• 2012-08-23, 10:38
  • 0

God morgon vänner!
Hade en lugn och skön kväll med Janne och Amanda igår. Vi åt en enkel men mumsig kvällsmat, kyckling, grönsaker och crème fraîche paprika chili. Stekt ciabatta och sim salabim, jättegott.
Fick ett väldigt tråkigt mail att en fantastisk medarbetare på Amelia kommer sluta på fredag. Nedskärningar är ledsamt och tråkigt. Kommer sakna dig enormt mycket Vera, du har hjälpt mig här på bloggen länge och alltid ställt upp trots jag hört av mig i panik sent om kvällarna.
Fy så trist! Har ju haft så kul på alla mysiga Ameliaträffar, bloggevent och en och annan arter work.
20120823-094527.jpg20120823-094643.jpg20120823-094948.jpg

Skäggig kille ;)

20120823-103439.jpg

20120823-103537.jpg
(shit vilka toppar….mitt hår är behov av en klippning men det hinner vi aldrig..)
Janne är i Sthlm och jobbar tills i morgon och jag är snart i Skövde. Möte med leverantör sen full fart.
Idag blir det gymet på lunchen, är taggad!
Puss

2012-08-23 Mitt liv ,

Kommentarer

Eva Sundqvist 8 år sen

Hej Johanna! Måste bara få säga att din blogg är “skitbra”. Du är naturlig och som alla andra. Har själv 2 barn. En dotter på snart 18 och en son på 14. Känner igen mig i det du skriver. Man vill sina barn det bästa och framför allt är det inte konstigt med slingor/toning. Min dotter har gått till samma frisör sen hon var liten. Nu bokar hon själv och betalar själv då hon jobbar vid sidan om pluggandet. Min syster är frisör, och därifrån har jag själv varit väldigt noga med håret. Fortsätt skriva :) Kram Eva

Marie 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Tycker ni är så söta när ni träffas du & Janne! Ni är alltid så uppklädda o fixade, inga myskläder där inte. Så är det när man är nykär, ska hålla koll på er när mysbyxorna kommer in i bilden. För den delen inte sagt att man behöver sunka ner sig helt för man varit ihop några år. Det finns ju snygga myskläder också ;-) Och visst är det härligt att mysa tillsammans med älsklingen i mjuka gosiga kläder! Men va det jag, de kanske åker på när inte kameran är framme. Ha det gott och all lycka (också från en skövdebo som dock snart flyttar till pulsen i Sthlm) Kram

Monika 8 år sen

Hej!
Kan du ge mig tips på hårprodukter till mitt torra och risiga tejp löshår? Har satt i det hos frisör men det är så torrt. Använder raccon schampo och loreal absolute repair balsam i längderna. Maroccian oil 2 ggr per dag.
Snälla hjälp! Vill ha mjukt hår som silke. Läser din blogg varje dag.
Kram Monika

Bara hoppfull 8 år sen

<3
Tack för fina ord!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härlig helg i Stockholm! I fredags kväll checkade jag och Janne in på mysiga Kung Carl och snabbt svidade vi om för middag med våra vänner Magnus och Mats.  Det var en…

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…