• 2012-09-21, 00:14
  • 21

Nu har vi en vinnare i tävlingen – vinn ett par circle of trust hos Greta och Anna! Vad många som ville vara med på fb- men någon måste vinna…


GRATTIS Lina Eckerström som skrev 15/9 12.55

Maila mig! :)
Ny tävling nästa vecka – 10 biljetter till ladies Night i Jönköping (wow!) jag kommer vara där. Missa inte den tävlingen. Plain vanilla, Nordljus och creative lounge och GHD står på tur. Puh jag får be någon blogga åt mig snart så tävlingarna kommer ut haha.

20120921-000109.jpg
I morse skrev jag det sista till Modebilagan, det är alltid skönt när man lämnar in en text och får godkänt inför tryck. Nu väntar jag på kolla igenom allt före tryck…. Spännande!
Salongen idag var det fullt ös från 8 och direkt efter åkte jag, barnen och Mini upp till arena där IFK spelade flesta hemmamatchen (handboll)
Tidningen jag skriver för SLA hade lite arrangemang före matchen så vi var med och hjälpte till med lite ansiktsmålning mm. Vi kollade självklart matchen som Sjövde vann och sedan åt vi lite mat och satt och pratade en stund.

20120921-000748.jpg

20120921-001014.jpg
Fina tröjor hade vi minsann.

20120921-001329.jpg

20120921-001355.jpg
I helgen är barnen hos sin pappa men ska med mig på lite kalas mm..
I morgon kväll är jag med Janne, längtar ihjäl mig.
Ska även iväg på lite galej och provar klänningen om den passar… Får inte svullna på magen mer :)

20120921-001905.jpg
Gillar modet i höst. Man kan inte få för mycket metallic och paljetter. Gå all in så är du rätt :))

20120921-002306.jpg
Flätade en Nattfläta på Marilyn, så mycket hår…
Natti här, i morgon börjar jag 8 och dagen är hektisk.
God morgon och happy friday!

2012-09-21 Mitt liv

Kommentarer

ANN B 8 år sen

Hej! Bra Johanna att du tycker var och en bestämmer om man bär päls el. inte.Har en karl som föder upp pälsdjur och kan inte förstå vad som är fel med det. Du Charlotte o ni andra där bär väl inte äkta läderskor el.jackor då heller? Men det gör ni ju förstås och äter inte kött ? :) Påstå inte att det är annorlunda,det är precis samma sak,som vanligt så har ni pälsmotståndare aldrig tänkt färdigt ! Läder och kött kommer också från djur ifall ni inte visste. Tycker annars det var nu ett enda gnällande på Johanna över allt möjligt,varför läser ni då bloggen.Du är snygg Johanna och ni svenskar visar bara avundsjuka.Hälsningar en finlandssvensk :)

Gaymasen 8 år sen

Du var supervacker i den klänningen! :)

Kul att träffa dig och prata en sväng, du är lika trevlig som jag fått intrycket av innan. :) Kram!

Ida 8 år sen

Tycker charlotts båda frågor var bland de vettigaste jag har läst härute när jag varit här. Men får ett svar med inga åsikter alls, jag har fått uppfattningen tidigare att ställning har tagits ganska starkt ibland i vissa frågor, så varför inte på dessa..Svårt tänka mig att det inte finns någon uppfattning alls. Som nämnts så försörjer läsarna bloggen, och är ju inget konstigt alls att i gengärld få lite svar på undringar som de har./ hälsningar I

AnnP 8 år sen

Ja så är det ofta här Annelie eller så blir man utskälld.

anneli 8 år sen

Du, Kalle ! Detta med moral och päls är rätt viktigt för många, har man då inte rätt att ställa en fråga till bloggägaren som gör reklam för ett företag som säljer kläder med djurpäls ? Hade också förväntat mig ett normalt svar från Johanna, istället för en smilegubbe , men tolkar då det svaret som att hon inte bryr sig särskilt mycket .

kalle 8 år sen

Att det alltid ska finnas folk som frågar om graviditeter…skulle hon svara på det tror du i ett kommentarsfält. Vakna!….och detta tjat om moral och päls…orka

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

:-)

AnnP 8 år sen

Tycker den tidigare hårfärgen var finare på dig, tycker också det skulle vara roligare med lite mer text i din inlägg istället för alla bilder,

Victoria 8 år sen

Och jag också, eftersom päls inte känns okej att använda.

anneli 8 år sen

Jag är också intresserad av de frågorna som Charlotte tar upp här om att använda djurpäls. Tacksam om du svarar, Johanna.

Nilla 8 år sen

“är du gravid?, tyckte mig ana en mage då du glömde hålla andan”….WHAT??. Johanna är ju så smal och ser hälsosam ut MEN ser inte gravid ut ngn stans. Du är så fin och vacker Johanna :). Förstår att du längtar till imorgon då du får träffa ditt hjärta…längta är bra sägs det men så jobbigt det är ;). Kram

Camilla 8 år sen

Va? Är du gravid? Tyckte mig ana en mage när du glömde att hålla andan :-) Graaatttiissss!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hahaha ni är roliga. Grattis? Till vad?

Charlotte 8 år sen

Hej som lite kontrast till andra kommentarer om beröm för utseende etc härute har jag några frågor jag skulle uppskatta om du svarade på. Detta med anledning av att jag här sett att du blivit marknadsförare/reklampelare för företaget “Greta & Anna”.

– Hur ställer du dig till att det företaget säljer kläder med djurpäls i (kanin etc)? Eftersom du gör reklam för företaget förutsätter man att du står bakom det?
– Vilka etiska eller moraliska överväganden gör du när du bestämmer dig för att samarbeta och göra rekllam för ett företag? Vad är viktigt för dig i det sammanhanget?

Jag tycker det är viktiga och intressanta frågor att ställa sig, med tanke på att du härigenom har en stor påverkanskraft. Detta är du så klart mycket medveten om, och att du genom att ha läsare “försörjer” dig delvis genom detta. Det är också då av vikt att som läsare få veta hur du tänker och tycker.

Jag själv har ingen anledning att hymla om min intällning i första frågan till dig ovan. Jag vill INTE vara den som medverkar till att gynna företag som tycker det är ok att använda djurpäls, inte idag 2012.

Mvh/ C

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Oj vilken lång fråga.
Har inga åsikter alls faktiskt. Var och en gör precis som man vill.

jools 8 år sen

Skriv din kommentar här!är det inte trist att aldrig längta ihjäl sej efter barnen och mysa med dem en hel helg ????har väl ej blivit så mkt av det va ?? tycker det verkar hemskt

Babsan 8 år sen

Snygg fläta. Kan man göra en sådan på sig sjäv Johanna? Visa i så fall gärna här hur man flätar. Tack och en fin helg till er.

madebysinda.com 8 år sen

Du är ju kanonsnygg!

Anette 8 år sen

vilken cirlce of trust..är inne på hemsidan men finns olika namn på dem typ.

mvh
A

Jossssan 8 år sen

Är du gravid????

Lina Eckerström 8 år sen

Men LÄGG AV !! Vann jag ??
Men guuuuud, TACK ! Tur att jag skriver för jag får inte fram ett ord. Så glad, så jävla glad.
Vad hittar jag din mailadress ?
Jag känner mej väldigt förvirrad just nu, haha.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…