos sin pappa i helgen, Marilyn kom hem från Ullared ikväll. Jag är glad att slippa åka dit men hon hade haft jättekul!
Jag tillhör nog den enda som inte vill dit… Men tror säkert det finns fynd men jag orkar bara inte leta och trängas.

Kram =)

Kommentarer

Annelie Grönlind 8 år sen

Hej Johanna !! Jättesnygg tunika tycker jag . Den står det mitt namn på , när tror du den kommer in på Nordljus så man kan beställa den ? . Finns så mycket snyggt på Nordljus som man vill ha. Trevlig helg :) Kram Annelie :)

jobi 8 år sen

ja det skulle jag faktiskt o som tur är ju smaken olika…gillar inte pyjamasstuk på kläder

Maria 8 år sen

Vilken söt tunika. Romantisk :)
Trevlig helg!

Milla 8 år sen

Jag är också en av dem som inte förstår grejen med Ullared och kommer aldrig någonsin att sätta min fot där. Är absolut ingen höginkomsttagare utan förstår bara inte grejen med att shoppa i all denna hysteri och trängsel för att försöka tjäna in några få kronor.

Alexandra 8 år sen

Då är vi två Johanna.Jag har aldrig varit i Ullared och kommer aldrig åka dit heller.Pallar inte heller springa runt i timmar och dessa köer vid ingång och kassor,usch nä det är inte jag;)Tunikan var superfin på dig Johanna.Du är en tunika tjej.Du är snygg i det mesta tycker jag.Jag önskar dig en underbar helg med din kärlek.Kramelikram

Anna-Lena 8 år sen

Du är jätte fin och Nordljus.net har jättemycket snygga kläder…Och du! Jag har aldrig varit på Ullared och har ingen som helst dragning dit heller så du är inte ensam :)
Hoppas du får en underbar helg med ” finingen ” … Jag gillar din blogg :)

Kicki 8 år sen

Hej Johanna, jag gillar verkligen din blogg, tycker du bjuder massor på dig själv och ditt liv. Kul att du har hittat kärleken, ni är jättefina tillsammans! Jag undrar var du har köpt din röda topp som du har på bilden? Trevlig helg! Kram Kicki

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Åh .. I Spanien tyvärr :-(

Kram på dig

jobi 8 år sen

tycker den va riktigt ful tunikan allså…formex mässsan finns ju fler o bättre än love fpr ever….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hahaha förlåt men jag skrattar verkligen ihjäl mig åt sånna här kommentarer.
Alla har olika smak. :-)
Men… skulle du gå fram till någon på stan och säga samma sak? :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…