• 2012-09-14, 23:00
  • 0

Hej vänner hoppas ni har en skön fredagskväll! Har haft en fullspäckad dag på jobbet, fredagsstämning är härligt.
Nyklippt kille är alltid fint!
Gjorde en fin färg på en kund, mörk botten och tonade ut ljusare och ljusare mot topparna. Ingen skarp kant utan mer suddigt. Riktigt fint! Känns naturligt och den ljusbruna färgen är så fin tycker jag.
Lockade med sylen så det blev lite vågigt.

20120914-223936.jpg
Direkt efter jobbet gick jag till gymmet. Hur skönt som helst då jag inte tränat något direkt i veckan eftersom jag känt av en förkylning men nu är det nästan borta. Hur går det för er? Är ni igång?

20120914-224714.jpg
Åh vad skönt att röra på sig-Blir glad!
Barnen har tränat och jag var och hämtade Marilyn och Maja.
Söta bästisar.

20120914-224913.jpg
Så nöjd och glad efter ett träningspass.

20120914-225053.jpg

20120914-225142.jpg
Maja sover över här och L-M är hos en kompis. Jag har pratat länge med en kompis i telefonen, läst tidningar och slötittat på TV.
I morgon jobbar jag till 15 så det blir ganska tidigt i säng.
Kul att ni gillade tävlingen! Kör så det ryker!
Natti natti//
Titta vilken fin god nattbild jag fick i telefonen precis, åh jag skulle kunna leva på luft haha…! Ni vet känslan…
Kärlek…

20120914-234319.jpg
Liten busbild var visst också med haha
;)) söööting!

2012-09-14 Mode / Skönhet

Kommentarer

Matilda 8 år sen

Blir själv kär av all kärlek som flödar här :) Åh den där känslan. Vi vet alla hur den är. Men gud vilken fin villa där i bakgrunden med pelare och grejer. Är det en vanlig villa eller? Ser ut som ett vanligt bostadsområde.

Nilla :) 8 år sen

Han har humor Janne…i love it, ha ha
Happy lördag :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Det kan du skriva upp att han har haha ;)

Helén 8 år sen

Vill bara säga att ni e såååå söta ihop. Helt underbart att se
att ni e lyckliga. Har slarvat med löpningen men kört bodypump istället, borde göra båda delarna…..man känner sig väldigt nöjd efter ett träningspass! Ha en bra lördag, kram

Anna-Lena Norberg 8 år sen

Men vilken snygg kille du fick med där i början :) och snygg frisyr.. Färgningen blev också grymt bra…
Jag tränar också på nu igen, löpträning 3-4gånger i veckan.Jag tar det rätt lugnt efter inflammation i knäna, vill inte att det skall gå tillbaka och bli sämre.. Så jag tar inte ut mej helt och inte springer jag allt för långa sträckor..
Hoppas du får en trevlig helg :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…