• 2012-08-24, 22:28
  • 0

Oj vilken dag! Jobbade in min lunch och slutade lite tidigare men shit vad mycket vi haft.
Kolla fina mamsen idag!


Så snygg hon är i Plain Vanillas svarta virkade fjärilstunika.
Har fått ett litet paket idag från Michela som driver butiken Greta o Anna i Borås. Och vilket paket ….! My god, så glad jag blev.

20120824-214620.jpg

20120824-214837.jpg
Det låg ett fantastiskt linne från Ambre Babzoe som kommer garanterat göra många kvällar ;) sitter som ett smäck. Såååå snyggt! Det andra är en rockig, glammig top från AJ.117 project som jag redan är kär i. Jag och Janne måste åka till Borås och kolla in hennes butik, vilka kläder! (hon säljer även love Forever och det är på den vägen vi har kontakt-Sedan ett stort kommande projekt i höst men det kommer ni få reda på inom kort…)
Deras kläder finns även på miinto.se
Kolla in deras fina butik online:
http://www.miinto.se/shops/b-695-greta-anna
Tänk om vi kanske kan ordna någon tävling framöver… ;)
Mitt glitterlinne kommer jag ha på en stor tjejmiddag i Skövde i morgon. Ser fram emot den festen! Barnen är hos sin pappa, vi ska “komma i fas med barnhelgerna efter semestrar och jobb i sommar. Är det fint väder blir det båt.. Just därför jag mer än gärna är här. Havet….

20120824-221010.jpg

20120824-221242.jpg

20120824-221312.jpg
Visst var det fint?! Det är kul med kläder som inte sitter på varenda kropp, därför är deras butik något alldeles extra…
Kolla in länken och hojta till vad ni tycker bäst om så kanske vi kan hitta på något kul!
Greta o Anna finns även på Facebook. Duktiga på uppdateringar och jag kikar ofta in och drömmer mig bort bland allt fint.
Efter jobbet åkte jag ner till Janne och vi köpte kräftor på vägen hem. Det är nog det bästa jag vet och har ätit massa godsaker och lite bubbel.

20120824-221821.jpg

20120824-222524.jpg

20120824-222553.jpg

20120824-222610.jpg

20120824-222647.jpg.
Mys mys mys. Vi har suttit i flera timmar och bara babblat och pratat. Mest tittat, haha… Vi är som två nykära tonåringar fast vi känner varann ganska bra vid det här laget.
Nu är det soffan.
Stor kram, trevlig fredagskväll!

Kommentarer

Maijsan 8 år sen

Åh jag tycker att alla ska ha sitt hår & sin klädser precis så som man känner för.. man bär upp det som bäst då!!
Smaken är som baken…

Jag själv har halvlångt hår.. ibland uppsatt i bland inte. .beroende på humör, klädsel mm….

karin 8 år sen

Otroligt snyggt hår din mamma har långt utsläppt.
Finns inget så fult som när äldre kvinnor klipper mega kort tantigt.
Kram

Babsan 8 år sen

Anna E.. Tror att det passar henne bättre…Än en gång det med långt utsläppt hår på”äldre” är bara vad JAG tycker . Man behöver ju inte per automatik ha kort hår bara för man upppnått en viss ålder. Men uppsatt är finare.

AnnaE 8 år sen

Babsan: Jag har sett Johannas mamma när jag är ute och dansar ibland och jag har alltid sett henne i uppsatt hår :)

Helén 8 år sen

Tack för en härligt inspirerande blogg! Har 20 min till Borås så nu funderar jag på att åka o prova detta linne, snyggt!
MEN: jag vill så jättegärna ha sådana jeans, har letat o letat, var är dina ifrån? Tacksam för svar. Ha en härlig dag!

Babsan 8 år sen

Godmorgon. Jag gillade linnet också men har en åsikt om långt utsläppt hår på 50 plus. Kanske bara en fördom men jag tycker inte det är passande utan det tillhör en yngre generation. Har själv långt hår och i samma ålder som din Mamma men går aldrig ut med håret utsläppt. Inget illa menat utan bara vad jag tycker. Kul om du svarar på vad du tycker.

Vilket snyggt linne och vilken rockig mamma, supersnygg!
Kul blogg, hittade nyss hit.
Hälsningar Jannike

lisa 8 år sen

Vilket snyggt linne, ska kolla in hos anna o greta. Skönt att bara vara två i bland, gott m kräftor. Ha en fortsatt trevlig helg.

linn 8 år sen

Hej!
på bilden som du har på dig längst upp på bloggen så undrar jag vadd du har för hårfärg där, för det ser ut som du typ har mörkare i underhåret oså ljusare i resten av håret eller hur har du gjort? :) tycker det var väldigt fint iaf!

anna 8 år sen

Nu blev jag kär i ditt snygga linne! :)
Ha en fortsatt trevlig och mysig
kväll med din snygging ;)

Kram

Jenny 8 år sen

Vad säger dina barn om att du åker så mycket till Göteborg ? Händer ju så mycket i skolan i den åldern och med kompisar. Janne kan väl komma och hälsa på dig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…